Aldatılıyor muyum?

Ya bilmezmiyim türk erkekleri ukraynalıları tanrıçaymış gibi överler neymiş hiç tüyleri yokmuş çıkarsada minik sarı tüyler çıkıyormuş uzunlarmış beyazlarmış renkli gözlülermiş te miş miş bide türk kızlarına kezban diyorlar kendilerine baksınlar kendi vücutlarına orman bakanlığı müdahale edemiyor neymiş minik tüyler arıyorlarmış

Hem o hemde Türkiye'ye yerleşmek istiyorlar. Yaklaşık 2 ay yaşadım orada. Türkiye standartlarının altında bir hayatları var. Çoğu sosyal medyadan türk erkekleriyle konuşuyordu görüyordum.
Bizim standartlarin altinda afrika vardir ancak

Bunu söyleyen türk erkekleri aynaya g*tlerini dönüp donlarini indirip bi baksinlar. Maymunlarin bile g*tünde kıl yok. Allahin hırbolari. Omuzlarindan ellerine kadar yumak gibiler yine de tüysüz arıyorlar hayvan oglu hayvanlar. Kimsiniz lan siz pislikler yamuk çüklüler. Durdurmayın kizlar beni cok iyi gidiyorum.

aynen ya yüzünde sırtında göğsünde bir sivilce görsünler bu ne ya diyip soruyorlar beyfendiler kusursuz birşey arıyorlar aşk falan hikaye anca onları tatmin etmeliyiz onlar barbara gigi nataşa ukrayna rus arıyor

Sakin ol champion.

Bunu söylemekten iğreniyorum ama eşimin şu sevimsiz sosyal medya hesabı var tiktok.
Normalde misafir olarak kayıtlıydı şimdi hesap olarak var mesaj takip vs yok
Sabah sorarsınız sakin olun uyuyun bence. Gelişmeleri bize yazın tabi merak ederiz. İnşallah kötü bir şey yoktur.

Yamuk şeylerine hem de, dakikasina keşkül kıvamına gelen şeylerine

Sabah sorarsınız sakin olun uyuyun bence. Gelişmeleri bize yazın tabi merak ederiz. İnşallah kötü bir şey yoktur.
Sabahı beklemekten başka çarem yok.
Hepimize teşekkür ederim.
Bugün ki sarsıntılardan başım çok ağrıyor. Umarım dediğiniz gibi hiçbir şey çıkmaz.
İnşallah sadece benim kuruntularımdır.

Adamın denizden çıkmış kaslı bir fotosu idi. Kendisi kardeşim olsun pek yakışıklı idi
ben erkeklerde karakteri hoş buluyorum o ağır başlı saygılı kibar koruyup kollayan mert erkekler nerde şimdi hiç karşılaşmadım hep hikayelerde :) ben güçlü erkekleri severim ama hanzo olan değil küfürbaz şerefsiz olan değil güçten kastım herşeye rağmen koruyup kollayan ne kendini ne yanındakini ezdiren korumacı erkekler candır can

Eibette. Ama muthiş karakteri olan fakat cidden tip olarak asla ısınamadğım birini de istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…