- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
Ya bilmezmiyim türk erkekleri ukraynalıları tanrıçaymış gibi överler neymiş hiç tüyleri yokmuş çıkarsada minik sarı tüyler çıkıyormuş uzunlarmış beyazlarmış renkli gözlülermiş te miş miş bide türk kızlarına kezban diyorlar kendilerine baksınlar kendi vücutlarına orman bakanlığı müdahale edemiyor neymiş minik tüyler arıyorlarmışErkeklerin oraya gitmelerinin amacı belli tabiki de. Yanında kadın olan bir erkeğe bile asılıyorlar. Hele aman kızlar meydanda dolanan bir kadın var melek kanatları takmış erkeklerin boynuna sarılıyor fotoğraf çekilelim bahanesiyle sonra da para alıyor. Ben yaklaşık 2 ay yaşadım Ukrayna'da. O yüzden çok iyi bilirim.
Erkek arkadaşınızı tek sakın göndermeyin
Bizim standartlarin altinda afrika vardir ancakHem o hemde Türkiye'ye yerleşmek istiyorlar. Yaklaşık 2 ay yaşadım orada. Türkiye standartlarının altında bir hayatları var. Çoğu sosyal medyadan türk erkekleriyle konuşuyordu görüyordum.
+9868648458834738458683473836838Bizim standartlarin altinda afrika vardir ancak
Bunu söyleyen türk erkekleri aynaya g*tlerini dönüp donlarini indirip bi baksinlar. Maymunlarin bile g*tünde kıl yok. Allahin hırbolari. Omuzlarindan ellerine kadar yumak gibiler yine de tüysüz arıyorlar hayvan oglu hayvanlar. Kimsiniz lan siz pislikler yamuk çüklüler. Durdurmayın kizlar beni cok iyi gidiyorum.Ya bilmezmiyim türk erkekleri ukraynalıları tanrıçaymış gibi överler neymiş hiç tüyleri yokmuş çıkarsada minik sarı tüyler çıkıyormuş uzunlarmış beyazlarmış renkli gözlülermiş te miş miş bide türk kızlarına kezban diyorlar kendilerine baksınlar kendi vücutlarına orman bakanlığı müdahale edemiyor neymiş minik tüyler arıyorlarmış
Dolandirici ise numarayi iptal etmis olabilir. Bence kesin para koparmaya calisan bir dolandirici. Eskort olsa vs hat kapanmaz. Ekmek kapisi o çünkü. Her ava yeni hat alinmaz.Engellenmiş numarayı kaydettim WhatsApp da çıkmadı
aynen ya yüzünde sırtında göğsünde bir sivilce görsünler bu ne ya diyip soruyorlar beyfendiler kusursuz birşey arıyorlar aşk falan hikaye anca onları tatmin etmeliyiz onlar barbara gigi nataşa ukrayna rus arıyorBunu söyleyen türk erkekleri aynaya g*tlerini dönüp donlarini indirip bi baksinlar. Maymunlarin bile g*tünde kıl yok. Allahin hırbolari. Omuzlarindan ellerine kadar yumak gibiler yine de tüysüz arıyorlar hayvan oglu hayvanlar. Kimsiniz lan siz pislikler yamuk çüklüler. Durdurmayın kizlar beni cok iyi gidiyorum.
Bu yorumu görünce ilk anda anlayamadim. + ile basladigi icin konu sahibi numarayi yazdi sandim dkdllsls+9868648458834738458683473836838
Bunu söyleyen türk erkekleri aynaya g*tlerini dönüp donlarini indirip bi baksinlar. Maymunlarin bile g*tünde kıl yok. Allahin hırbolari. Omuzlarindan ellerine kadar yumak gibiler yine de tüysüz arıyorlar hayvan oglu hayvanlar. Kimsiniz lan siz pislikler yamuk çüklüler. Durdurmayın kizlar beni cok iyi gidiyorum.
ahahahah gerçektenmi ahhahahBu yorumu görünce ilk anda anlayamadim. + ile basladigi icin konu sahibi numarayi yazdi sandim dkdllsls
tutmayın salın küçük enişteyiDaha akşam bekar arkadaşlarımın da oldugu vp grubuna arladasım beğendiği adamın fotosunu atmış. Böyle şeyler çok oluyor. Aldatılmıyorsun bence
Sabah sorarsınız sakin olun uyuyun bence. Gelişmeleri bize yazın tabi merak ederiz. İnşallah kötü bir şey yoktur.Bunu söylemekten iğreniyorum ama eşimin şu sevimsiz sosyal medya hesabı var tiktok.
Normalde misafir olarak kayıtlıydı şimdi hesap olarak var mesaj takip vs yok
Yamuk şeylerine hem de, dakikasina keşkül kıvamına gelen şeylerineaynen ya yüzünde sırtında göğsünde bir sivilce görsünler bu ne ya diyip soruyorlar beyfendiler kusursuz birşey arıyorlar aşk falan hikaye anca onları tatmin etmeliyiz onlar barbara gigi nataşa ukrayna rus arıyor
Adamın denizden çıkmış kaslı bir fotosu idi. Kendisi kardeşim olsun pek yakışıklı iditutmayın salın küçük enişteyi
Sabahı beklemekten başka çarem yok.Sabah sorarsınız sakin olun uyuyun bence. Gelişmeleri bize yazın tabi merak ederiz. İnşallah kötü bir şey yoktur.
ben erkeklerde karakteri hoş buluyorum o ağır başlı saygılı kibar koruyup kollayan mert erkekler nerde şimdi hiç karşılaşmadım hep hikayelerde :) ben güçlü erkekleri severim ama hanzo olan değil küfürbaz şerefsiz olan değil güçten kastım herşeye rağmen koruyup kollayan ne kendini ne yanındakini ezdiren korumacı erkekler candır canAdamın denizden çıkmış kaslı bir fotosu idi. Kendisi kardeşim olsun pek yakışıklı idi
İyi geceler.Sabahı beklemekten başka çarem yok.
Hepimize teşekkür ederim.
Bugün ki sarsıntılardan başım çok ağrıyor. Umarım dediğiniz gibi hiçbir şey çıkmaz.
İnşallah sadece benim kuruntularımdır.
Eibette. Ama muthiş karakteri olan fakat cidden tip olarak asla ısınamadğım birini de istemezdim.ben erkeklerde karakteri hoş buluyorum o ağır başlı saygılı kibar koruyup kollayan mert erkekler nerde şimdi hiç karşılaşmadım hep hikayelerde :) ben güçlü erkekleri severim ama hanzo olan değil küfürbaz şerefsiz olan değil güçten kastım herşeye rağmen koruyup kollayan ne kendini ne yanındakini ezdiren korumacı erkekler candır can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?