- 25 Ocak 2024
- 73
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi nergissss1111
-
Bazı insanlar ergen gibi takipçi sayısı peşinde. Biraz daha takip edin eşinizi.Eşimin sosyal medyasına uzun zamandır bakmamıştım bir bakayım dedim.
10 tane kendini takip etmeyen kızı takip ettiğini gördüm.
Sonra sahte hesap açtım ekledi…ama mesaj atmadı.
boşanmayı düşünüyorumyorumlarınızı bekliyorum…
Eşimin sosyal medyasına uzun zamandır bakmamıştım bir bakayım dedim.
Kaç yıllık evlisiniz, çocuğunuz var mı?Eşimin sosyal medyasına uzun zamandır bakmamıştım bir bakayım dedim.
O zaman sahte olduğumu anlayabilir riske girmiyorumMesaj atın bakalım size donus yapacak mı?tabi bosanmayacaksaniz bosunada yapmayın siz uzulursunuz
Çocuk yok ilk yılımızKaç yıllık evlisiniz, çocuğunuz var mı?
Fake hesaptan ben takip isteği attım o kabul etti geri ekledi bende kabul ettim ama ben mesaj atmadım o da atmadıHerhangi bir mesaj atmış olsa evet aldatma diyebiliriz ama sadece eklemiş sanırım. Karşı taraftan takip isteği eşinize gitmediği için mesaj atmamış olabilir. Yani aranıyor aslında, karşı taraftan bir yeşil ışık görse devamı gelecek gibi.
Siz takipte kalın bana kalırsa.
Davranışta hiçbir açığı yok.aldatma belirtilerini araştırdım bu sosyal medya olayı dışında hiçbiri yok.sıkı takip ettim ve tek açığı bunu yakaladım.acaba eskiden kalma mı diye düşündüm.çünkü ilk yılımız benim de eski taliplerim hala duruyor bir alakam yok hatta onlar beni çıkarsa belki bende bakmadığım için farketmem.ama saf durumuna düşmek istemem.o yüzden faketen ekledim kabul edince şaşırdım.belki tanıdıktır diye eklemiş olabilir diyorum çünkü iş yerinden ekleyenler oluyor kalabalık bir okulda müdür yardımcısı kendisi ve ücretli öğretmeninden geçici işçisine kadar insanlar ekleyebiliyor sade kadınlar değil erkekler de bu da kabul ediyor umursamıyor ama yine de tedirginim.sıkı takipteyimAldatiliyorsun diyemem ama niyeti bozmuş gibi. Takipte kalmanı öneririm
Üzgünüm ama daha ilk yılınızda bunu yapan adam daha sonra neler yapmazÇocuk yok ilk yılımız
Evet aldatılıyormuşum.fake hesaptan yazdım sadece seks için takılıyor kızlarla bildiğiniz ücretsiz eskort gibi kullanıyormuş kızları kanıt olarak kullanacağım boşanırken.bir de affetmemi istiyor.Üzgünüm ama daha ilk yılınızda bunu yapan adam daha sonra neler yapmazçocuğunuz yokken yolunuzu cizmeniz çok yerinde olacaktır. Çocuk varken ayrılık maalesef çok zorlaşıyor, ayrilsaniz da adamla bağıniz tam kopmuyor. Tabii çocuğuna adam gibi babalık yapacağı da meçhul..
Ne ara mesaj attın kız?Evet aldatılıyormuşum.fake hesaptan yazdım sadece seks için takılıyor kızlarla bildiğiniz ücretsiz eskort gibi kullanıyormuş kızları kanıt olarak kullanacağım boşanırken.bir de affetmemi istiyor.
Nasıl yani ne yazdınız nasıl cevap verdiEvet aldatılıyormuşum.fake hesaptan yazdım sadece seks için takılıyor kızlarla bildiğiniz ücretsiz eskort gibi kullanıyormuş kızları kanıt olarak kullanacağım boşanırken.bir de affetmemi istiyor.
Yani daha evliliğin ilk yılından insanların böyle şeyler yapması hoş değil ki yıllar olsa dahi hoş değil. Evliliğinizde durumlar nasıl size karşı davranışları ?Çocuk yok ilk yılımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?