Aldatılıyor muyum

nergissss1111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2024
73
14
3
28
Eşimin sosyal medyasına uzun zamandır bakmamıştım bir bakayım dedim.
10 tane kendini takip etmeyen kızı takip ettiğini gördüm.
Sonra sahte hesap açtım ekledi…ama mesaj atmadı.
boşanmayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum…

Bazı insanlar ergen gibi takipçi sayısı peşinde. Biraz daha takip edin eşinizi.

Eğer takip ettiği kadınlar bilim insanı doktor felan değilse niyeti ortada. İlk fırsatta atağ geçecek demektir. Buz gibi soğur boşanırım.

Herhangi bir mesaj atmış olsa evet aldatma diyebiliriz ama sadece eklemiş sanırım. Karşı taraftan takip isteği eşinize gitmediği için mesaj atmamış olabilir. Yani aranıyor aslında, karşı taraftan bir yeşil ışık görse devamı gelecek gibi.
Siz takipte kalın bana kalırsa.

Fake hesaptan ben takip isteği attım o kabul etti geri ekledi bende kabul ettim ama ben mesaj atmadım o da atmadı

Aldatiliyorsun diyemem ama niyeti bozmuş gibi. Takipte kalmanı öneririm
Davranışta hiçbir açığı yok.aldatma belirtilerini araştırdım bu sosyal medya olayı dışında hiçbiri yok.sıkı takip ettim ve tek açığı bunu yakaladım.acaba eskiden kalma mı diye düşündüm.çünkü ilk yılımız benim de eski taliplerim hala duruyor bir alakam yok hatta onlar beni çıkarsa belki bende bakmadığım için farketmem.ama saf durumuna düşmek istemem.o yüzden faketen ekledim kabul edince şaşırdım.belki tanıdıktır diye eklemiş olabilir diyorum çünkü iş yerinden ekleyenler oluyor kalabalık bir okulda müdür yardımcısı kendisi ve ücretli öğretmeninden geçici işçisine kadar insanlar ekleyebiliyor sade kadınlar değil erkekler de bu da kabul ediyor umursamıyor ama yine de tedirginim.sıkı takipteyim

Çocuk yok ilk yılımız
Üzgünüm ama daha ilk yılınızda bunu yapan adam daha sonra neler yapmaz çocuğunuz yokken yolunuzu cizmeniz çok yerinde olacaktır. Çocuk varken ayrılık maalesef çok zorlaşıyor, ayrilsaniz da adamla bağıniz tam kopmuyor. Tabii çocuğuna adam gibi babalık yapacağı da meçhul..

Evet aldatılıyormuşum.fake hesaptan yazdım sadece seks için takılıyor kızlarla bildiğiniz ücretsiz eskort gibi kullanıyormuş kızları kanıt olarak kullanacağım boşanırken.bir de affetmemi istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…