Aldatılıyor muyum

Ne ara mesaj attın kız?
İçim yiyor uykularım kaçıyor zaten başka sorunumuz vardı onu çözemeden bir de bu.bir de diyor ki ben sahte olduğunu anladım o yüzden bilerek öyle konuştum sen sinirlenip itiraf et diye.üstüne bir de bana kızıyor güvenmedin diye.hadi burası meçhul diyelim ama sonuçta tanımadığı kızları eklediğini kabul ediyor ona da gerçekte hiçbir şey yapmadım onlar tiktokerlar filan diye bahane buluyor neymiş erkek adam çapkın olur abartmaymış alt tarafı sosyal medyaymış.sinirlerim zaptolmuyor

Yalanın dibi..Sakın inanıyorum demeyin.. Söylediğiniz yer meçhul falan da değil. Eğer siz olduğunu bilseydi "Hanımefendi ben evliyim, lütfen yazmayın" yazacaktı size...ve böylelikle şüphenizi söndürüp yoluna daha rahat devam edecekti.. Sözüm meclisten dışarı ancak; erkekler akıllı değil maalesef kadınlarımız saf !

Tam olarak ne şekilde cevap verdi de eskort muhabbeti döküldü ortaya? Ve şu an ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Valla gerçekten siz olduğunuzu bilse bunu bu şekilde söylemezdi güveninizi kırmazdı. Altında daha çok şeyler vardır görmediğiniz. Tiktoker kızlar ne ya ona da aşırı ayar oluyorum karı izleme derdiniz ne sizin. Erkek dediğin de çapkın olmaz efendim, adam olur eşine sadık olur günaha girmez. Allah'tan korkmayandan ne bekliyorsun ki.

Çocuğum olsaydı alır çeker giderdim donuna kadar derler ya aldatandan alınmalı kanıtlarım var sonuçta mahkeme haksız bulamaz herhalde?
Manevi tazminat davasından az çok bir şeyler alırsın. Ama bana aylık nafaka ödesin diyorsan, çocuğu olmayana mahkeme nafaka vermiyor diye biliyorum

Adam çakal çukal olmuş. Erketede bekliyor dikkatli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…