• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyor muyum?

glgbdr777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
daha önce fake hesaptan iki kere eşimin beni aldattığına dair mesaj aldım fake olduğu için önemsemedim ama rahatsız edici de geldi daha çok yeni eşimin arabasından kadın tamponu buldum? yeni evliyiz severek de evlendik sizce? salak mısın demeyin lütfen insan başına gelince bilemiyo hala inanamıyorum

Son düzenleme:
Olabilir bence. Ben ihtimal verirdim. Ve takip ederdim.

Belli ki hayatındaki diğer kadın varlığını belli edip sizi aralarından çıkarmak istiyor. Çok üzücü bir durum hele yeni evliyseniz. Ama muhtemelen adamın kendi kendine sizi boşamayacağını anladı siz öğrenin de yapın diye kendini belli etmeye çalışıyor.

daha önce fake hesaptan iki kere eşimin beni aldattığına dair mesaj aldım fake olduğu için önemsemedim ama rahatsız edici de geldi daha çok yeni eşimin arabasından kadın tamponu buldum? yeni evliyiz severek de evlendik sizce?
Tamponu kullanmak icin sacma sapan videolar ceken ergenlerden falan degilse, cevap net sanki?

Kadin tamponu ne alaka zaten ordan pay bic.. simdi bisey dicem olmicak tamponla ne yapiyormus neresine takiyor mesela ?

Tampon senin değilse,gözden geçir ihtimali. Durduk yere kimseye öyle mesaj gelmez heralde. Boşayacaksan eşele ama boşamayacaksan kendini üzme boşver

daha önce fake hesaptan iki kere eşimin beni aldattığına dair mesaj aldım fake olduğu için önemsemedim ama rahatsız edici de geldi daha çok yeni eşimin arabasından kadın tamponu buldum? yeni evliyiz severek de evlendik sizce? salak mısın demeyin lütfen insan başına gelince bilemiyo hala inanamıyorum
Fake olduğu için önemsememek ne demek ya kim size açık açık kendi hesabından yazar ki bunu ? Bir de iki defa yani önemsemediniz mi yoksa görmezden gelmek mi istediniz ?
Tampona açıklaması ne ?

Insan böyle seylerde her seyı ciddiye alir ınsallah aldatılmıyosunuzdur bu suphe bile insanı yiyip kemiriyor ama anlayamadım feyk hesap diye sallamadım olayını daha ne kadar acık olunabilir ki hemcinsiniz gönlü razı gelmemiş arayada girmek istememiş feyken yazmış tampon ıcın eşiniz nededi

Muhtemelen metresi attı, boşanmayacağına dair sinyalleri aldıysa kendisi halletmek istemiş

Insan böyle seylerde her seyı ciddiye alir ınsallah aldatılmıyosunuzdur bu suphe bile insanı yiyip kemiriyor ama anlayamadım feyk hesap diye sallamadım olayını daha ne kadar acık olunabilir ki hemcinsiniz gönlü razı gelmemiş arayada girmek istememiş feyken yazmış tampon ıcın eşiniz nededi

ya ne biliyim kanıt atmadığı için emin olamadım

ya ne biliyim kanıt atmadığı için emin olamadım

Tamponda kendinize ne gibi bir bahane buldunuz? Yoldan geçen biri camdan attı? Eşim totosuna soktu? Kadın bas bas bağırıyor normalde eşin seni aldatıyor boşanda ben alayım diye ama anladığım kadarıyla safa yatıyorsunuz. Yineliyorum boşanmayacaksanız safa yatmaya devam kurcalamayın. Kesin çıkacak çünkü bir kadın altından.

Şüpheleniyorsaniz doğrudur.Ayrica tampon nerden gelecek başka

Bence aldatılıyorsunuz bu kadar şey tesadüf olamaz yani. Boşanmayacaksınız hiç kurcalamayın.

Back
X