• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyor muyum?

daha önce fake hesaptan iki kere eşimin beni aldattığına dair mesaj aldım fake olduğu için önemsemedim ama rahatsız edici de geldi daha çok yeni eşimin arabasından kadın tamponu buldum? yeni evliyiz severek de evlendik sizce? salak mısın demeyin lütfen insan başına gelince bilemiyo hala inanamıyorum
Arabasına ailesinden ablası falan biniyor mu uzun yolculuk yapmışlar onlara da ait olabilir. Babamın arabasına bemim cebimde ki pedim düşmüştü. Annem de bana nevalelerini ortaya saçama diye uyarmıştı. Siz sordunuz mu eşinize bu kime ait diye? Fake hesap konusu da mide bulandırıcı iyi düşünmeye çalışsam da her iki durumu irdeler takip ederdim.

Yorumlara katılıyorum. Eğer aldatıyorsa diğer kadının bilerek yaptığını düşünüyorum. Kendini göstermek istiyordur. Başka bir ihtimal eşinden hoşlanan biri fitne sokmaya çalışıyordur. Yani iş yerinde vs biri varsa atıyorum iş yemeğine gittilerse mesela arabasına binmiş olabilir, bilerek bırakmış olabilir. Yani ben iş arkadaşlarımı iş yemeğine gitsek ve yolumun üstüyse bırakırım akşam mesela. Her şey mümkün bu devirde hiçbir şeye şaşırmam. Siz takip etmeye devam edin bence.

Arabasına ailesinden ablası falan biniyor mu uzun yolculuk yapmışlar onlara da ait olabilir. Babamın arabasına bemim cebimde ki pedim düşmüştü. Annem de bana nevalelerini ortaya saçama diye uyarmıştı. Siz sordunuz mu eşinize bu kime ait diye? Fake hesap konusu da mide bulandırıcı iyi düşünmeye çalışsam da her iki durumu irdeler takip ederdim.
Ailemiz uzakta yaşıyor

Belli ki hayatındaki diğer kadın varlığını belli edip sizi aralarından çıkarmak istiyor. Çok üzücü bir durum hele yeni evliyseniz. Ama muhtemelen adamın kendi kendine sizi boşamayacağını anladı siz öğrenin de yapın diye kendini belli etmeye çalışıyor.
Varlığımı belli etmek istesem rimel ruj koyarım tampon bırakan da 🤣🤢🤮

Kiyamamistir makyaj malzemelerine.
Bence gayet açık.aksatiyir eşin.
Artikbunu kabullenip buna göre yol çiz, affet veya boşa.
Ama aldatıliliyor olman kesin.
Pislik bu de severek evlenmişsiniz.
Yazık olmuş.
Bir de işin kötüsü iliskinilerlemis ki aradan çekil diye atılmış mesajlar.
Ya da biri sana çok acımış ki bil istemiş eşinin yediği haltları.o kadar ayan veyan mide bulandırıcı olmuş ki mesaj atmış atan dayanamayıp. Hem de iki kere.

daha önce fake hesaptan iki kere eşimin beni aldattığına dair mesaj aldım fake olduğu için önemsemedim ama rahatsız edici de geldi daha çok yeni eşimin arabasından kadın tamponu buldum? yeni evliyiz severek de evlendik sizce? salak mısın demeyin lütfen insan başına gelince bilemiyo hala inanamıyorum
Kocan regl oluyodur belki.

Öğle arası avm den alışveriş yapmıştım iş arkadaşım denk geldi ve iş yerine geldik. Poşetten sıfır ruj düşmüş arabaya bir kaç gün farketmedim sonradan aklıma geldi ve sormuştum. Eşi bulmuş bana mı aldın diye açıp sürmüş 😅 iş arkadaşımda nerden geldi bilmiyorum demiş ama kadın önemsememiş 😅 Ben de tamam kullansın demiştim. Yani bu şekil kadınlarda var ruj tesir etmiyor 🤣 ama iyi ki tesir etmemiş.

Yatakta yakalayınca mı inanırsın ki bilemedim !
Xxxl rahatlık vallahi sendeki 😏

Gözünüzü açın biraz ya, bu derece kandırılmaya müsait olmayın, nasıl hayatta kalıyorsunuz bu kafalarla cidden hayret edilesi.

Back
X