cevap verdim kanıt atmadıKim size iki defa yalan yere kocan seni aldatıyor diye mesaj atsın?
Cevap verip kanıt istediniz mi? Yoksa görmezden mi geldiniz mesajları?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap verdim kanıt atmadıKim size iki defa yalan yere kocan seni aldatıyor diye mesaj atsın?
Cevap verip kanıt istediniz mi? Yoksa görmezden mi geldiniz mesajları?
Eşiniz ne cevap verdi arabada bulduğunuzdacevap verdim kanıt atmadı
iş arkadaşımı bırakmıştım ondan düşmğüştür başka nerden gelicek dedi üste çıkmaya çalıştıEşiniz ne cevap verdi arabada bulduğunuzda
Sıkıştırsaydınız hemen iş arkadaşını niye bırakıyormuş?iş arkadaşımı bırakmıştım ondan düşmğüştür başka nerden gelicek dedi üste çıkmaya çalıştı
Kadın yakında iyice gözüne gözüne sokardaha önce fake hesaptan iki kere eşimin beni aldattığına dair mesaj aldım fake olduğu için önemsemedim ama rahatsız edici de geldi daha çok yeni eşimin arabasından kadın tamponu buldum? yeni evliyiz severek de evlendik sizce? salak mısın demeyin lütfen insan başına gelince bilemiyo hala inanamıyorum
Evetdaha önce fake hesaptan iki kere eşimin beni aldattığına dair mesaj aldım fake olduğu için önemsemedim ama rahatsız edici de geldi daha çok yeni eşimin arabasından kadın tamponu buldum? yeni evliyiz severek de evlendik sizce? salak mısın demeyin lütfen insan başına gelince bilemiyo hala inanamıyorum
İş arkadaşımı bırakmıştım, ondan düşmüştür. Başka be olabilir ki deyip bir de üste çıkmaya çalışmışKonu sahibi kaç kişi tampona ne cevap verdi eşiniz diye sormuş cevap vermemişsiniz. Detay vermeyecekseniz insanlar size 6.hisleriyle mi yardımcı olacaklar? En kilit nokta tampon çünkü adam tamponu sorunca ne dedi ya da sordunuz mu?
Şöyle diyeyim hayatındaki kadın da olabilir olmaya da bilir. Neden fake hesap? Hayatındaki değilse size açık açık anlatamaz. Bende bekarken arkadaşlık sitesinde arkadaşlarımın kocalarını gördüm ama söyleyemedim fake kişi yine cesaret etmiş. Eğer hayatındakiyse önce eşinin hareketlerini gözlemle, onunla birlikte takibe başla. Tampon zaten herşeyi ispat ediyor sana.daha önce fake hesaptan iki kere eşimin beni aldattığına dair mesaj aldım fake olduğu için önemsemedim ama rahatsız edici de geldi daha çok yeni eşimin arabasından kadın tamponu buldum? yeni evliyiz severek de evlendik sizce? salak mısın demeyin lütfen insan başına gelince bilemiyo hala inanamıyorum
Aa nerde yazmış hepsini okudum sanıyorum güyaİş arkadaşımı bırakmıştım, ondan düşmüştür. Başka be olabilir ki deyip bir de üste çıkmaya çalışmış
Evet şimdi okudum. Konu sahibi kusura bakma günahını aldimİş arkadaşımı bırakmıştım, ondan düşmüştür. Başka be olabilir ki deyip bir de üste çıkmaya çalışmış
İş arkadaşıydı sanırım yazan iş yerine bi kızla girip çıktığını yazmışŞöyle diyeyim hayatındaki kadın da olabilir olmaya da bilir. Neden fake hesap? Hayatındaki değilse size açık açık anlatamaz. Bende bekarken arkadaşlık sitesinde arkadaşlarımın kocalarını gördüm ama söyleyemedim fake kişi yine cesaret etmiş. Eğer hayatındakiyse önce eşinin hareketlerini gözlemle, onunla birlikte takibe başla. Tampon zaten herşeyi ispat ediyor sana.