• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyor muyum?

iş arkadaşımı bırakmıştım ondan düşmğüştür başka nerden gelicek dedi üste çıkmaya çalıştı
Sıkıştırsaydınız hemen iş arkadaşını niye bırakıyormuş?

Etme eyleme Allah aşkı için.yeni evlisin ve aldatma var.esinle evli kaldığın sürece hep aklina gelecek.supheyle devam edeceksin.yol yakınken ayrıl.gencligini heba etme.

daha önce fake hesaptan iki kere eşimin beni aldattığına dair mesaj aldım fake olduğu için önemsemedim ama rahatsız edici de geldi daha çok yeni eşimin arabasından kadın tamponu buldum? yeni evliyiz severek de evlendik sizce? salak mısın demeyin lütfen insan başına gelince bilemiyo hala inanamıyorum
Kadın yakında iyice gözüne gözüne sokar

Zaten görmüşsün fake olup olmaması bir şey ifade etmiyor ki önemli olan niyet başka bir kadına bakmış olması bile aldatmaktır bence

2 defa mesaj gelmişse evet aldatılıyorsunuz. mesaj atan kişi birlikte olduğu kişide olabilir. Kadın bilerek tampon bırakmış gibi.

daha önce fake hesaptan iki kere eşimin beni aldattığına dair mesaj aldım fake olduğu için önemsemedim ama rahatsız edici de geldi daha çok yeni eşimin arabasından kadın tamponu buldum? yeni evliyiz severek de evlendik sizce? salak mısın demeyin lütfen insan başına gelince bilemiyo hala inanamıyorum
Evet

Tampon bir kadina aitse durum kotu, kocana aitse cok daha kotu :KK51: . Emareleri dikkate alip yakin takip yap bence daha kesin kanitlar bul hemen iskillendirme

Konu sahibi kaç kişi tampona ne cevap verdi eşiniz diye sormuş cevap vermemişsiniz. Detay vermeyecekseniz insanlar size 6.hisleriyle mi yardımcı olacaklar? En kilit nokta tampon çünkü adam tamponu sorunca ne dedi ya da sordunuz mu?

Konu sahibi kaç kişi tampona ne cevap verdi eşiniz diye sormuş cevap vermemişsiniz. Detay vermeyecekseniz insanlar size 6.hisleriyle mi yardımcı olacaklar? En kilit nokta tampon çünkü adam tamponu sorunca ne dedi ya da sordunuz mu?
İş arkadaşımı bırakmıştım, ondan düşmüştür. Başka be olabilir ki deyip bir de üste çıkmaya çalışmış

Şöyle diyeyim hayatındaki kadın da olabilir olmaya da bilir. Neden fake hesap? Hayatındaki değilse size açık açık anlatamaz. Bende bekarken arkadaşlık sitesinde arkadaşlarımın kocalarını gördüm ama söyleyemedim fake kişi yine cesaret etmiş. Eğer hayatındakiyse önce eşinin hareketlerini gözlemle, onunla birlikte takibe başla. Tampon zaten herşeyi ispat ediyor sana.

İş arkadaşımı bırakmıştım, ondan düşmüştür. Başka be olabilir ki deyip bir de üste çıkmaya çalışmış
Evet şimdi okudum. Konu sahibi kusura bakma günahını aldim🤦🏻‍♀️ is arkadaşından tampon nasıl düşüyor ben inanmazdım içime kurt düşerdi üstüne de fake hesaptan öyle bir mesaj alsam çaktırmadan takip ederim. Eşiniz faketen gelen mesajları biliyor mu? @glgbdr777 bilmiyorsa şimdilik hiçbir şey söylemeyin tedbir almasın

Bence hayal ürünü, azıcık etkileşim olsun başlığı bu. Yeni üyelik ve sansasyonel bir konu. Yok olay gerçekse de ikna edelim, görmezden gel yapmamıştır etmemiştir yazalım istiyorsunuz.

Kadın iletişim kurmaya çalışmış olmayınca da bölgesini işaretlemiş, duymayan bilmeyen görmeyen olmasın demiş. Size diyor orda mısınız? Hatta ben el artırıyorum, adam başkasıyla sevgiliyse sizinle kamuflaj evlilik yapmıştır. Sevgilinin cinsiyeti kadın olmayabilir. Hem yönelimlerini afişe etmemiş hem de sizin bilmenizi sağlamış. Aklı başında hiç bir kadın bir erkeğin arabasında tampon düşürmez bırakmaz utanır. Erkek ya da kadın, adamın gizli kapaklı işleri var. Uyarmışlar ama kulağınızın üstüne yatmışsınız. Uyuyanı uyandırırsın ama uyku numarası yapanı uyandıramazsın.

Şöyle diyeyim hayatındaki kadın da olabilir olmaya da bilir. Neden fake hesap? Hayatındaki değilse size açık açık anlatamaz. Bende bekarken arkadaşlık sitesinde arkadaşlarımın kocalarını gördüm ama söyleyemedim fake kişi yine cesaret etmiş. Eğer hayatındakiyse önce eşinin hareketlerini gözlemle, onunla birlikte takibe başla. Tampon zaten herşeyi ispat ediyor sana.
İş arkadaşıydı sanırım yazan iş yerine bi kızla girip çıktığını yazmış

Back
X