Aldatılıyor muyum

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
bugün erkek arkadaşımın facebook hesabına baktım gönderilenlerde 3 tane yazı
1.welcome to my face
2.gece 2.30da yazılmış uykucağızına dalmışsındır
3.inanıyorum başaracağım
ve bu kız faceden silinmiş. hemen sordum bunlar ne demek diye halamın torunu saçma sapan şeyler yazıyordu bende sildm gitti dedi inanıyorum başaracağım ne demek dedim hatırlamıyomuş 9 şubat tarihi
inanmadığımı söyledim sinirle hakaret ettim kızın nosunu istedim bulup yollayacağım dedi ve yolladı ama aramadım sınuçta birinden rica etmiş olabilir rubina diye biri ararsa ben ayşeyim de diye
artı kızın yazdığı hiçbişey gözükmüyor

kafayı yemek üzereyim çok üzgünüm neden öyle yazdığını söylemezsen biter dedim unuttum dedi bende çık hayatımdan dedim mj atıyor yemin ediyor cvp veremiyorum kalbim sızlıyor

bugün erkek arkadaşımın facebook hesabına baktım gönderilenlerde 3 tane yazı
1.welcome to my face
2.gece 2.30da yazılmış uykucağızına dalmışsındır
3.inanıyorum başaracağım
ve bu kız faceden silinmiş. hemen sordum bunlar ne demek diye halamın torunu saçma sapan şeyler yazıyordu bende sildm gitti dedi inanıyorum başaracağım ne demek dedim hatırlamıyomuş 9 şubat tarihi
inanmadığımı söyledim sinirle hakaret ettim kızın nosunu istedim bulup yollayacağım dedi ve yolladı ama aramadım sınuçta birinden rica etmiş olabilir rubina diye biri ararsa ben ayşeyim de diye
artı kızın yazdığı hiçbişey gözükmüyor

kafayı yemek üzereyim çok üzgünüm neden öyle yazdığını söylemezsen biter dedim unuttum dedi bende çık hayatımdan dedim mj atıyor yemin ediyor cvp veremiyorum kalbim sızlıyor

bu durumun gerçek yada yalan olması sizin ilişkinize bağlı canımm...eğer sen güveniyorsan yapmaz tabikide ama içinden hemen onu suçlamak gelmiş demek ki seninde güvenin tam değil...bence olabilir.kızın yazdıkları ile arkadaşının anlattıkları tutmuyor ayrıca birbirini!!!:20:

bu durumun gerçek yada yalan olması sizin ilişkinize bağlı canımm...eğer sen güveniyorsan yapmaz tabikide ama içinden hemen onu suçlamak gelmiş demek ki seninde güvenin tam değil...bence olabilir.kızın yazdıkları ile arkadaşının anlattıkları tutmuyor ayrıca birbirini!!!:20:

tatlım kızın yazdığı hiçbirşey yokki yada silinmiş

tatlım kızın yazdığı hiçbirşey yokki yada silinmiş

aa ben yanlış anlamışım canımm,arkadaşın yazmış o dediklerini :1: ayy allam ya kafam mı güzel ne :52::52::52::32: neyse canım sonuç yine aynı ama orda bi değişiklik yok söylediklerimde.,
yalan söylemiş bence??

msj attı yine kalbim acıyor başım dönüyor şimdi bana inanmıyomusun yazmış cevap veremiyorum

aa ben yanlış anlamışım canımm,arkadaşın yazmış o dediklerini :1: ayy allam ya kafam mı güzel ne :52::52::52::32: neyse canım sonuç yine aynı ama orda bi değişiklik yok söylediklerimde.,
yalan söylemiş bence??

bencede yalan kızı neden silsin ki bu nasıl bi acı ya

Neye 'inanıyorum başaracağım' demiş olabilir ki.
İnsanın aklına ilk gelen şey kızın kendini naza çekmesi ve bunun karşısında sevgilinizin böyle söylemesi.
Biz kadınlar şüpheciyiz,ben olsam ben de aynı şeyi düşünürdüm.
Hatırlasın mümkünse neden dediğinii!!!

bakmış yine hatırlamıyorum ben öyle biri değilim beni neden bu kadar kırıp üzüyorsun yazdı etmediğim hakaret kalmadı şuan içim bomboş gibi kaldım böyle

Neye 'inanıyorum başaracağım' demiş olabilir ki.
İnsanın aklına ilk gelen şey kızın kendini naza çekmesi ve bunun karşısında sevgilinizin böyle söylemesi.
Biz kadınlar şüpheciyiz,ben olsam ben de aynı şeyi düşünürdüm.
Hatırlasın mümkünse neden dediğinii!!!

bende aynen böyle düşündüm yapmaz o dediğim tek insandı yıkıldım başım dönüyor

3,5 yıl beklemişti beni çıkmadı kimseyle çok aşıkmışmış, kalbim sızlıyor yalan olsa okumamış olsam ya ama gerçekten unutkan biridir herşeyi unuturdu bunu biliyorum bana bi no yolladı ama arayamam o kıızn nosuymuş güya

:( Üzülme desem de nafile biliyorum.
Taviz verme,söyletmeye çalış.
Sen hatırlayana kadar ben yokum de,mesajınız bu olsun.

bunu söyledim defalarca defol hayatımdan dedim ama hatırlamıyormuş kızı tekrar face ekle bende konuşuyom dedim tamam dedi ama ben ne konuşcam beynim durdu

• Guzelim,Bir erkek istemezse gider.Hicbir kimse onu tutamaz.Diller doktugune gore Sana deger veriyor.Eger deger vermezse onu tutan bi seycik yokki.Bebis veya bosanma sonucu verecegi tazminatlar yok .Sadece bir arkadasligi bitirecek.Ama Bilisim dunyasinda bunlar normal ama muhim olan adamin Ahlaki degerleri.Seni kandirmaktan bahsetmiyorum.Baskalarina yalanini yakaladin mi?sonucta baska konularda yalan yanlis laflar eden bu konuda da yalan soyluyor olabilir.Karsina al ve bunun cevabini ondan iste.Dedektif olsanda bisey degismez kadin oldugundan dolayi, icin rahat etmeyecek inanmak istedigine zaten inanacaksin ama gercekci olmalisin.Biraz naz yap ama bu arada adami da kadinin kucagina atmayasin sakin.Sakayla karisik ben bunu yapsaydim Senin tavrin ne olurdu? demelisin.Her tasin altindan bir aldatmanin ciktigi gunumuzde internete bu kadar dadanan erkekler ve kizlar varken zaten icimiz rahat uyumak bile bir nimet be tatlim.

Son düzenleme:
off erkekler!
onlar için herşey ne kolay, ne kadar düşüncesizler... şimdi ona sorsan hiçbişey yokken sen dellenmişsindir, daha ne olduğunu bile tam anlamamıştır.

kesin olarak aldatıldığına inanıyorsan ekle kızı ya da ara içinde ne varsa dök kurtul...
sevgiline güveniyorsan eğer biraz daha sessiz ve ayrı kalın, sular durulur nasılsa.
ne olursa olsun kendini yıpratma canım, hiçbi erkek kendini yıpratmaya değmez inan.

• Guzelim,Bir erkek istemezse gider.Hicbir kimse onu tutamaz.Diller doktugune gore Sana deger veriyor.Eger deger vermezse onu tutan bi seycik yokki.Bebis veya bosanma sonucu verecegi tazminatlar yok .Sadece bir arkadasligi bitirecek.Ama Bilisim dunyasinda bunlar normal ama muhim olan adamin Ahlaki degerleri.Seni kandirmaktan bahsetmiyorum.Baskalarina yalanini yakaladin mi?sonucta baska konularda yalan yanlis laflar eden bu konuda da yalan soyluyor olabilir.Karsina al ve bunun cevabini ondan iste.Dedektif olsanda bisey degismez kadin oldugundan dolayi, icin rahat etmeyecek inanmak istedigine zaten inanacaksin ama gercekci olmalisin.Biraz naz yap ama bu arada adami da kadinin kucagina atmayasin sakin.Sakayla karisik ben bunu yapsaydim Senin tavrin ne olurdu? demelisin.Her tasin altindan bir aldatmanin ciktigi gunumuzde internete bu kadar dadanan erkekler ve kizlar varken zaten icimiz rahat uyumak bile bir nimet be tatlim.

kimseye yalanını görmedim ama zaten artık yapacağımı yaptım o kadar hakaret ettim ki o kıza gideceği varsa gider:84:

kızın kım oldugunu bılıyosan bı hesap ac sende yada arkadasının falan hesabı yokmu o yardımcı olsun.
veya bıraz daha sabret iyice gözlemle erkek arkadasını sonucta oda deger vermese sallamazdı pek baksana mesaj atmıs sana konusmak ıstemiş.

Back
X