Emin Değilim Ama Aldatılıyor muyum acaba..

Bir önceki konunuzu ve eşinizle aranızdaki anlaşmazlığı bilmiyorum fakat, eşinizin aldatacaksa bile bunu bu kadar amatörce yapabileceğini sanmam. Yine de gerçekten şüphe içindeyseniz araştırın, dikkat edin derim. Bence asayiş berkemal.

Size ablasına gittiğini söyleyip sokakta başka bir arabaya binecek kadar da saf birisi değildir herhalde. Sizin göreceğinizi, duyacağınızı bile bile neden böyle bir şey yapsın ki? Yapıyorsa da tahtaları eksiktir biraz yada fazlasıyla saftır..
inşallah dediğiniz gibidir ama işte bu tesadüfler üst üste gelince insan acaba diyor

Bir önceki konunuzu ve eşinizle aranızdaki anlaşmazlığı bilmiyorum fakat, eşinizin aldatacaksa bile bunu bu kadar amatörce yapabileceğini sanmam. Yine de gerçekten şüphe içindeyseniz araştırın, dikkat edin derim. Bence asayiş berkemal.
evet takip edeceğim sessizce tabi şüphe ettiğim için adam beni boşamazsa :)

Ya senin kocan zaten cins. Elini güçlendirme şunun. Araştıracaksan da belli etme.
aynen öyle çok haklısınız şimdi bunuda olay yapar eminim gelir bağırır çağırır iyice aramız açılır. bende yanlış anladım canım kusura bakma hormonlardan falan diyip geçiştireyim bari.

hanımlar internet geçmişinde bugün akşam günlük kiralık daire aratıldığını gördüm hem de defalarca nasıl bir yol izlemeliyim?

Adam aldatmiyorsa bile aldatir bu sekilde. Dusunsenize , surekli beni takip eden ve bunu fark ettiren bir es . Bilmiyorum bu eziyeti neden cekiyorsunuz.

Esinize gunluk kiralil daireyi nicin arattigini sordunuz mu?
sormadım daha gelmedi eve. ama yarın tam gün çalışcaktı normalde bana akşam on bir gibi dediki arkadaşla anlaştık yarın öğlene kadar evdeyim dedi. acaba yarın sabahtan öğlene kadar bir işler mi çevircekti plan iptal mi oldu. şimdi sormasam mmı ne yapsam bilmiyorum ne olur akıl verin kafayı yiyeceği.m

Yalnız evli bir erkeğin ordan burdan günlük kiralık ev aratması hayır değil. Belki kapınızın önündeki olay yanlış anlaşılma olabilir ama bu olamaz.

Back
X