Aldatılıyor muyum ?

Ben kocanızda hiçbir sorun göremedim ben sizin yaptıklarınız yapsam (arada bunalıma girip yapıyorum ama eşe karşı değil bekarım)kendimden sıkılırım ki sıkılıyorum zaten adam napsın

Adam adam olsun!!!

iletişim kursun eşiyle

"hayatım" desin . "şu davranışları yapmazsan ben daha mutlu bir eş olacağım, senin benden istediğin değişiklikler var mı?"diye sorsun...

nedir bu ya anlamadım..

Sözde KK klübü. erkekler klübü olsa bu kadar olur...

Ben kocanızda hiçbir sorun göremedim ben sizin yaptıklarınız yapsam (arada bunalıma girip yapıyorum ama eşe karşı değil bekarım)kendimden sıkılırım ki sıkılıyorum zaten adam napsın

etraf tenkit eder diye belki uzman çözümü almak aklına hiç gelmemiştir..

dostlarına açıldığında "Bir kadın 41 yaşında cinselliği neden yaşamaz" diye tenkit edenler olur psikolog yardımı önermezlerse o kadın daha hiç birşey yaşayamaz..Ne bundan sonra başka derdini söyler, ne de başka bir girişim de bulunur..forumlara bile derdini anlatamaz..

Bir kadın 41 yaşında cinselliği neden yaşamaz ben buraya takıldım asıl.
Karşınızdaki gökten zembille de inmiş olsa nihayetinde bir erkek.
Ne bekliyordunuz ki... erkeklerin doğası bu kadar basittir özünde işte.... böyle bir ortamda aldatır da boşar da.
Bence siz yapmanız gereken şeyi görüyorsunuz da görmemezlikten geliyorsunuz.

bu yastan sonra diyenler olmus
ne varmis yasinda? 42 yasinda daha orta yas ancak sayiliyor bu devirde

benim annem 65 yasinda hala fon yapar kaliteli makyaj yapar
pedikurune manikurune dikkat eder
bakim kremleri kullanir alisverise cikar
etkinliklere katilir
hele elbise dolabi tiklim tiklim doludur
bulmacasini cozer
msn'de sohbet eder facebook takilir

ve benm annem iki kere kanseri yenmis
en agir tedavileri gormus
seker, kalp, tansiyon sorunu olan bir insan olmasina ragmen
"benden gecti gayri dese" bu mucadeleleri veremezdi
............

Asil mesele konu sahibinin mantigi
gercekten cok acaip
tek eglence esiyle piknik ise
bu yetmez
okuyan arastiran belirli bir agirlik kazanmis
42 yasinda artik cogu konuda fikir beyan edebilecek bir yas
hatta guzel bir yas
bakimli klass olmanin tadi baska olur
cevremdeki kadinlardan ve ablamdan biliyorum

simdi diyelim esiniz sizi aldatiyor
ne yapacaksiniz memleketteki abilerinize rezil edeceksiniz
tehtitle evli kalmak isteyeceksiniz
cunku siz karadenizlisiniz sizi bosayamaz

bu mantikla ne kadar sevilebilirsiniz?
ne kadar degeriniz artar o ne olursa olsun bosanmayacaginiz esinizin gozunde
ne kadar iki cocuk annesi gururlu kadin olursunuz?

biraz asin kendinizi
en azindan kendiniz icin
istanbul gibi bir yerde sayisiz yardim kuruluslari var
etkinlikler var
sanat kurslari var
okuma sansiniz bile var
lise mezunu degilseniz disardan liseyi bitirin
okuyun heveslenin heves edin ettirin
hem topluma hem kendinize bir katkiniz olur

daracik bir kaliba girip
beni bosayamaz
onu rezil ederim
ben karadenizliyim diye
feodal mantigi bir yana birakin

agiz sorununuz yoksa ve sigara yuzunden kokuyorsa agziniz
yatmadan once fircalayin dislerinizi nefesinizi acacak sprayler var
bunlari kullanmadan yatiyorsaniz esinizin yanina
ustelik esiniz sigara icmiyor rahatsiz olur tabiiki
hafif bir koku guzel bir gecelik kokmayan bir agiz
kimi rahatsiz edebilir?

her aksam yemek bulmak zorunda degil
tutumlu olmaniz belirli bir sureden sonra makbulda degil o kadar
paraya kiy diyorsa
haftada bir kuafore gidin
bir masaja gidin

iki cocuk annesi vefakar bir kadinsiniz
saygim var ama yetmiyor bunlar..

esiniz aldatiyormu bilemem
ama bu tutumlariniza bu kopuk ve esinizin gozunde
silik olmaniza ragmen
aldatilmayi kabul etmeyin cunku kimse hak etmiyor ihaneti!

Adam adam olsun!!!

iletişim kursun eşiyle

"hayatım" desin . "şu davranışları yapmazsan ben daha mutlu bir eş olacağım, senin benden istediğin değişiklikler var mı?"diye sorsun...

nedir bu ya anlamadım..

Karakate haklisin aslinda
hep kadina yuklendik ama ben usteki yorumumu hakli buluyorum ama
eksiklik biraktim onada senin sayende farkina vardim

kocayi ele almadik
tum yazdiklarim yanisira

kendisine es olmus yillarca evi cekip cevirmis
cocuklarini buyutmus
ustelik saglik sorunlari yasamis karisini birden
kaderine terk edip sorumsuzca bir hayat yasamasi dogru degil
adamin!

git kendine arkadas bul ben seni gezdirmiyorum diye diklenmesi
cok yanlis
tamam sykilmis olabilir monotonluk yasayabilir
cinsellik yok degisiklik yok
hep ayni bir ortam
ama adam kendiside bir caba gostermedi
ve yine kadina yukleniyo
yasama sevinci verip esine
hayatini renklendirebilirdi
ama iste hep kadindan beklenir

konu sahibi yinede kendine pay cikartsin bu isten
kendi icin yasasin onerilere kulak assin

Adam adam olsun!!!

iletişim kursun eşiyle

nedir bu ya anlamadım..

yok canımmm ne iletişimi

kadın bi beraber dışarı çıkmakla evde beraber gülerek yenen bir yemekle mutlu olacak adam ne isterse yapacak... adam iletişime geçip yapılan emekleri verilen tavizleri görüp bide ona değer verecek ... bırak kadına saygı emeğe saygı olur yok yok yok ... bizde normal karşılayacağız ..

asıl bu yaşta kadını cinsellikten soğuttuğu, o yatağı ayırmaya nasıl cüret ettiği için buna bir çözüm yolu bulmak lazım ...

çözüm sizde bunu biliyorsunuz değilmi silkelenin lütfen ... önce maddi özgürlük bunun için bi takı kursuna gidin ne bileyim hani bazı makyaj ürünleri var onlardan satın el işi yapın ne bileyim siz kendinizdeki cevheri ne yapabileceğinizi biliyorsunuz mutlaka ...

o sizin sosyalleşemiyeceğinizden o kadar eminki bunu bilin

öncelikle bağlı bulunduğunuz belediyeyi araştırın mutlaka kurslar falan vardır gidin birtanesine .. uyuyarak zamanınızı öldürmeyin zaman çok ama çok kıymetli o istediği için değil siz isteyin erkenden kalkın bir duş çıkın bi yürüyüşe ohhh eve gelince güzel bi kahvaltı sinemaya gidin belki tiyatro kursu süper olurdu .. spor yapın sağlığınz için mesela ...
kendiniz için yaşamaya başlayın lütfen

sigara bende içiyorum ama dişimi fırçalarım ve üzerime koku sindiği için devamlı değiştiririm mesela o çevreye saygımdan kaynaklanır sizde kendinize ve çevreye saygıdan bunla alakalı birşey yapın o öpmek istemiyorsa ki kocansa öpecek sende onu öpeceksin orta yolu bulun

oda kaçamaz sende kaçamazsın ..

herşey sizde bitiyor
madem ayrılmayacaksınız boşverin aldatıyormu diye düşünmeyi ALDATMIYORDUR arkadaşım öyle düşünün ama önce kendinizi düşünün bu adamı değil

adam adam olsun!!!

Iletişim kursun eşiyle

Nedir bu ya anlamadım..

Sözde kk klübü. Erkekler klübü olsa bu kadar olur...

adam demiş işte daha ne yapsın çalış demiş sosyal ol demiş zamanında yapmış da demiyor mu kendi gezerdik tozardık iyiydi hoştu gene kötü biri demiyor ki adam napsın karşılık göremeyince sezarın hakkını da sezara verin yani kadın olunca dertlenen ama tek taraflı olmaz onun çabalaması lazım diyorsunuz eee adam çabalamış işte sen kılını kıpırdatmazsan adam napsın ya el insaf

adam demiş işte daha ne yapsın çalış demiş sosyal ol demiş zamanında yapmış da demiyor mu kendi gezerdik tozardık iyiydi hoştu gene kötü biri demiyor ki adam napsın karşılık göremeyince sezarın hakkını da sezara verin yani kadın olunca dertlenen ama tek taraflı olmaz onun çabalaması lazım diyorsunuz eee adam çabalamış işte sen kılını kıpırdatmazsan adam napsın ya el insaf

evlilik bir elma gibi olmalı yarısı sen yarısı ben

öyle sen başka alemlerde ben başka alemlerde olamaz

evlilik demek beraberlik sorumluluk tahammül kısaca koca bi BİZ demek ... arta kalan birşey olursa bireysel zevkler tabiki yapılır ama eşin onayı ile ben arkadaşlarımla bi gece yemek yiyeceksem kocamla bu konuda bi ihtiyacımızın olmaması lazım ben kocamla bile gece dışarı yemeğe gitmemişsem benim ne işim var yada adamın ne işi var dışarda

yok canımmm ne iletişimi

kadın bi beraber dışarı çıkmakla evde beraber gülerek yenen bir yemekle mutlu olacak adam ne isterse yapacak... adam iletişime geçip yapılan emekleri verilen tavizleri görüp bide ona değer verecek ... bırak kadına saygı emeğe saygı olur yok yok yok ... bizde normal karşılayacağız ..

asıl bu yaşta kadını cinsellikten soğuttuğu, o yatağı ayırmaya nasıl cüret ettiği için buna bir çözüm yolu bulmak lazım ...

çözüm sizde bunu biliyorsunuz değilmi silkelenin lütfen ... önce maddi özgürlük bunun için bi takı kursuna gidin ne bileyim hani bazı makyaj ürünleri var onlardan satın el işi yapın ne bileyim siz kendinizdeki cevheri ne yapabileceğinizi biliyorsunuz mutlaka ...

o sizin sosyalleşemiyeceğinizden o kadar eminki bunu bilin

öncelikle bağlı bulunduğunuz belediyeyi araştırın mutlaka kurslar falan vardır gidin birtanesine .. uyuyarak zamanınızı öldürmeyin zaman çok ama çok kıymetli o istediği için değil siz isteyin erkenden kalkın bir duş çıkın bi yürüyüşe ohhh eve gelince güzel bi kahvaltı sinemaya gidin belki tiyatro kursu süper olurdu .. spor yapın sağlığınz için mesela ...
kendiniz için yaşamaya başlayın lütfen

sigara bende içiyorum ama dişimi fırçalarım ve üzerime koku sindiği için devamlı değiştiririm mesela o çevreye saygımdan kaynaklanır sizde kendinize ve çevreye saygıdan bunla alakalı birşey yapın o öpmek istemiyorsa ki kocansa öpecek sende onu öpeceksin orta yolu bulun

oda kaçamaz sende kaçamazsın ..

herşey sizde bitiyor
madem ayrılmayacaksınız boşverin aldatıyormu diye düşünmeyi ALDATMIYORDUR arkadaşım öyle düşünün ama önce kendinizi düşünün bu adamı değil

banuya katılıyorum kendinize bir meşgale bulup sadece size ait bir alan açabilirsiniz.
bi kurs bi eğitim spor vs.
hem sizin özgüveniniz artacak hem de eşinizin sizin sadece onun karısı olmadığınızı hatırlamasına yardımcı olacaktır.

bazı yorumları okudum donakaldım.
bi kadın cinsellikten soğuyorsa eşinin hiç mi suçu yok?
ilk çare yatakları ayırmak mı? kimi cezalandırıyor bunu yaparak karısını mı?kendisi ne de olsa dışarda da yatıp kalkar mı?
çok şaşırdım. tenkit etmek ne kadar kolay bazıları için...

hangi erkek tamamen yönlendirmeye çalışır eşini?onlarda bu kadar incelik ve ince düşünce yok.bir kadın önce kendisi için zaten kendini geliştirmeli,çevre edinmeli,anlatacak paylaşacak şeyleri olmalı.burada verilen tavsiyeler sadece erkek için değil, konu sahibi arkadaşın mutluluğu ve özgüveni içinde lazım.hayırlı kandiller...

bence bir kadın cinsel performans olarak çok iyi bile olsa bir erkek fırsaını bulursa aldatır diye düşünüyorum, özellikle tek gecelik anlamda hepsinde o meyili göryorum o yüzden emin olun ki aldatılmada suç kadında olamaz, erkek kadını kendinden üstün görüyorsa da aynı şekilde içten içe egosunu tatmin etmek için yapabilir, veya kadına bir konuda kızgınsa intikam amaçlı da yapabilir.ama bunun sebeb asla sizin yetersizliğiniz değil

etraf tenkit eder diye belki uzman çözümü almak aklına hiç gelmemiştir..

dostlarına açıldığında "Bir kadın 41 yaşında cinselliği neden yaşamaz" diye tenkit edenler olur psikolog yardımı önermezlerse o kadın daha hiç birşey yaşayamaz..Ne bundan sonra başka derdini söyler, ne de başka bir girişim de bulunur..forumlara bile derdini anlatamaz..

Benim fikrime göre kendi kendine çözemeyeceği boyutta derin psikolojik bir sorun değil bu.
Arkadaşımız biraz fazlaca rahat davranmış sadece bazı şeylere güvenerek o kadar.
Biraz silkelense gelir kendine, nacizane benim görüşüm bu yönde.

esinizin sizden istedikleri cok acik...
anac ve siradan ev hanimi halindeki karisindan sikilmis... cevresi olan, bakimli, kendine guvenen ve insanlar tarafindan saygi gosterip esi ile ayni hizada yuruyebilecek bir kadin istiyor sanirim...
belki kendi isyerinde calistigi bayan is arkadaslari varsa onlara ozeniyordur...keske benim esim de oyle olsa diyordur belki...
diger arkadaslarin dedigi gibi ayri yatmanin saglikla yakindan uzaktan hic bir alakasi yok bu tamamen sacmalik, uydurmus resmen...
eger bosanmak istemiyorsaniz bir an once harekete gecin once kendinizi fiziki gorunum olarak degistirin, alisveris yapin kendinize yeni yeni kiyafetler ayakkabilar alin $uh bir kadin olma yoluna dogru yol almaya baslayin...
sonra da bir is edinin cunku esiniz belli ki sosyal ve insanlar tarafindan bulundugu konum itibariyle saygi duyulan biri olmanizi istiyor...yoksa calis arkadas edin cevre edin demesinin baska aciklamasi olamaz...

eşiniz sizinle tensel temastan kaçınıyorsa aldatma boyutunun cinsellikle tek gecelik değil duygusal olarak yaşadığını gösteriyor..
Biraz net olacağım yazarken , size sadece "seni istemiyorum senden soğudum" demediği daha doğrusu bunu dile getirmediği kalmış.. ama davranışları bu yönde...
eğer kaldırabilecekseniz üstüne ılımlı olarak yaklaşarak size açılmasını sağlayın..

kaçıyor maalesef ,sabah işe giderken yanağımı uzattım öp beni gibisinden hadi yaa sende diyerek başını çevirdi ben öpeyim dedim boyu uzun eğmedi başını ki öpeyim
ben ağlayınca üzülüyor hala ama yatak dışı dokunmada kalmadı eşimde .o kadar üzülüyorum ki.ne yapacağımı bilemiyorum .

mutlaka mutlaka kendine dersler çıkarsın...

silkelensin bir kere a canım...

ne kadar ezdirmiş kendini!!!

kocasının her zaman yanında olmadığını bir farketsin..

hayatın kocadan ibaret de olmadığını..

ben sadece adam aldatmış mı? hımm kesin karısı kendine bakmıyordur...

bu mantığa kızıyorum..iki kere iki eşittir dört değil..matematik değil ki bu...

konu sahibi arkadaş her kriz bir fırsattır..

sadece bunu düşünün..çözüm sizde saklı...

konu sahibi yinede kendine pay cikartsin bu isten
kendi icin yasasin onerilere kulak assin

öyle eleştiri ile adamlık olmuyor..

kadınlık da olmaz..

evlilikte yapıcı eleştiri yapılır..sen diliyle konuşmak yerine biz diliyle konuşulursa problemler çözülür. ( haaa bu benim evliliğimde oldu mu? Hayır.tek tarafllı olmuyor maalesef..)

"git sosyalleş" demek resmen aşağaılama hatta küfür,
"hayatım, seni resim kursuna yazdıralım mı? ben işten güçten fırsat bulamıyorum. senin sayende ben de öğrenmiş olurum.."
yada
"git çalış!!" demek yerine
"hayatım"
"ben eş olarak mutlaka sana bakarım. ama hayat bu yarın benim başıma bir kaza gelse senin sıkıntı çekmeni istemem " desin

ilk denilen git çalış da bana yük oluyorsun anlamı var. ama ikincisin de ise ben sadece seni düşünüyorum

buna benzer şeyler işte..

Canim hala ne yapacagim ben ya diyosun.Hepimiz yazdik ne yapman gerektigini.:40: Nolur dinle birazcik.Eminim ondan sonra yavas yavas yoluna girmeye baslar.Kendine guven !

evlilik ve yaşlar ilerledikçe kadınlar evle,çoluk cocukla meşgul olup eşlerini ihmal edermiş farkında olmadan.

yapısı da müsait erkekler dışarda arayışa girermiş.
derler ya kırkından sonra azanı........

o mesele.........

öyle eleştiri ile adamlık olmuyor..

Kadınlık da olmaz..

Evlilikte yapıcı eleştiri yapılır..sen diliyle konuşmak yerine biz diliyle konuşulursa problemler çözülür. ( haaa bu benim evliliğimde oldu mu? Hayır.tek tarafllı olmuyor maalesef..)

"git sosyalleş" demek resmen aşağaılama hatta küfür,
"hayatım, seni resim kursuna yazdıralım mı? Ben işten güçten fırsat bulamıyorum. Senin sayende ben de öğrenmiş olurum.."
yada
"git çalış!!" demek yerine
"hayatım"
"ben eş olarak mutlaka sana bakarım. Ama hayat bu yarın benim başıma bir kaza gelse senin sıkıntı çekmeni istemem " desin

ilk denilen git çalış da bana yük oluyorsun anlamı var. Ama ikincisin de ise ben sadece seni düşünüyorum

buna benzer şeyler işte..

kadın hala ne yapacağım diyor kate yani daha ne diyelim kocasına da yıllardır böyle dediğine eminim

kaçıyor maalesef ,sabah işe giderken yanağımı uzattım öp beni gibisinden hadi yaa sende diyerek başını çevirdi ben öpeyim dedim boyu uzun eğmedi başını ki öpeyim
ben ağlayınca üzülüyor hala ama yatak dışı dokunmada kalmadı eşimde .o kadar üzülüyorum ki.ne yapacağımı bilemiyorum .

çok üzüldüm.
Eşin seni uyarmış aslında yapacakların, onu kazanacakların konusunda.
arkadaşlar da çok güzel tavsiyeler vermiş onları uygula bence.

Back
X