Aldatılıyor muyum ?

çözüm odaklı konuşalım. herkes aynı fikirde olmak zorunda değil ki...

birbirimizin yorumlarına yorum yapmak yerine konu sahibiyle muhatap olursak daha fazla yardımcı oluruz diye düşünüyorum.

Nasılda basite indirgiyiveriyorsunuz işinize gelmeyen mesajları.

Sadece ak kara olmadığı gibi, sadece boşan yada boşanma diye mesaj yoktur. Tanımam etmem, kapasitesi nedir, ailesi nedir, ayakları üzerinde durur mu, duramaz mı, kişiliği boşanma için yetkin mi ?

Ama bunu yaşayan kadın, hadi bazılarına gurursuz dedi ya ondan yola çıkarak kadınlık gururu varsa gözü kulağı açık olur, körü körüne inanmaz, aaa benim kocam yapmaz diye ortaya çıkmaz. Gözlemler, düşünür, yorumlar. Başıma gelse ne yapardım der. Der oğlu der.

Hayat (+, -) den ibaret olmadığı gibi, evliliklerde sadece boşan yada boşanma üzerine kurulu değildir.

Ama kadın, her kadın sadece konu sahibi değil kendine verdiği değer kadar eşinden de değer görür. Kadınlarımız kendine değer vermediği için eşinden de ne yazık ki değer görmüyor.

Bu fevri çıkış eşi için iyi bir koz oldu, ne oldu kocaman bir hiç. İleride bir halt eder yada etmez neyi öğrendi karısının hiçbirşey yapamayacağını bırakın boşanmayı bir kaprisinin bile olmayacağını, iki tatlı dile kanacağını.

Daha açık ne yazılır ki, insanlar cümleler arasındaki mesajları alamadıktan sonra ....

Benim sizden alacak bi mesajim yok bu konuda. Hani kadinlari gruplara ayirmissiniz ya ben gonul rahatligiyla soyleyebilirim ki 2. gruba giriyorum. Esim benden izinsiz arkadaslariyla cay icmeye bile gitmez. Degil ki aldatmak. Aldatir aldatmaz orasini bilemem ama o aldatirsa onu asla affetmeyecegimi cok iyi bilir. O yuzden bana mesaj vermek icin onca satir dosemenize gerek yoktu. Onun yerine sordugum tek soruya cevap verseniz daha iyi olurdu. Adam seni aldatmadim demis, e ortada dise dokunur bi delil de yok. Konu sahininin iki secenegi var sadece inanmak ua da inanmamak. Sizce ne yapmaliydi diye sordum ben sadece..

hee anladık yatak yoksa aldatılıyorlar kadınlar ok anladım sağol açıkladığın için böle birşey başıma gelse şüphelenmeye başlıcam demek hmm .

sağlıklı iki bireyin cinsel hayatlarıda vardır
inanılmaz ama gerçek!

Benim sizden alacak bi mesajim yok bu konuda. Hani kadinlari gruplara ayirmissiniz ya ben gonul rahatligiyla soyleyebilirim ki 2. gruba giriyorum. Esim benden izinsiz arkadaslariyla cay icmeye bile gitmez. Degil ki aldatmak. Aldatir aldatmaz orasini bilemem ama o aldatirsa onu asla affetmeyecegimi cok iyi bilir. O yuzden bana mesaj vermek icin onca satir dosemenize gerek yoktu. Onun yerine sordugum tek soruya cevap verseniz daha iyi olurdu. Adam seni aldatmadim demis, e ortada dise dokunur bi delil de yok. Konu sahininin iki secenegi var sadece inanmak ua da inanmamak. Sizce ne yapmaliydi diye sordum ben sadece..

boşatıcaklar kadını bunu istiyolar nedense onuda anlamadım .adam sana yalan söylüyo bilerek pavyon demiştir soğu diye diyor ya senaryoya bak .başka sevgilisi aslına adamın .adam boşanmak istiyormuş .bu kadar kötü niyete PESSS diyorum .başka birşey demiyorum .bide ben bu tiplere çok gülerim kendileri sürekli aldatılır ay şekerim benim kocam asla yapmaz derler .

boşatıcaklar kadını bunu istiyolar nedense onuda anlamadım .adam sana yalan söylüyo bilerek pavyon demiştir soğu diye diyor ya senaryoya bak .başka sevgilisi aslına adamın .adam boşanmak istiyormuş .bu kadar kötü niyete PESSS diyorum .başka birşey demiyorum .bide ben bu tiplere çok gülerim kendileri sürekli aldatılır ay şekerim benim kocam asla yapmaz derler .

tamam, bütün cevapları okumadım
ama kimsenin git boşan dediğine inanmıyorum
sadece saf olmamasını, iyice araştırmasını söylemiştir arkadaşlar, neden konuda polemik yaratmaya çalışıyorsun?

tamam, bütün cevapları okumadım
ama kimsenin git boşan dediğine inanmıyorum
sadece saf olmamasını, iyice araştırmasını söylemiştir arkadaşlar, neden konuda polemik yaratmaya çalışıyorsun?
kocasına doldurunca ne olucak oda gidip ona patlıcak sonra boşanma sonuç bu yani .doldur doldur sonra aaa ben boşan demedim hadi canım sende derler adama .ortada aldatma yok .cinsel hayatlarıda yokmuş aaa diyerek kocasına artık çekici gelmediğini söylemeye çalışıyorsun canım .herşeyi anlıyorum ben sorunların varsa anlat kuzum dinleriz .

kocasına doldurunca ne olucak oda gidip ona patlıcak sonra boşanma sonuç bu yani .doldur doldur sonra aaa ben boşan demedim hadi canım sende derler adama .ortada aldatma yok .cinsel hayatlarıda yokmuş aaa diyerek kocasına artık çekici gelmediğini söylemeye çalışıyorsun canım .herşeyi anlıyorum ben sorunların varsa anlat kuzum dinleriz .

allah allah
kocasına doldurunca ne olacakta ne demek?
o zaman hiçbirşey sormasın kocasına, gitsin kuluçkaya yatsın

evet, kocasına çekici gelmiyordur veya kocasının bir rahatsızlığı var. ama hiç mühim değil dimi..sonuçta akşamları evine dönüyor ya, önemli olan o. değilmi?
rahatsızlığıda varsa hiç önemli değil, kendi kendine iyileşir, hiç önemli değil. değilmi?

senle konuşmak istemiyorum artık

Dişe dokunur delil mi yok, pavyonu söyleyen, işine gelmiyorsa boşanalım diyen eşi. Silmediyse ilk mesajlarda okursunuz.

Sorunuza gelirse, İnanmamak derim tatmin oldunuz mu ? Boşanalım o zaman dedikten iki gün sonra ağlayan insana aklı olan inanmaz. Sizin satır aralarını çözümlemeye ihtiyacınız yok ama gene de belirteyim İnanmamak ve boşanmak aynı şey değil. İnanmaz ama uyanık olur.

Bu arada ben sizin aile yapınızı, eşinizi sormadım ki , bakın sizde bana sormadığım şeyi anlatıyorsunuz demek ki insanoğlunun yapısı bu, ben ,ben, ben demek.

Atladığınız şey ise mesajlar konu açanlara, çünkü fikir ve görüş almak için konu açıyorlar. Duymak istedikleri yada istemedikleri mesajlar yorumlar alıyorlar. Benim konu sahibine yazdığım yorum üstünden alıntı yaptığınıza göre , size bir mesaj vermek niyetinde olmadığım açık.

Ancak çok kırıldım, benim misyonum mesaj vermekti hay Allah ya yerine gelmemiş :)))

Tühhh gene mi uzun yazmışım, işyeri ve Cumartesi geyiği bol bir gün , olacak o kadar.

hemen başkasının lafına bakıp içinize kurt düşürmeyin belkide sebep değil tabiki ama 14 aylık bebeğim var demissiniz belkide çocuğunuz olduğundan beri eşinize acaba daha mı az vakit ayırır oldunuz, yada eşinizmi çiğ süt etti acaba ? eşinizi seviyorsanız boşanmayı şuan için aklınızdan çıkarın henüz geri adım atmış değilsiniz eğer eşiniz size böyle bir şey yok diyorsa bu defaya mahsus inanın inanmış gibi yapın bazı yorumlarda tamam artık senin eşin anlamış gidemiceğini yazmış hayır bu onun bir şans olduğunu hissettirirseniz birşey olmaz gitmemiz gereken zamanlarda bizi zaten kimse tutamaz hakkınızda hayırlıs olsun

allah allah
kocasına doldurunca ne olacakta ne demek?
o zaman hiçbirşey sormasın kocasına, gitsin kuluçkaya yatsın

evet, kocasına çekici gelmiyordur veya kocasının bir rahatsızlığı var. ama hiç mühim değil dimi..sonuçta akşamları evine dönüyor ya, önemli olan o. değilmi?
rahatsızlığıda varsa hiç önemli değil, kendi kendine iyileşir, hiç önemli değil. değilmi?

senle konuşmak istemiyorum artık

konuşma o zaman ablacım .

slm dün gece yarısı eşimi eve aldım konuştuk evet yıldız diye biri varmış aksarayda bir payvonda konsimatrismiş eşimde sadece iş için onla muhattap olmuş arkadaşlarıda alaya almışlar eşimi o günden sonra ve o payvona birkez daha gitmişler arkadaşalrıyla ama kızla muhattap olmamış olay bundan ibaretmiş ama inanmıyorum az önce arkadaşının karısı aradı gene onun kocasıda demiş o payvon aksarayda değil ev bikaçkez gittik demiş hangisine inanıcam offf bir yalan dolanıyor ama kafam alt üst oldu birde eşim dün hiç umursamazdı yalvarmadı bile sen bilirsin istersen ayrılalım dedi umursamazdı beni benden vazgeçmiş gibi çoktan :(

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

öncelikle rica ederim şu ismi lazım değil tartıştığımız bayanlar yorum yapmasın benim hiçbir konuma yapmasın gururlu olup şu saatten sonra bana yazmayacaklarını düşünüyorum siz diğer arkadaşlarım yeni bilgiler edindim daha doğrusu emin oldum evet yıldız denen 20 yaşında bir bayan var ve yabancı uyrukluymuş pavyondaymış ama eşimin bir alakası olmadığı çıktı tek hatası masasında oturmasına izin vermiş ama 4 arkadaşalrımış eşime dün gece ağladım oda bana sarıldı inandığı herşey üstüne yemin etti seni aldatmadım hiç diye ben ağlayınca oda ağladı kıyamadı herhalde:) asla ayrılmayı düşünme falan dedi seviyorum falan dedi kızlar iyiki o öfkeyle ayrılmadım şimdilik bukadar mevzu he bu arada inanmazsan kadınlada konuştururum seni dedi dışarda bende yok dedim iyi yapmışmıyım?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ortada daha hiç bir şey yokken bu kadar fevri davranmanız yanlış.eşinizi eve almamanızda.sinirlerinize hakim olun.takip edin,araştırın ondan sonra karar verin.eşinizi boşluğa da itmeyin,bu sefer daha çok hata yapabilir..

Dişe dokunur delil mi yok, pavyonu söyleyen, işine gelmiyorsa boşanalım diyen eşi. Silmediyse ilk mesajlarda okursunuz.

Sorunuza gelirse, İnanmamak derim tatmin oldunuz mu ? Boşanalım o zaman dedikten iki gün sonra ağlayan insana aklı olan inanmaz. Sizin satır aralarını çözümlemeye ihtiyacınız yok ama gene de belirteyim İnanmamak ve boşanmak aynı şey değil. İnanmaz ama uyanık olur.

Bu arada ben sizin aile yapınızı, eşinizi sormadım ki , bakın sizde bana sormadığım şeyi anlatıyorsunuz demek ki insanoğlunun yapısı bu, ben ,ben, ben demek.

Atladığınız şey ise mesajlar konu açanlara, çünkü fikir ve görüş almak için konu açıyorlar. Duymak istedikleri yada istemedikleri mesajlar yorumlar alıyorlar. Benim konu sahibine yazdığım yorum üstünden alıntı yaptığınıza göre , size bir mesaj vermek niyetinde olmadığım açık.

Ancak çok kırıldım, benim misyonum mesaj vermekti hay Allah ya yerine gelmemiş :)))

Tühhh gene mi uzun yazmışım, işyeri ve Cumartesi geyiği bol bir gün , olacak o kadar.

benim soylemek istedigim seyi ya gercekten anlamiyosunuz ya da anlamak (sizin tabirinizle) isinize gelmiyor. İki durumda da daha fazla ikili diyaloga girmek istemiyorum... Herkese yapici paylasimlar dilerim.

Back
X