herkes evliligin kurtulmasini isterde....eger düsündügü gibi bir aldatma varsa o evlilik degildir o andan sonra zaten kurtulacak bi tarafi kalmamistir gururlu bir bayan icin....insallah kötü biseyler olmamistir..
Allah yardımcın olsun.burdaki tavsiyelerden hangisine uyarsın bilmiyorum ama içine hangisi sinerse,hangisini uygularsan uygula inşallah sonuçta olay tatlıya bağlanır.benide jigola sitesine üye yapmışlar,nasıl olmuş bilmiyorum ama mail adresiime durmadan teklifler geliyor.önceleri umursamadım.artınca siteye girdim.baya uğraşıp bir erkek profili oluşturmuşlar:)bayanlardan teklifler geliyor.hesabı kapattım sonra.herhalde birileri bana uyuzluk yapmak istedi diye düşündüm.ama bidüşünsenize ben erkek olsam ve bunu karım yakalasa boşanmak için geçerli bir sebep olabilirdi.
her iki tarafın birbirine ihtiyacı vardırBence erkeklere ihtiyacımız yok, çocuğumuzu kendimizde büyütebiliriz. Kendilerini ne sanıyor bunlar anlamıyorum...
bak bu çok doğru..aynennnn..bana da penis büyütücü mailleri geliyor!!!
düşünebiliyomusnuz? ne alakam olur
ama eşinin yazdığı cevapları falan gördüysen bişi diyemem
Arkadaşlar kusura bakmayın o gün telefonda kıyameti koparmamdan ve çocuğumu arabaya koyup hava almaya çıkmamdan sora benmki eve geldi.telefonda kustum dayanamayıp.o da geldi.ama ben evde yoktum tel.i kapatmıştım ağlmaktan gözlerim şişmişti siteye girerken oda arabayla çıkıyordu tam beni aramaya karşılaştık dışarda bi cırladım elimi tutmaya kalktı (kınardım hep bu çiftleri)içimdekileri döktüm ve ağladım bu adresi kullanmıyorum dedi ve şifresi de eskiden hep kullandığı bi şifre olduğundan bilenler varmış.ordan benim adıma açılmış olabilr bilmiyorum bile dedi.soraan bakınca mesaj gönderdiği kzlara hep aynı mesajın gittiğni farkettim ama tabi sinirler ev bebişim altüstkalk gidiyoruz evde piskolojin bozuldu senin dedi izne ayrıldı iş yerini arayıp çıktık ve o günden beri şehir şehir duraklayarak geziyoruz...ikinci balayı gibi oldu...
canım bişey söylemek istiyorum ama üzülmeni istemiyorum. ben bekarım ama aynı olayı ben de evleneceğim insanla 3 yıl önce yaşamıştım. onun yüzünden hala bekarım. onun o kadar çok şeyini yakaladım ki internet ortamında. siberalem diye bir site var. o siteden kızlara tanışalım falan yazmıştı. ben de onun bilgisayarını karıştırırken mesajı gördüm. bana bir arkadaşım benim şifremi almıştı o yazıyor mesajları dedi.neden dediğimde çünkü her ay benden para kesiliryor. boşa gitmesin die şifremi verdim dedi. ben de inandım. 2. kez tekrar baktığımda onun mesajınaArkadaşlar kusura bakmayın o gün telefonda kıyameti koparmamdan ve çocuğumu arabaya koyup hava almaya çıkmamdan sora benmki eve geldi.telefonda kustum dayanamayıp.o da geldi.ama ben evde yoktum tel.i kapatmıştım ağlmaktan gözlerim şişmişti siteye girerken oda arabayla çıkıyordu tam beni aramaya karşılaştık dışarda bi cırladım elimi tutmaya kalktı (kınardım hep bu çiftleri)içimdekileri döktüm ve ağladım bu adresi kullanmıyorum dedi ve şifresi de eskiden hep kullandığı bi şifre olduğundan bilenler varmış.ordan benim adıma açılmış olabilr bilmiyorum bile dedi.soraan bakınca mesaj gönderdiği kzlara hep aynı mesajın gittiğni farkettim ama tabi sinirler ev bebişim altüstkalk gidiyoruz evde piskolojin bozuldu senin dedi izne ayrıldı iş yerini arayıp çıktık ve o günden beri şehir şehir duraklayarak geziyoruz...ikinci balayı gibi oldu...
canım bişey söylemek istiyorum ama üzülmeni istemiyorum. ben bekarım ama aynı olayı ben de evleneceğim insanla 3 yıl önce yaşamıştım. onun yüzünden hala bekarım. onun o kadar çok şeyini yakaladım ki internet ortamında. siberalem diye bir site var. o siteden kızlara tanışalım falan yazmıştı. ben de onun bilgisayarını karıştırırken mesajı gördüm. bana bir arkadaşım benim şifremi almıştı o yazıyor mesajları dedi.neden dediğimde çünkü her ay benden para kesiliryor. boşa gitmesin die şifremi verdim dedi. ben de inandım. 2. kez tekrar baktığımda onun mesajına
cevap gelmişti o kızdan benimki de ona numarasını yazmıştı. görünce şok oldum. ona defol dedim ve ilişkimi bitirdim. nişan da yapılmadı bun yüzden. ailesinin yorumu da şuydu:sanki onu yatakta yakaladın:) insanlar ne kadar rahat. onu bir de bana sorsunlar. sinir hastası olmuştum. bir haftada 7 kilo vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?