Ve bugün şans eseri ortaya çıkanlarla başlıyorum ne olur yardım edin boğazımda bir yumru var ağlayamıyorumda!
Evliyim 2senelik 4aylık da bir oğluşum var.izne ayrıldım evdeyim uzun zmandır eşim çalışıyor sabah 9 akşam 5.
Bugün eşimin maillerine bakayım dedim bi.bakarken taa uzaktan benimde tanıdığım bi arkadaşından gelen bir maili gördüm ama eşimin mail adesinin yanında eşimin adıyla başka bir şekilli mail adesi daha gördüm forwardlanınca göründüğü için.allah allah deyip maili yazdım eşimin herzanman kullandığı bir şifre vardı onu denedim ve açıldı!baktım hep sex sitelerinden falan mesajlar 2006 da falan üye olmuş hiç okunmamış hmm dedim bi baktım facebooktan mesaj gelmiş hiç alakasız bi hesap açmış kendine daha doğrusu 2008 yılındaki abuk subuk isimli facebookunu 2 kasımda aktive etmiş tekraran.baktım onda bişe yok.sonrasında bi mail daha gözüme çarptı bşr sex sitesinden ödeme talebiniz alındı bilmem şukadarlık.teşekkürler silver üye oldunuz diye!ordaki linke tıkladım otomatik yönlendirdi beni!bi baktım siteye 13 nisanda üye olmuş geçen sene 23 ekimde de bu silvera yükseltmiş!!!!24 tane kıza da tanışalım diye mesaj atmış! İlgi alanları da sınırsız dokunuş ve ölümüne cinsellik!
Delirdim çıldırdım evde yok kendisi.sonra oturdum düşündüm ve bende o siteye yalandan bi fotoğraf ve rumuzla üye oldum ona da davet gönderdim!!ama nasıl dayancam ne yapcam bilmiyorumhemen aradım tam kusacaktım ki neyse nasılsın falan dedim reçete giriyorum dedi doktor.arkadaşlar nolur bşr akıl verin başım açtlıyor iğrenç bi his.ben doğum öncesi34 beden taş gibi bi hatundum tabiri caizse doğum sonrSı 62 kilo oldum kendisi benimle çok ilgileniyor çok sevdiğini söyler acaip sevgi gösterileri ve süprizlerde bulunur bana ve oğluma şimdi bunların sahte olması beni okadar üzdü k toprak olasım geldi onu çok seviyodum ben ya nası böyle birşey yaptı inanamadım herkes yapar benim eşim yapmaz derdim bide buluştuğunu falan hayal ettikçe deliriyorum.oğlum ağlıyo şuan gözyaşlarımla emzircem!!!