Aldatılıyor muyum?

Bence bu yalanları söyleyerek sizi bir defa daha aldatmış.Umarım ilerde daha çok üzülmezsiniz..

allah şaşırtmasın kmseyi ben anlamıorum erkekleri kmsenin başına gelmeyeceğide kesin değil ama uzatma nick fln açıp allah muhafaza seni bide suçlar fln sen buraya üyemisin fln die bide sen zan altında kalma konuş hemen

Herkese teşekkürler kızana da hak verene de şuan çooook mutluyuz ikimiz de.herşey çok güzel gidiyo maşallah.öpüyorum kızlar oğluşumla hepiciğinizi

canım sanırım bende aldatılıyorum ve senin kocanda böyle şeyler yapıyorsa eminim ki dışarda da yapıyor ben takip ettiricem dedektiflik şirketleri çok pahalı ama bir arkadaşım vasıtasıyla bir yer buldum çokta uygun fiyatlı düşünürsen sana nosunu vereyim birlikte takip ettirelim şunları neyi var neyi yoksa öğrenelim

canım sanırım bende aldatılıyorum ve senin kocanda böyle şeyler yapıyorsa eminim ki dışarda da yapıyor ben takip ettiricem dedektiflik şirketleri çok pahalı ama bir arkadaşım vasıtasıyla bir yer buldum çokta uygun fiyatlı düşünürsen sana nosunu vereyim birlikte takip ettirelim şunları neyi var neyi yoksa öğrenelim

5 yıl önce konu açılmış
Sakin.

Merak falan diyerek şu erkeklerin pisliklerini örtmesin kimse lutfen. Bi ton igrenc yere uye olmus. Kac kadına mesaj atmis. Odeme bile yapmis. Aldatıyor mu sorusu bile sacma. Bunlarin hepsi aldatma zaten. Fiziksel ya olmuştur ya da henüz basaramamistir ama tüm bunlar bunun için bir adim degil mi zaten.

Erkeklerin doğasında var, çocuğunu düşün gibi saçmalıklari okumaktan nefret ettim artık.

Bana desektiflik firmasi reklami yapiyorsun gibi geldi.

Sanalda da olsa aldatma aldatmadir. Karşısındaki yazıştigi kişi gercek bi kadın sonuçta. Bulusmus ya da bulusacak olabilir. Niye oyle biyere uye olsunki. Merakla oluyorsa bu isler kadinlar da yapip merakini gidersin o zaman. Haha bi kadın burda meraktan o tarz sitelere uye olup erkeklerle yazıştığını söylese herkes boşan adami kandırma der/diyor. Erkeklere gelince merak. Bunu diyenler de yine kadin!

Canim esine demeden once facebook ayarlarindan pcne gecmisi indirebiliyorsun suan anlatamiyorum ama biri youtubede anlatmis ben yaptim msjlara kadar indirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…