- 28 Aralık 2018
- 797
- 3.374
- 63
- Konu Sahibi cingozrecai
-
Saç muhtemelen o kızındır. Boşuna stres yapmayın. Yine de arada takipte olun.
Komşularınız nasıl insanlar, eşiniz eve başkasını getirebilir mi duyulmasını göze alıp? Başka bir şey de yok diyorsunuz. Sakinleşin...
Eve en son gelenler olmasa şüphelenin de yani şu an kuruntu gibi. Muhtemelen o kadının saçı düşmüştür geldiğinde.
Sac o kisiye ait bence.
Bos yere uzmeyin kendinizi.
Kadının saçı olabilir . Bence kuruntu yapıyorsunuz
Eşinize söyleseniz de oda kuruntu diyecek . Sessizce takip edilebilir .
Kadın mutfağa girmişti diyorsunuz, bence kesin onun saçıdır. Çokta takmayın.
Saçı iyice inceleyin. Bana da misafirin saçıymış gibi geliyor. Yok içime kuşku düştü diyorsanız eşinizi izlemeye alın, telefonunu inceleyin falan işte.Hanımlar merhabalar, biraz karışık yazabilirim elim ayağım birbirine karışmış durumda lütfen kusura bakmayın.
Yaklaşık 15 gündür şehir dışındaydım. Bugün eve döndüğümde fırın kapağının tutma yerinde bir saç teli gördüm. Kesinlikle benim saçım değil. Durumu karmaşıklaştıran şu, ben şehir dışına çıkmadan bir gün önce eşimin arkadaşı ve eşi bize misafirliğe gelmişti. Saç tıpkı o kadının saçına benziyor. Spesifik bir saç olmasa aklıma da gelmezdi ama 30 40 kadından ancak birinin saçı o kadar uzundur ve daha önce de pandemiden dolayı saçını boyatamadığıyla alakalı aramızda bir muhabbet olmuştu saçın yarısı sarı yarısı kahverengi nerdeyse dibi geldiği çok belli.
Benim bulaşık makinem fırınla yanyana ve kadın bizde misafirken bulaşık makinesine fincanları yerleştirmişti. Saç toplama huyu da asla yok. Acaba saçı takıldı da ben ertesi gün fark etmedim mi diyorum.
Bir yandan da ya ona ait değilse saç? Evi didik didik aradım başka hiçbir iz yok. Eşime konuyu açsam eğer böyle bir şey varsa bir daha yakalayamam. Açmasam normal nasıl davranabilirim bilmiyorum. Böyle bir şey varsa daha fazla aptal yerine konulmak istemiyorum. Şu an eşim geldiğinde evi barkı kafasına geçiresim var. Ama haksız yere suçlamaktan da korkuyorum. Kafam çok karışık...
Saçın sahibini tahmin ediyorsanız ve başka kimsenin eve gelmediğini biliyorsanız, o kadına aittir. Üzmeyin kendinizi.Hanımlar merhabalar, biraz karışık yazabilirim elim ayağım birbirine karışmış durumda lütfen kusura bakmayın.
Yaklaşık 15 gündür şehir dışındaydım. Bugün eve döndüğümde fırın kapağının tutma yerinde bir saç teli gördüm. Kesinlikle benim saçım değil. Durumu karmaşıklaştıran şu, ben şehir dışına çıkmadan bir gün önce eşimin arkadaşı ve eşi bize misafirliğe gelmişti. Saç tıpkı o kadının saçına benziyor. Spesifik bir saç olmasa aklıma da gelmezdi ama 30 40 kadından ancak birinin saçı o kadar uzundur ve daha önce de pandemiden dolayı saçını boyatamadığıyla alakalı aramızda bir muhabbet olmuştu saçın yarısı sarı yarısı kahverengi nerdeyse dibi geldiği çok belli.
Benim bulaşık makinem fırınla yanyana ve kadın bizde misafirken bulaşık makinesine fincanları yerleştirmişti. Saç toplama huyu da asla yok. Acaba saçı takıldı da ben ertesi gün fark etmedim mi diyorum.
Bir yandan da ya ona ait değilse saç? Evi didik didik aradım başka hiçbir iz yok. Eşime konuyu açsam eğer böyle bir şey varsa bir daha yakalayamam. Açmasam normal nasıl davranabilirim bilmiyorum. Böyle bir şey varsa daha fazla aptal yerine konulmak istemiyorum. Şu an eşim geldiğinde evi barkı kafasına geçiresim var. Ama haksız yere suçlamaktan da korkuyorum. Kafam çok karışık...
Şüphelendiğin başka şeyler mi var? Saç teli konusu hüsnü kuruntu da biraz.
Sanırım başka çarem yok150 tane bulguya ikna olmayanlara gelsin...
1 saç teline dünyayı yaktınız :) Bence de misafirinize ait ama yok kıllandım diyorsanız gözlemleyin, hemen sormaya lüzum yok hem akıllıca olmaz zaten
Umarım öyledir. Böyle bir durum varsa ve ben bu raddeye gelene kadar da fark etmediysem zaten bilmiyorum neler olur.Saç misafire aittir bence.
Boşuna macera aramayın. Eve getirecek kadar gözü dönse şimdiye kadar fark ederdiniz herhalde.
Bence de saç o kişiye ve o yemekten kalma eşinize bişey demeyin yine de gözünüz üzerinde olsun
İnşallah öyledir, evet herkeste olan bir saç değil.kuruntu yapmışsınız.
belli ki kadının saçı. sık görülen saçta değilmiş.
Umarım dediğiniz gibidir.Normal bir apartman dairesinde oturuyorsanız adam eve öyle kolay kolay kadın getiremez. O kadın da yakın zamanda mutfağa girmiş kesin odur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?