Aldatılıyor olabilir miyim? Lütfen fikir verin.

Son durum ne kardeş bişey çıktı mı merak ettim vallah
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı. Hiçbir şey çıkmadı o günden sonra ekstra. Telefonunu falan da kurcaladım biraz ama bir şey yok şimdilik çok şükür. Eşimin telefonunun şifresini biliyorum zaten saklamaz. O günden sonra da whatsappını Bilgisayara bağlamamız gerekti bir şey için aniden. Hiç çekinmedi direkt verdi telefonunu, bilgisayardayken de bakındım sohbetlerine bir falso yoktu. Gelen giden aramalarını da akıllı saatinden görebiliyorum. Bazen de özellikle kulak kabartıyorum kadın sesi geliyor mu diye ama yok. Ben de rahatladım artık o zamana göre.

Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı. Hiçbir şey çıkmadı o günden sonra ekstra. Telefonunu falan da kurcaladım biraz ama bir şey yok şimdilik çok şükür. Eşimin telefonunun şifresini biliyorum zaten saklamaz. O günden sonra da whatsappını Bilgisayara bağlamamız gerekti bir şey için aniden. Hiç çekinmedi direkt verdi telefonunu, bilgisayardayken de bakındım sohbetlerine bir falso yoktu. Gelen giden aramalarını da akıllı saatinden görebiliyorum. Bazen de özellikle kulak kabartıyorum kadın sesi geliyor mu diye ama yok. Ben de rahatladım artık o zamana göre.
Ayyy inşaAllah güzel olsun herşey😊😊

Hanımlar merhabalar, biraz karışık yazabilirim elim ayağım birbirine karışmış durumda lütfen kusura bakmayın.

Yaklaşık 15 gündür şehir dışındaydım. Bugün eve döndüğümde fırın kapağının tutma yerinde bir saç teli gördüm. Kesinlikle benim saçım değil. Durumu karmaşıklaştıran şu, ben şehir dışına çıkmadan bir gün önce eşimin arkadaşı ve eşi bize misafirliğe gelmişti. Saç tıpkı o kadının saçına benziyor. Spesifik bir saç olmasa aklıma da gelmezdi ama 30 40 kadından ancak birinin saçı o kadar uzundur ve daha önce de pandemiden dolayı saçını boyatamadığıyla alakalı aramızda bir muhabbet olmuştu saçın yarısı sarı yarısı kahverengi nerdeyse dibi geldiği çok belli.

Benim bulaşık makinem fırınla yanyana ve kadın bizde misafirken bulaşık makinesine fincanları yerleştirmişti. Saç toplama huyu da asla yok. Acaba saçı takıldı da ben ertesi gün fark etmedim mi diyorum.

Bir yandan da ya ona ait değilse saç? Evi didik didik aradım başka hiçbir iz yok. Eşime konuyu açsam eğer böyle bir şey varsa bir daha yakalayamam. Açmasam normal nasıl davranabilirim bilmiyorum. Böyle bir şey varsa daha fazla aptal yerine konulmak istemiyorum. Şu an eşim geldiğinde evi barkı kafasına geçiresim var. Ama haksız yere suçlamaktan da korkuyorum. Kafam çok karışık...
bence tetikte olmakla beraber bir sey yapmayin simdilik varsa bile hakliyken haksiz duruma dusersiniz

Çok sevindim bir şey çıkmamasına 🤗 Buarada akadaşlar haklı ben de daima tetikteyimdir eskiden ünide uzun ilişkimin sonunda aldatıldım bazı şeyleri benden alamadığı için. Ama evlilikte çok zor kaldıramam o yüzden muhakkak hep dikkatliyim 6senedir bişeyini görmedim çok şükür ama bu devirde babama bile güvenmem kocama ve kadınlara da güvenmiyorum kimseye güvenmiyorum insanoğlu beşer şaşar.

Çok sevindim bir şey çıkmamasına 🤗 Buarada akadaşlar haklı ben de daima tetikteyimdir eskiden ünide uzun ilişkimin sonunda aldatıldım bazı şeyleri benden alamadığı için. Ama evlilikte çok zor kaldıramam o yüzden muhakkak hep dikkatliyim 6senedir bişeyini görmedim çok şükür ama bu devirde babama bile güvenmem kocama ve kadınlara da güvenmiyorum kimseye güvenmiyorum insanoğlu beşer şaşar.
Aynen öyle, kimse için kesinlikle yapmaz diyemem.
saç daha önce gelen bayanın o kesinde
bir saç telinden nerelere gelmişsiniz ☺️
15 20 gün evde olmayınca paranoyaklaştım ne bileyim 😅

Aynen öyle, kimse için kesinlikle yapmaz diyemem.

15 20 gün evde olmayınca paranoyaklaştım ne bileyim 😅
bu kadar kasmayın yapacak olan her türlü yapiyor
ben gidip 1 ay gelmedigim zamanlari biliyorum hicte ev takip etmedim.
yapan bir gun mutlaka açık verir kovalamaya gerek yok kendinizi yipratmayin boş yere.
burda yillar sonra hic alakasiz bir sekilde aldatildigini yakalayan bayanlar okuduk.
aldatan düşünsün siz değil

bu kadar kasmayın yapacak olan her türlü yapiyor
ben gidip 1 ay gelmedigim zamanlari biliyorum hicte ev takip etmedim.
yapan bir gun mutlaka açık verir kovalamaya gerek yok kendinizi yipratmayin boş yere.
burda yillar sonra hic alakasiz bir sekilde aldatildigini yakalayan bayanlar okuduk.
aldatan düşünsün siz değil

Doğru söylüyorsunuz, zaten karşıdaki adamlar eğer ki işi kılıfına uydurduysa yakalanmaları da zor oluyor açıkçası. Bir telefon karıştırmakla olacak şey değil yani. Ne diyelim Allah göstermesin inşallah öyle günler.

Back
X