Aldatılıyor olabilir miyim? Lütfen fikir verin.

Hanımlar merhabalar, biraz karışık yazabilirim elim ayağım birbirine karışmış durumda lütfen kusura bakmayın.

Yaklaşık 15 gündür şehir dışındaydım. Bugün eve döndüğümde fırın kapağının tutma yerinde bir saç teli gördüm. Kesinlikle benim saçım değil. Durumu karmaşıklaştıran şu, ben şehir dışına çıkmadan bir gün önce eşimin arkadaşı ve eşi bize misafirliğe gelmişti. Saç tıpkı o kadının saçına benziyor. Spesifik bir saç olmasa aklıma da gelmezdi ama 30 40 kadından ancak birinin saçı o kadar uzundur ve daha önce de pandemiden dolayı saçını boyatamadığıyla alakalı aramızda bir muhabbet olmuştu saçın yarısı sarı yarısı kahverengi nerdeyse dibi geldiği çok belli.

Benim bulaşık makinem fırınla yanyana ve kadın bizde misafirken bulaşık makinesine fincanları yerleştirmişti. Saç toplama huyu da asla yok. Acaba saçı takıldı da ben ertesi gün fark etmedim mi diyorum.

Bir yandan da ya ona ait değilse saç? Evi didik didik aradım başka hiçbir iz yok. Eşime konuyu açsam eğer böyle bir şey varsa bir daha yakalayamam. Açmasam normal nasıl davranabilirim bilmiyorum. Böyle bir şey varsa daha fazla aptal yerine konulmak istemiyorum. Şu an eşim geldiğinde evi barkı kafasına geçiresim var. Ama haksız yere suçlamaktan da korkuyorum. Kafam çok karışık...
Sadakatsizimi izlediniz?

Hanımlar merhabalar, biraz karışık yazabilirim elim ayağım birbirine karışmış durumda lütfen kusura bakmayın.

Yaklaşık 15 gündür şehir dışındaydım. Bugün eve döndüğümde fırın kapağının tutma yerinde bir saç teli gördüm. Kesinlikle benim saçım değil. Durumu karmaşıklaştıran şu, ben şehir dışına çıkmadan bir gün önce eşimin arkadaşı ve eşi bize misafirliğe gelmişti. Saç tıpkı o kadının saçına benziyor. Spesifik bir saç olmasa aklıma da gelmezdi ama 30 40 kadından ancak birinin saçı o kadar uzundur ve daha önce de pandemiden dolayı saçını boyatamadığıyla alakalı aramızda bir muhabbet olmuştu saçın yarısı sarı yarısı kahverengi nerdeyse dibi geldiği çok belli.

Benim bulaşık makinem fırınla yanyana ve kadın bizde misafirken bulaşık makinesine fincanları yerleştirmişti. Saç toplama huyu da asla yok. Acaba saçı takıldı da ben ertesi gün fark etmedim mi diyorum.

Bir yandan da ya ona ait değilse saç? Evi didik didik aradım başka hiçbir iz yok. Eşime konuyu açsam eğer böyle bir şey varsa bir daha yakalayamam. Açmasam normal nasıl davranabilirim bilmiyorum. Böyle bir şey varsa daha fazla aptal yerine konulmak istemiyorum. Şu an eşim geldiğinde evi barkı kafasına geçiresim var. Ama haksız yere suçlamaktan da korkuyorum. Kafam çok karışık...
Sen zaten neyin ne olduğunu biliyorsun da. Boşluktan canın sıkıldı. Böyle şeyler yazdın galiba.

Evde bir tel saç değil bir tutam saç bulsam yinede eşimden suphelenmem yanlış anlaşılmasın asla yapmaz diye demiyorum ama asla eve getiremez çünkü komsularimiz herkes birbirini tanır eve kim girse kim çıksa bilir o yüzden.
Sizde durum nasıl.
Bence o saç teli gelen misafire ait. Boşuna kendinizi uzmeyin.

O işi yaptılarsa oralarda işleri pek olmazki tatlım:KK12:

Bence misafirinizin saçı. Zaten eve birini getirse fırında değil başka yerde de saç bulurdunuz değil mi?

Sadakatsiz dizisini izleyip fazlaca etkilendiniz aceba 🤔

Nasıl insan böyle bi şeyi eşine yakıştırıyor anlamıyorum. O uzakta olsaydi, dönünce evde kısa bir erkek saçı görse, acaba karım beni mi aldatıyor, yoksa geçen gelen misafir mi diye kara kara düşünmesi aynı derece normal mi?
Eşinizin geçmişten falsolari mı var?

Yahu besbelli misafir kadının saçı. Neden zorluyosun olayın altından başka kadın çıkması için? Macerayı adrenalini seviyoruz anlaşılan.

Nasıl insan böyle bi şeyi eşine yakıştırıyor anlamıyorum. O uzakta olsaydi, dönünce evde kısa bir erkek saçı görse, acaba karım beni mi aldatıyor, yoksa geçen gelen misafir mi diye kara kara düşünmesi aynı derece normal mi?
Niye yakistiramasin huri mi Melek mi insan oğlu .

Nefs denen bişey var insanoglu her zaman hataya düşecek kivamdadir

Bence o saç teli çok büyük ihtimalle misafire ait. Canınızı sıkmayın

Tek basına birsey ifade etmiyor siz gitmeden önceye ait olabilir. Anlamadığım aldatılma varsa o kadından nasıl şüphwleniyorsunuz?

Hayır yok, yakıştırmıyorum zaten ama eşim de olsa kimse için kesinlikle yapmaz diyemem açıkçası
Tek basına birsey ifade etmiyor siz gitmeden önceye ait olabilir. Anlamadığım aldatılma varsa o kadından nasıl şüphwleniyorsunuz?
O kadından şüphelenmiyorum. Aldatılma gibi bir durum varsa saç başka birine aittir diyorum.
Eve başkasını getirse saçı fırında değil banyo veya yatak odasında bulurdunuz bence 😄
Fırın fantezisi diye birşey yoktur herhalde 🙈
İlk oralara baktım ben de böyle düşündüğümden. Banyo dolaplarının içlerine kadar kontrol ettim. Hiçbir şey yoktu.

O günden beri takipteyim yani. Ekstra hiçbir şey görmedim. Telefonunu didikleyecek fırsatım olmadı, en ufak bir yakalanma riskine bile giremem çünkü hiç huyum değildir. Telefondan da bir şey çıkmazsa kendimi yemeyi bırakacağım zaten.

Niye yakistiramasin huri mi Melek mi insan oğlu .

Nefs denen bişey var insanoglu her zaman hataya düşecek kivamdadir
Geçmişte bir şey yaşanmış olsa, o güvensizlik yer yapar anlarım, ama hiç haklı sebep yokken, eşim "ahlaksız" bir insan olabilir diye ihtimal vermek bana normal gelmiyor. Hani ciddi bir şey yakalarsın tel de vs acabaların olur o da bir derece anlaşılır, ama mutfakda ki bir saç telinden "eşim zina mı yapıyor?" diye paniklemek bence anormal. Kaldı ki önce ki gece misafirim vardı diyor.

Yani şimdi eşiniz durup dururken "karım beni mi aldatıyor?" diye sizden şüphelense, sizi takibe alsa, siz de bunu farketseniz, normal mi karşılarsınız? Hepimiz insanız sonuçta.

Back
X