Aldatiliyor olabilir miyim yada arkamdn is mi cevriliyo

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.484
904
123
35
Merhaba esimin telefona gizlice bi baktim gulten diye biri kayitli telefonda sook ben bi baktim aramis konusmuslar kim bu ya esim kesinlkle erkekle kadin konusamaz arkadas olamas der yani is yerinden desem adam sanayide çalışıyor kadinin ne isi var . Akraba desem hic duymadim boyle bi isim . Gorumcem var aramiz iyi ona sorsam kesn mevzuya uyanir . Kendisi benim kuzenlerimle konusmami bile istemez kendide konusmaz kendi ailesinden kizlarla boyle tutucu bi insan bu kiz kimmmm . Wattsapp ini kendi telimde acayim dedm beceremedm sizce nasil takip ederim bu konuyu esime sorsam tabiki inkar edecek of yardim edin salak yerine konmak istemiyorum fikir verin bana

Not.. Arakadaşlar arabamiza bizden yaşca buyuk bir kadin carpmisti kadina cok iyi davrandik kadin numarasini verdi para yetmezse arayin diye o gunde arabanin tamire verildiği gun herhalde kadini arabayla ilgili aramis aklima sonradan geldi

Son düzenleme:
Takipte kal aldatiyodur denmez yani konuşmayla mesak falan görursen çök tepesine de bişey sorma bence hemen

Bizim sinifta bi erkek arkadaşımız vardı adı Şenay Dı.
Web WhatsApp mı ne varmış bilgili arkadaşlar size yazsınlar oradan takip edebilirsiniz. Aldatacak olsa neden kadın ın ismini açık açık yazsın ki? Kayınpederim gibi Türksel yazar :D TURKCELL yazmasını da bilmiyordu herhalde :))))

Bizim sinifta bi erkek arkadaşımız vardı adı Şenay Dı.
Web WhatsApp mı ne varmış bilgili arkadaşlar size yazsınlar oradan takip edebilirsiniz. Aldatacak olsa neden kadın ın ismini açık açık yazsın ki? Kayınpederim gibi Türksel yazar :D TURKCELL yazmasını da bilmiyordu herhalde :))))
Turksel mi gulgurdunuz 😂

2.5 yıl sanayide çalıştım, kadın değil miyim acaba?

Bir arama kaydından bu hale gelmek, bilemedim. Vardır bi açıklaması sorun diyeceğim ama anlattığınız profil de pek sorulacak gibi değil.
Ay esimin çalıştığı fabrikada yokmus kadin kendisi oyle der ara ara sadece bikac stajyer var der

Esim 2 kez arams 3.de açmış 2 dk civari konuşulmuş
Aldatan insan kendini belli eder. Hareketlerinde değişiklik olur, telefonu ortada bırakmaz ve en önemlisi ismini açık açık yazmaz kaydederken. Aldatma denilemez ama takipte kalın bakalım neler olacak, pc den takip edebilirsiniz eşinizin WhatsApp yazışmalarını

Back
X