Merhaba esimin telefona gizlice bi baktim gulten diye biri kayitli telefonda sook ben bi baktim aramis konusmuslar kim bu ya esim kesinlkle erkekle kadin konusamaz arkadas olamas der yani is yerinden desem adam sanayide çalışıyor kadinin ne isi var . Akraba desem hic duymadim boyle bi isim . Gorumcem var aramiz iyi ona sorsam kesn mevzuya uyanir . Kendisi benim kuzenlerimle konusmami bile istemez kendide konusmaz kendi ailesinden kizlarla boyle tutucu bi insan bu kiz kimmmm . Wattsapp ini kendi telimde acayim dedm beceremedm sizce nasil takip ederim bu konuyu esime sorsam tabiki inkar edecek of yardim edin salak yerine konmak istemiyorum fikir verin bana
Not.. Arakadaşlar arabamiza bizden yaşca buyuk bir kadin carpmisti kadina cok iyi davrandik kadin numarasini verdi para yetmezse arayin diye o gunde arabanin tamire verildiği gun herhalde kadini arabayla ilgili aramis aklima sonradan geldi
Not.. Arakadaşlar arabamiza bizden yaşca buyuk bir kadin carpmisti kadina cok iyi davrandik kadin numarasini verdi para yetmezse arayin diye o gunde arabanin tamire verildiği gun herhalde kadini arabayla ilgili aramis aklima sonradan geldi
Son düzenleme: