Aldatiliyor olabilir miyim yada arkamdn is mi cevriliyo

Telefonu ortada ise sizden saklamıyorsa telefonu gizli saklı konusmaya calısmıyorsa aldatma yoktur..

Kocanız heralde gizli saklı iş yapsa gülten die kaydetmezdi.ya da algı mı değiştiriyor acaba.bilemedim.eniyisi kocanıza dümdük sorun.

Aldatan insan kendini belli eder. Hareketlerinde değişiklik olur, telefonu ortada bırakmaz ve en önemlisi ismini açık açık yazmaz kaydederken. Aldatma denilemez ama takipte kalın bakalım neler olacak, pc den takip edebilirsiniz eşinizin WhatsApp yazışmalarını
Telefonu ortada degildi aradim bulamadım yastgn altina koymuş

Aldatan insan kendini belli eder. Hareketlerinde değişiklik olur, telefonu ortada bırakmaz ve en önemlisi ismini açık açık yazmaz kaydederken. Aldatma denilemez ama takipte kalın bakalım neler olacak, pc den takip edebilirsiniz eşinizin WhatsApp yazışmalarını
Nasil takip edeceğim pcden

Merhaba esimin telefona gizlice bi baktim gulten diye biri kayitli telefonda sook ben bi baktim aramis konusmuslar kim bu ya esim kesinlkle erkekle kadin konusamaz arkadas olamas der yani is yerinden desem adam sanayide çalışıyor kadinin ne isi var . Akraba desem hic duymadim boyle bi isim . Gorumcem var aramiz iyi ona sorsam kesn mevzuya uyanir . Kendisi benim kuzenlerimle konusmami bile istemez kendide konusmaz kendi ailesinden kizlarla boyle tutucu bi insan bu kiz kimmmm . Wattsapp ini kendi telimde acayim dedm beceremedm sizce nasil takip ederim bu konuyu esime sorsam tabiki inkar edecek of yardim edin salak yerine konmak istemiyorum fikir verin bana
Çok basit madem şüpheleniyorsun kocan uyurken al teli eline play storda Bi uygulama vardı adını unuttum hem kendi teline hem onun teline kuruyorsun ama eşinin telinden gizle cakmasin mevzuyu istediğin zaman onun teline erisip kimle msjlasti kimle konuştu hepsini görebilirsin tatlım onun teli sendeymis gibi onun teli çaldığında seninde telin çalıyor ve dinleyip mesajları okuyabiliyorsun ama inan unuttum o uygulamanın adını araştır play storda derim

Evde leptop var ise whatsapa girin oradan sonrs eşinizin whatsapina girin ayarlardan son görülmeyi kapatın ayarlardan QAykot kodunu okutun isteyen leptopa bildirim gelir fakat leptopu sürekli açık kalacak şekilde ayarlayın ve eşinizin göremeyeceği yerde o leptopu saklayın isteyen çıkartın leptopu kimle ne konuşmuş size bildirim gelsin sizde okuyun inşallah öyle bir şey yoktur sizde eşinizin günahını almış olursunuz ama içiniz rahatlar hiç değilse

Çok basit madem şüpheleniyorsun kocan uyurken al teli eline play storda Bi uygulama vardı adını unuttum hem kendi teline hem onun teline kuruyorsun ama eşinin telinden gizle cakmasin mevzuyu istediğin zaman onun teline erisip kimle msjlasti kimle konuştu hepsini görebilirsin tatlım onun teli sendeymis gibi onun teli çaldığında seninde telin çalıyor ve dinleyip mesajları okuyabiliyorsun ama inan unuttum o uygulamanın adını araştır play storda derim

Ayy lütfen hatırla adını lütfennn 🙏🏻

Vayy cok guzel bir uygulama

Back
X