Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonu ortada degildi aradim bulamadım yastgn altina koymuşAldatan insan kendini belli eder. Hareketlerinde değişiklik olur, telefonu ortada bırakmaz ve en önemlisi ismini açık açık yazmaz kaydederken. Aldatma denilemez ama takipte kalın bakalım neler olacak, pc den takip edebilirsiniz eşinizin WhatsApp yazışmalarını
Telefonla konuşacağı zaman bos odamiz var oraya çekilir konuşur telefonda yastığın altindan aldm bugunTelefonu ortada ise sizden saklamıyorsa telefonu gizli saklı konusmaya calısmıyorsa aldatma yoktur..
Nasil takip edeceğim pcdenAldatan insan kendini belli eder. Hareketlerinde değişiklik olur, telefonu ortada bırakmaz ve en önemlisi ismini açık açık yazmaz kaydederken. Aldatma denilemez ama takipte kalın bakalım neler olacak, pc den takip edebilirsiniz eşinizin WhatsApp yazışmalarını
Sen sor diyeTelefonunda kayıtlı, sırf karsı cins adı gorunce aldatılıyor muyum acaba dedıgınız adamla neden evlendiniz?
Saklıyormu telefonu sizden?Telefonla konuşacağı zaman bos odamiz var oraya çekilir konuşur telefonda yastığın altindan aldm bugun
Emin degilim bu bir tesaduf mu yoksa saklıyor muSaklıyormu telefonu sizden?
Sordum ne degıstı suan? Sırada mail karıştırmak mı var?H
Sen sor diye
Çok basit madem şüpheleniyorsun kocan uyurken al teli eline play storda Bi uygulama vardı adını unuttum hem kendi teline hem onun teline kuruyorsun ama eşinin telinden gizle cakmasin mevzuyu istediğin zaman onun teline erisip kimle msjlasti kimle konuştu hepsini görebilirsin tatlım onun teli sendeymis gibi onun teli çaldığında seninde telin çalıyor ve dinleyip mesajları okuyabiliyorsun ama inan unuttum o uygulamanın adını araştır play storda derimMerhaba esimin telefona gizlice bi baktim gulten diye biri kayitli telefonda sook ben bi baktim aramis konusmuslar kim bu ya esim kesinlkle erkekle kadin konusamaz arkadas olamas der yani is yerinden desem adam sanayide çalışıyor kadinin ne isi var . Akraba desem hic duymadim boyle bi isim . Gorumcem var aramiz iyi ona sorsam kesn mevzuya uyanir . Kendisi benim kuzenlerimle konusmami bile istemez kendide konusmaz kendi ailesinden kizlarla boyle tutucu bi insan bu kiz kimmmm . Wattsapp ini kendi telimde acayim dedm beceremedm sizce nasil takip ederim bu konuyu esime sorsam tabiki inkar edecek of yardim edin salak yerine konmak istemiyorum fikir verin bana
Çok basit madem şüpheleniyorsun kocan uyurken al teli eline play storda Bi uygulama vardı adını unuttum hem kendi teline hem onun teline kuruyorsun ama eşinin telinden gizle cakmasin mevzuyu istediğin zaman onun teline erisip kimle msjlasti kimle konuştu hepsini görebilirsin tatlım onun teli sendeymis gibi onun teli çaldığında seninde telin çalıyor ve dinleyip mesajları okuyabiliyorsun ama inan unuttum o uygulamanın adını araştır play storda derim
Sen yorumunuz bir igneleyiciSordum ne degıstı suan? Sırada mail karıştırmak mı var?
ne degistigi sızı ne ilgilendiriyor. Profilinze sınır getirmeniz eski yorumlarinizi ve konularınizi gizlemiyor ne yazikki kendinizi sorgulayın belkide insanlarin sizden uzaklasmasinin sebebi bu sivridilliliginizdirSordum ne degıstı suan? Sırada mail karıştırmak mı var?
Vayy cok guzel bir uygulamaÇok basit madem şüpheleniyorsun kocan uyurken al teli eline play storda Bi uygulama vardı adını unuttum hem kendi teline hem onun teline kuruyorsun ama eşinin telinden gizle cakmasin mevzuyu istediğin zaman onun teline erisip kimle msjlasti kimle konuştu hepsini görebilirsin tatlım onun teli sendeymis gibi onun teli çaldığında seninde telin çalıyor ve dinleyip mesajları okuyabiliyorsun ama inan unuttum o uygulamanın adını araştır play storda derim
Eger öyleyse bile kendisi istemem sahsen konuşmasınıStajyer kızlardan biridir belki
Internette ucretsiz numara sorgulama varVatsapta görünüo resmi bizim yaslarimizda bi kiz nasil sorgulayacağım
Bence bu yazdıklarınız biraz hayra alamet değilTelefonla konuşacağı zaman bos odamiz var oraya çekilir konuşur telefonda yastığın altindan aldm bugun