Aldatiliyor olabilir miyim yada arkamdn is mi cevriliyo

Anlamadığınız nokta şu kuzenlerinizle görüşüp görüşmemek kararı size aittir. Siz derseniz ki benim aklım yok kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğimin kararını veremiyorum kocam benim yerime benim adıma karar veriyor. O zaman durum başka tabi.
Sizi yeni hatırladım o yüzden gerçekten merak ettiğim için soruyorum eğer eşiniz sizi aldatıyor olsa ne olacaktı? Boşanacak mıydınız? Kocanız sizi dövdüğünde darp raporu alıp sonra barıştık dava açıldı nasıl kurtulabiliriz diye konu açmıştınız ya daha yakın zamanda o yüzden soruyorum. Dayak sizin için boşanma sebebi değil de aldatılmak boşanma sebebi mi?
Yok canim olurmu niye kocamin aklina bakayim sizin gibi klavye delikanlilari varken benim akliminda kocamin aklininda önemi yok ! . Siddet gören benim birleşmeyi münasip gören de benimyargılamayın lutfen .
Böyle yaşamak zor olmuyor mu?
Ya da 2019da yaşadığınıza emin misiniz?
zor olmuyor kuzenlerimle yas farkindn dolayi anlasamam erkeklerle ciddi anlamda hep mesafeliyikdir zaten bekarkende boyle oldugum icin sonrada zor olmadi benim icin

hiçte deme sanayide kadın calışmaz. Bende sanayide çalışıyorum. İş yerinde olabilir takipte kal bence

Yok canim olurmu niye kocamin aklina bakayim sizin gibi klavye delikanlilari varken benim akliminda kocamin aklininda önemi yok ! . Siddet gören benim birleşmeyi münasip gören de benimyargılamayın lutfen .

O kadar garip bir cümle kurmuşsunuz ki ne demek istediğinizi anlamadım. Keşke bizim gibi klavye delikanlılarının aklını veya doğru yanlış kendi aklınızı dinleseniz zira sizin için sadece kocanızın aklının önemi olduğu çok belli. Yargılamadım ki sadece merak edip sordum aldatılıyor olsanız ne olurdu, boşanmak için aldatılmak size göre bir sebep mi diye. Bu hayatı seçen, yaşayacak olan sizsiniz neden yargılayalım?

zor olmuyor kuzenlerimle yas farkindn dolayi anlasamam erkeklerle ciddi anlamda hep mesafeliyikdir zaten bekarkende boyle oldugum icin sonrada zor olmadi benim icin
Hayır bu kadar yasakla zor olmuyor mu demek istiyorum. Adam herşeyin ize karışıyor ama kendisi istediği gibi at koşturuyor, gerçekten kendinize reva gördüğünüz hayat bu mu?

O kadar garip bir cümle kurmuşsunuz ki ne demek istediğinizi anlamadım. Keşke bizim gibi klavye delikanlılarının aklını veya doğru yanlış kendi aklınızı dinleseniz zira sizin için sadece kocanızın aklının önemi olduğu çok belli. Yargılamadım ki sadece merak edip sordum aldatılıyor olsanız ne olurdu, boşanmak için aldatılmak size göre bir sebep mi diye. Bu hayatı seçen, yaşayacak olan sizsiniz neden yargılayalım?
Soru sormayı bırakın o halde

Back
X