aldatiliyormusum

Sen bosanmayacaksın bu adamdan. Bi de oturup dınlıyorsun anlattıklarını, adamın sana hıc saygısı kalmayacak.

Bende arkadaslara katiliyorum. Butun sosyal medyalarda paylas. Rezil olsunlar.

Aldatma affedilmez aldatmanın gerekçesi mazereti yanlışlıkla oldusu hataydısı olmaz. Aldatmak bilinçli bir tercihtir. Evde karısı çocuğu yolunu gözlerken kendi zevkinin peşinde koşan, bin türlü yalan dolan çeviren bir adama hak verilebilecek hiçbir nokta olamaz. Bir söz vardı, aldatmanın nedeni olmaz ama er yada geç bir bedeli olur. Affedilirse en kısa sürede bir daha yapar, e Nasıl olsa haklı gerekçeleri daha önce kabul görmüştü... Ben de aldatıldım ve 1 ay içinde boşandım. Aynı bahaneler hata yaptım, affet, bla bal bla... Affetmedim ve ne ortaya çıktı sonunda biliyor musunuz zaten hiç ayrılmamışlar ve beni ikna etmeye çalışırken bile görüşmeye devam ediyorlarmış...

Yuzuk taksin madem soyle
Onemli olan buysa

Fotolari kaydet dava ac acil
Sonra da buyumeden tekrar evlenme

Y yeniska kocanın her söylediğine inanmışsın yok kadın beni baştan çıkardı demiş inanmışsın yok kadının ne olduğunu anladım konuşmayı bıraktım demiş inanmışsın vallahi pes sen bu adamdan ayrılmazsın

hanımefendi yabancılarda böyle şeylerin normal olduğunu düşünüyor 2 sene yurtdışında kaldım pek çok yabancı arkadaşım var ve şunu söylemek istiyorum aşdatmak ahlaki bir problemdir cinselliği bize oranla rahat yaşamaları aldatmayı aldatılmayı normal karşılamaları anlamına asla gelmez ve tam aksine uyuşulmayan en ufak noktada bile herkes kendi işine bakar çünkü bizim kadar merkeze almazlar.yani onlarda da tabiki normal değil.boşanın boşanmayın burdaki kimseye artı ya da eksi bişey olmuyor ama kesinlikle boşanıcam dediğiniz için herkes bunun üzerine yazıyor. ve boşanmayacağınız çok net kanunların ne olduğu çok açık işk evi üzerime verecek dediniz yasal süreçten bahsedince ev inşaat halinde dediniz kızımın geleceği dediniz (kızınız zaten 50 yaşında eşiniz dünya zengini olsada miraaçı) yani sürekli bir gerekçe üretme halindesiniz . herkesin etrafında 4 çocuğuyla boşanmış merdiven silerek alın teriyle çocuğunu uetiştiren insanlar vardır mutlaka diye düşünüyorum.boşanmayacaksınız bu çok net

Kimsenin günahını almak istemem ama belli ki iş çok ciddi boyutta çıplak foto fln diyince birlikte oldukları ihtimali aklıma geldi..ve bence yüksek bir ihtimal.Evli insanlar azıttı şimdi de ne çok duyar olduk.Allahım yar ve yardımcınız olsun yuva yokanın yuvası olmaz başınızı dik tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…