Anladigim kadariyla konuyu kapatmis lar hayatlarına devam ediyorlar nasıl bi midesizliktir anlamıyorum zaten
Birlikte resimlerini facede paylaş kadin kocasina değil herkese rezil olsun pislikler
Kesinlikle bunu yap. Allahin cezalari. Hatta fotolari kadinin kocasinin faceine falan gonder.
Eşinin Facebook una gir o öpüştüğü fotoyu paylaş o pisliğin eşini etiketle şifreyi değiştir çık olay bu kadar sonra da git adliyeyeArkadaşlar mrb aldatildigimi ogrendim tesadüfen ruh halim çok kötü küçük bi çocuğum var kendimi toparlamaya ayakta durmaya çalışıyorum düşünmek istemiyorum ama 24 saat aklımdan gitmiyor öyle mi böyle mi söyle mi diye eşimin bi iş arkadaşı vardı çok güzel bi bayan dikkatimi çekmişti kim bu dedim mudurum dedi profilini inceledim evli kadın bi de yeni evli daha 1 yıl olmuş evleneli sonra eşimi silmiş neden sildi dedim bilmiyorum sorarım dedi sonra bidaha ekledi ama çok üstünde durmadım Oysaki bunların ilişkisi varmış tesadüfen eşimin one drive ında fotolarıni gördüm eşim silmiş ama tel otomatik upload etmiş fotolarda arabada opusurken beraber AVM de gezerken sarmas dolas fln (öğle yemekleri ) bi de kocamin çıplak fotoları vardı kızın yoktu herhalde gelen fotolar kaydolmamis eşimin çektikleri kaydolmus kıyamet koptu tabii eşim biraz yakinlastiklarini ama daha ilerisinin olmadığını sadece karşılıklı fotolarla konuştuklarını söylüyor bunların bi önemi yok ayrılacağım tabiki he bi de parmağında hiç yüzük yok kız evli ve cocuklu olduğunu biliyor sizce neden eşim yuzugunu takmiyor ben en çok buraya takıldım çünkü eşim asla cikarmazdi aralarında cok derin bi iliski olduğunu tahmin ediyorum lütfen yorumlar misiniz nasıl bi yol izleyelim kadının kocası da bilsin istiyorum hincimi bol bol çıkardım eşim den yetmedi bu kadından da çıkarmak istiyorum Lütfen bi yol gösterin
İğrenç bir adam, kesinlikle kadının kocasına kanıtları yolla kadını Allah iflah etsin ahlaksızArkadaşlar mrb aldatildigimi ogrendim tesadüfen ruh halim çok kötü küçük bi çocuğum var kendimi toparlamaya ayakta durmaya çalışıyorum düşünmek istemiyorum ama 24 saat aklımdan gitmiyor öyle mi böyle mi söyle mi diye eşimin bi iş arkadaşı vardı çok güzel bi bayan dikkatimi çekmişti kim bu dedim mudurum dedi profilini inceledim evli kadın bi de yeni evli daha 1 yıl olmuş evleneli sonra eşimi silmiş neden sildi dedim bilmiyorum sorarım dedi sonra bidaha ekledi ama çok üstünde durmadım Oysaki bunların ilişkisi varmış tesadüfen eşimin one drive ında fotolarıni gördüm eşim silmiş ama tel otomatik upload etmiş fotolarda arabada opusurken beraber AVM de gezerken sarmas dolas fln (öğle yemekleri ) bi de kocamin çıplak fotoları vardı kızın yoktu herhalde gelen fotolar kaydolmamis eşimin çektikleri kaydolmus kıyamet koptu tabii eşim biraz yakinlastiklarini ama daha ilerisinin olmadığını sadece karşılıklı fotolarla konuştuklarını söylüyor bunların bi önemi yok ayrılacağım tabiki he bi de parmağında hiç yüzük yok kız evli ve cocuklu olduğunu biliyor sizce neden eşim yuzugunu takmiyor ben en çok buraya takıldım çünkü eşim asla cikarmazdi aralarında cok derin bi iliski olduğunu tahmin ediyorum lütfen yorumlar misiniz nasıl bi yol izleyelim kadının kocası da bilsin istiyorum hincimi bol bol çıkardım eşim den yetmedi bu kadından da çıkarmak istiyorum Lütfen bi yol gösterin
Bence bu mevzuların konusunu bile açmamak lazım bi süre sonra etkisini yitiriyor sözler, yapmayacaksa da aklına sokmak gibi oluyor.Cnm allah sabir versn sana
Esimi cok severim ayni senin gibi bi esim var 4 yillik evliyim basindan beri soylerim ve her zmn hatirlaririm seni ne kadar sevdigimi goruyosun ama beni aldatirsan tek lafini bile dinlemem ceker giderim hic affeder die dusunme asla kabul etmiycegim tek sey aldatilmak allah kimsenin basina vermesin ben ruyamda gorsem bile kendime gelemiyorum seni dusunemiyorum allah kizinla sana mutlu huzurlu bi hayat nasip etsin insallh
Kendi open iliskilerini başkalarına zarar vermeden yasasinlar. Başka open ilişki yaşayan insanlarla fingirdesinlerNe ilginctir ki hic deginilmemis ancak esiniz sizi sevmiyor. Sizi sevmedikten sonra da karakteri gibi ayrintilari umursamaniz sacma olur.
Evi ustunuze almaniz diye bir durum sozkonusu degil, zira onun ustundeyken de ayni haklara sahipsiniz. Satilma durumunda da, borcun odenmesi durumunda da.
Adamin kopek gibi pisman olmasi gibi bir durum da sozkonusu degil, zira bosanirsaniz hicbir sey alamayacaginiz konusunda sizi tehdit ediyor.
Cekismeli davalarin zor olmasi da sozkonusu degil, zira 1 yil sonra da cekismeli olacagi gun gibi acik.
Kadinin mutlu olmasi da sizi ilgilendirmemeli, belki de open relationship yasiyorlardir, kocasi bu tarz kacamaklarla esini daha seksi buluyordur. Bu konu hakkinda var mi bir bilginiz?
Mesela sizi belki uzaktan feminist? ve insan haklari savunucusu? olarak goren biri de aldatildiginizi size haber vermek isteyebilirdi.
Ama aslinda goruldugu gibi bosanmayacaksiniz.
Kendi open iliskilerini başkalarına zarar vermeden yasasinlar. Başka open ilişki yaşayan insanlarla fingirdesinler
Yo gayet yerinde .Sanirim bir duruma vurgu yapmak istediniz, ancak pek anlayamadim.
Konu sahibi kadinin kocasina haber vermekten bahsediyor, halbuki kendisi de yakin gelecekte bosanmiyor.
Adamdan bosanmasini veya tepki gostermesini beklemek yersiz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?