aldatiliyormusum

Anladigim kadariyla konuyu kapatmis lar hayatlarına devam ediyorlar nasıl bi midesizliktir anlamıyorum zaten

Bu anlattıkların içinde yüzük nasıl bi öneme sahıp gerçekten anlayamadım.
Senin için üzüldüm cocuguna da. Böyle iradesız erkekler yerle bir olup dunyadan kaybolup gıtseler. Harcadıkları eşlerine cocuklara yazık. Bilmiyorum çok etkilndım yani. Boşanmaya karar verdıysen hiç düşünme. O kadının kocasına ulaş herseyı anlat hatta foto yolla.
Hersey !bu kadar basit olmamalı,!

Bencede bu kadar basit olmamalı eşime vereceğim en büyük ceza bosanmak zaten ama içim sogumuyor yetmiyor daha fazlasını istiyorum oyüzden size de danışmak istedim ama ne yapacagima karar verdim gibi özelden esine ve is arkadaşlarına müdürlerine durumu bildirecegim inşallah benim uzuldugumun onda biri de olsa üzülür eşim zaten kaybetti daha ne kaybedebilir ki bitti yani bu kadar basit basiretsiz olmamalıydi azıcık karakterli olsaydı

Anladigim kadariyla konuyu kapatmis lar hayatlarına devam ediyorlar nasıl bi midesizliktir anlamıyorum zaten

Diğer kadına çok hırslanmışsınız, anlıyorum. Ama bu konuda hep tali meselelere takılıyorsunuz. Kadın mutluymuş, kocanız yüzüğü çıkarmış; bunlar artık önemsiz. Önemli olan bundan sonra hayatınızı nasıl yönlendireceğiniz, çocuğunuzu nasıl bir ortamda yetiştireceğiniz.

Maddi konulardan endişeleniyorsunuz, oysa boşanma halinde hem çocuğunuz için hem kendiniz için nafaka talep edebilirsiniz. Ayrıca tazminat da isteyebilirsiniz. Boşanma sürecinde bile hakim nafakaya hükmedebilir. Anneniz çocuğunuza baksa, çalışır kazanırsınız da. Böyle bir durumda annenizin sizi geri çevireceğine inanmıyorum. Sanki bunları (kendinize bile) itiraf edemeseniz de bahane ediyorsunuz. Sanki delilleri saklama konusunda bile boşanmaya cesaret edemeyişinizden dolayı gevşek davranmışsınız. Yanlış anladıysam lütfen kusura bakmayın.

Haa tüm bunları, boşanmak istediğinizi yazdığınız için söylüyorum. "Ben eşimi affedeceğim, boşanmayacağım" derseniz kim size ne diyebilir? Sizin tercihiniz olur. Ama boşanmaya kesin kararlıysanız gecikmeksizin bir avukatla görüşün, delil toplamaya bakın. Zira aldatma nedeniyle boşanma davası süreye tabi.

Bu da bu konudaki son yorumum olsun. En çok yorum yazdığım konulardan biri oldu. Dilerim her şey gönlünüzce olur.

Ben hepsini arastirdim tazminatçok bişey degil evin ederi çok çok fazla nafaka ödenmezse yapabileceğim bişey yok çünkü adamın yurtdışına çıkıp birdaha dönmeme olasılığı var hiç birşey yapamam ki kendisi de diyor birdaha asla gelmem diye kariyeri çok sağlam ve hala arıyorlar gel bizimle çalış diye ben en garantisini istiyorum bosanmada bi imza değil mi zaten ayrıyiz çok nadir görüşüyoruz tüm konusmalarimizda mesaj yoluyla oldu arada bir gittim evime kriz geçirip döndüm tabiki de bosanirsam annem bakar destek olur ama neden onun hayatını da calayim ki derdi kendine yetiyor evde duramıyor um diyor suan zaten annemdeyim kızım durmuyor burayı ozluyor fln deyip takılıyoruz benim evliliğim bitmiş zaten bi de annemi üzmek istemiyorum işime başlayayım Evimi de alayım söyleyeceğim böyle böyle namussuz un tekiydi defoldu gitti diyeceğim buarada Teşekkürler ilginiz icin

süresi nedir peki bide fotolar dışında yazışmalar da var onları da kaydettim

Yani kesin delillerim var herseyi itiraf ettiği oyüzden o iş kolay gözüyle bakıyorum kıza hirslanmamin sebebi burda olmayışı ve de iyi derecede dil bilmeyisim

Birlikte resimlerini facede paylaş kadin kocasina değil herkese rezil olsun pislikler

Kesinlikle bunu yap. Allahin cezalari. Hatta fotolari kadinin kocasinin faceine falan gonder.

Kizlar bence bunu yapmasin. Dava falan acarlar. En iyisi sen fotograflari kendi telefon bilgisayar ve bir de usb ye kaydet. Boşan. Boşanirken tazminat al. O kadina da tazminat davasi aç.

Eşinin Facebook una gir o öpüştüğü fotoyu paylaş o pisliğin eşini etiketle şifreyi değiştir çık olay bu kadar sonra da git adliyeye

Ne ilginctir ki hic deginilmemis ancak esiniz sizi sevmiyor. Sizi sevmedikten sonra da karakteri gibi ayrintilari umursamaniz sacma olur.

Evi ustunuze almaniz diye bir durum sozkonusu degil, zira onun ustundeyken de ayni haklara sahipsiniz. Satilma durumunda da, borcun odenmesi durumunda da.

Adamin kopek gibi pisman olmasi gibi bir durum da sozkonusu degil, zira bosanirsaniz hicbir sey alamayacaginiz konusunda sizi tehdit ediyor.

Cekismeli davalarin zor olmasi da sozkonusu degil, zira 1 yil sonra da cekismeli olacagi gun gibi acik.

Kadinin mutlu olmasi da sizi ilgilendirmemeli, belki de open relationship yasiyorlardir, kocasi bu tarz kacamaklarla esini daha seksi buluyordur. Bu konu hakkinda var mi bir bilginiz?

Mesela sizi belki uzaktan feminist? ve insan haklari savunucusu? olarak goren biri de aldatildiginizi size haber vermek isteyebilirdi.

Ama aslinda goruldugu gibi bosanmayacaksiniz.

Cnm allah sabir versn sana
Esimi cok severim ayni senin gibi bi esim var 4 yillik evliyim basindan beri soylerim ve her zmn hatirlaririm seni ne kadar sevdigimi goruyosun ama beni aldatirsan tek lafini bile dinlemem ceker giderim hic affeder die dusunme asla kabul etmiycegim tek sey aldatilmak allah kimsenin basina vermesin ben ruyamda gorsem bile kendime gelemiyorum seni dusunemiyorum allah kizinla sana mutlu huzurlu bi hayat nasip etsin insallh

İğrenç bir adam, kesinlikle kadının kocasına kanıtları yolla kadını Allah iflah etsin ahlaksız

Siz fotoları görmüş hala orada oturuyorken, adama fotoları yollayarak ne elde edeceksiniz ki? Biliyorsa bundan etkileneceğini sanmam, üstüne size patlatabilirler olayı.. Mesaj yollamak, resim yollamak, etiketleyip foto paylaşmak şikayet ederlerse bal gibi suç olur, yapacağınız şeyi iyi düşünün ki size zarar vermesin. En başta da kocanıza yapın yapacağınızı bence...

Bence bu mevzuların konusunu bile açmamak lazım bi süre sonra etkisini yitiriyor sözler, yapmayacaksa da aklına sokmak gibi oluyor.

Kendi open iliskilerini başkalarına zarar vermeden yasasinlar. Başka open ilişki yaşayan insanlarla fingirdesinler

Kendi open iliskilerini başkalarına zarar vermeden yasasinlar. Başka open ilişki yaşayan insanlarla fingirdesinler

Sanirim bir duruma vurgu yapmak istediniz, ancak pek anlayamadim.

Konu sahibi kadinin kocasina haber vermekten bahsediyor, halbuki kendisi de yakin gelecekte bosanmiyor.

Adamdan bosanmasini veya tepki gostermesini beklemek yersiz olur.

Sanirim bir duruma vurgu yapmak istediniz, ancak pek anlayamadim.

Konu sahibi kadinin kocasina haber vermekten bahsediyor, halbuki kendisi de yakin gelecekte bosanmiyor.

Adamdan bosanmasini veya tepki gostermesini beklemek yersiz olur.
Yo gayet yerinde .
2 kişi beni aptal yerine koyuyor .
İkisine de gücümün veya aklımın yettigi şekilde ceza verebilirim .
İster bosansin ister bosanmasin.
Ayy belki açık ilişki yasiyorlardir , kocasınin hoşuna gidiyordur diye sussun mu kadın ?
Ne ilginç adalet anlayisiniz var ya .
Madem öyle bir ihtimal var ihaleyi arttiriyorum konu sahibi kadının ve kocasının ailelerine de ulaştır rezilligi.
Belki fantezi yaşıyor olabilirlermis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…