aldatiliyormusum

Yazdigim seyle alakali bir durumdan bahsettiginizi sanmiyorum ancak ben fikrimi yazayim.

Size karsi sorumlulugu olan, resmi olarak soz vermis olan kisiye ciddi bir yaptirim uygulamayip, konuyla 3. dereceden alakali birinin tepkisinden medet ummak bana gore komik.

Size gore mantikli olabilir, neden olmasin.

neden yüzük takmadıgı açık değil mi?
ben yakalasaydım doğru mu olurdu yanlış mı olurdu bilmem ama o fotoğrafları kopyalar kadının eşine yollardım. mahkemeye de fotoğrafları sunup çatır çatır tazminat alırdım.

"beyım neden yuzuk takmıyor"

anlamıyorum kı ust uste mı yakalamanız gerekıyor nedenı ıcın ?

Ay yok yüzüğü konu sahibesi atmış ondan takmıyomuş sanırım, koca acayip masum kadını linç etmek lazım sadece..
kocasını koruyor bızlerden ve kendı mantıgıyla kalbınde onu haklı cıkarmaya calısıyor .
aslında herseyın kendıde farkında ama kabullenememe durumu .

madem her yorumumuza bır cevabı var neden konu acıyorsun
nasıl olsa cok masum kocan degılmı ?

Aldatilan kadin psikolojisini az cok cogumuz biliyoruz. Bu konu bana fazla sakin geldi. Diyelim ki gercek, konu sahibi esiniz bosanmayalim ana gorusmek istemiyorsan da uzak ol ama ben sizden kopmak istemiyorum gibi palavralarla kandiriyor seni. Su an dava acmazsan ilerde durununu duzeltince actiginda hukuk onunde affetmis sayildigin icin sunacagin deliller de pek gecerliligi olmayacaktir. Durumunu duzeltene jadar birsey yapmayim diyorsun da adsmin vaatlerini tutacagini nerden biliyorsun. Ikincisi evi ustune yapsa da bosanirken evlilik suresince edinilen mallar paylastirilir tapunun kime ait olduguna bakilmaksizin.
Bence siz bir avukata gidin cunku kandiriliyorsunuz haberiniz olsun.

Millet arsizlasti. Yorumlarin hepsini gormedim ama fotolar paylasacaksaniz kimliginizi belli etmeyin . Benzer durm bi tanidigimin basina geldi bunlar kendilerni cd ye almis kadincagiz gorunce utansin diye herkese soyledi diger ahlaksiz kadin dava acmis benim ozelimi gosterdi diye . Simdi hala ugrasiyorlar . Allah kolaylik versin

Canim sessiz atin tekmesi pek olur diye bir laf var canim bende esimden hic ummadigim seylerle karsilastim esim neyi yapmaz dediysem yapti

Sanırım sen çoktan affetmişsin bikaç cevabını okumak yeterli büyük konuşmak istemem ama böyle birşey başıma gelse kadının 7 ceddine sarar sonra geçer karşılarına zevkle tutuşmalarını izlerdim.ama sen yok yalvarıyor pişman demeye başladıysan oooooO....

Fotoğrafları sakla ve kadınada dava aç dava kağıdınıda ev adresine gönder . Kadının kocası mutlaka öğrenecektir.

Şaka mı bu? İhanet ortada.. Neden yuzuk takmıyor dıyorsun. Belki de eşin tepkını bıldıgı ıcın o kadar rahat acıklama yapmış. Çıplak resım için reİl ederim tehtıdı yapsaydın daha ıyı olmazmıydı?

Safsın biraz da akıllı davranmıyorsun. İstedıgı kadar öpsün. Seni kaybetmekten korkan zaten yapmazdı. O suan rezil olmaktan belki de kadının kocası duyarsa naparım korkusundan ayagına kapanıyordur. Valla hiç acıma. Adam soyunup resım çekmiş gondermıs, utanan sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…