- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
Birde messengerdan gelen bildirim peşine wc ye gir elinde tel kapı.kilitli 15 dk dir orda , zaten birşeyler yaşadık burda paylaşmıştım sizce şüphe etmelimiyim bu hallerinden ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çal kapıyı seslen bakalım birBirde messengerdan gelen bildirim peşine wc ye gir elinde tel kapı.kilitli 15 dk dir orda , zaten birşeyler yaşadık burda paylaşmıştım sizce şüphe etmelimiyim bu hallerinden ?
Şüphe varsa doğrudur.Birde messengerdan gelen bildirim peşine wc ye gir elinde tel kapı.kilitli 15 dk dir orda , zaten birşeyler yaşadık burda paylaşmıştım sizce şüphe etmelimiyim bu hallerinden ?
Kapıyı kırmasin ya boşuna masraf çıkarSuphelı kapıyı kır
Kapıyı kırmasin ya boşuna masraf çıkar![]()
ya cıktı tabi ki de izlemedeyim şuan takip ediyorum hareketlerini ondan ses etmedim4 saat olmuş bu koca hala çıkmadıysa sıkıntı var![]()
google translate sen misinNormalde kapı açık yapar ben kızarım kapatırım hep , anlaşılmamış özür dilerim ilk gıcık.eden messengerla alakası yok ki en yakın arkadaşı ile beraberdik bi kaç saat önce ordan gece gece yazan kim birde ve peşine kalkıp tuvalete gitti 20 dk sonra cıktı elinde tel girmez hiç wc ye