eşimle severk evlendk 4 yıl önce tanıştık 2 yıldan fazladır evliyim 17 aylık bir kızım var. eşim işi gereği eğitime giti izmirde suan gideli 1,5 ay oldu. geçen ay tlf faturası 40 tl geldi çok önemsemedm. haftasonu eşimin yanına gitim tesadüf eseri 139 tl borç olduğunu öğrendim. müşteri hizmt. aradı en çok konuşulan bi numara var arkadası tlf çalınmış o kullanmş 1 kaç sefer detaylı fatura talebi istedi bende online işlem şifresi ile girdm ve baktım 40 tl olan faturada o numara ile 41 dk görüşme var. eşim izmire gittikten 1 hafta sonra aranmaya başlamış buaykini görremiyorum faturalandırılmadığı için. şüphelenmeye başladım.neden iptal ettin ediyorum çok sorun ediyorsun bnm alakam yok dior numaranın son 4 rakamı gözükmüyor internette bugun yine girdm detaylı fatura iptal edilmiş ve geçmiş fatura detaylarına bakamıyorum. bu akşam saat 10da aradım 45 dk konuştu araığında ise arkadası ile görüştüğünü söyledi kavga ettik. hala ben aramadım arkadasım aramış bukdr çok konuştuğunu bilmyrdm diyor ama ben inanmıyorum. pazar sbhından beri çok kötüyüm sürekli ağlıyorum akıl verin ne olur
Son düzenleme: