Aklınıza çok ihtiyacım var nolur yardım edin

Ben esimi ikinci tlf nuyla yazismalariyla yakalamistim. Adam tam vaktinde evine gelirdi haftasonu yanimdaydi. Zerre suphem yoktu. Sadece bir ara gereksiz cok neseliydi. Malesef ki yakaladim pisligi. Siz cok eminsiniz sesine. Allah yardimciniz olsun.
Benim eski eş ise çok soğuktu. Her şeye surat asıp küsüp ayrı yatıyordu. Meğer sanal yolla aldattığı içinmiş. Sabahlara kadar telefonla oynamak için

Benim eski eş ise çok soğuktu. Her şeye surat asıp küsüp ayrı yatıyordu. Meğer sanal yolla aldattığı içinmiş. Sabahlara kadar telefonla oynamak için
Is yerindeyim ben. Ve sabah arkadasimla konustuk is arkadasim kendisi. Kocasi bir aydir herseye surat yapip diger odada yatiyormus. Hatta sevismek istemiyormus sertlesme sorunum var diyormus. Ve arkadasim aldatildigini ogrenmis. Hatta kadina ev bile kurmus adam. Allah hepimizin yardimcisi olsun bu serefsiz erkekler kahrolsun.

Is yerindeyim ben. Ve sabah arkadasimla konustuk is arkadasim kendisi. Kocasi bir aydir herseye surat yapip diger odada yatiyormus. Hatta sevismek istemiyormus sertlesme sorunum var diyormus. Ve arkadasim aldatildigini ogrenmis. Hatta kadina ev bile kurmus adam. Allah hepimizin yardimcisi olsun bu serefsiz erkekler kahrolsun.
Amin canım. Ben 3 aylık evliydim yakaladığımda. Bir erkek birden çok iyi yA da çok kötü oluyorsa ortada mutlaka bir şey oluyor

İlla ki bi şüphe oluyor ister istemez ama eşiniz kemdisinden bu kadar emin umarım bişey çıkmaz tlf dökümü çıksın belli olur gelişmeleri haberdar edin

Öncelikle çok üzüldüm umarım düşündüğünüz gibi bi şey değildir. Ama seni çok seviyorum kelimesi de öyle alelade söylenen bi kelime değil ,şakaysa da ses tonundan, söyleyiş tarzından bile anlarsın,mesela benim eşim arkadaşına vs öyle cümleler kurmaz sadece bana söyler .. Bu sizin için 1. İpucudur Bir diğeri telefon dökümüdür ,dökümdeki herkesi whatpsap profilden de bakın belki Ahmet diye kaydettiği bir bayan olabilir. Sonra whatsap casus proğramı ile onun whatsapını kontrol edebilirsiniz o zaman eğer net üzerinde bişey yapıyorsa da belli olur. Evdeyken hafta sonu falan duşa giriyorum diye kandırıp ,ona yalnız olduğunu düşündürürek ,bi süre gizli saklı dinleyebilirsiniz. Bi arama vs olabilir o ara. Onun dışında da biraz rahatlamış olduğunuzu ona hissettirin ,eğer bişey yapıyorsa şuan bilinçli ve bişey yakalamanız daha zor ..Alttan ve hissettirmeden ama gözeterek ve tetikde olun. Kredi kartı harcamalarını da unutmayın .Rabbim yardımcınız olsun ..

EVET AKŞAM ALLAHIMIN YARDIMIYLA YAKALADIM... ALDATILIYORMUŞUM... Eve gelince konuyu açtım büyük bi kavga sonra özürler sonra barış. Ve sonunda lavobaya gireceğim derken unuttuğu tlf geçti elime... Hemen açtım ve Rabbim çok büyük ekranı yazışmalarını kapatmadan tuş kilidini kapatmış açar açmaz çıktı karşıma aşkım seni çok seviyorum çok özledim yazmıyorsun demiş orp. Hep yanımda bi ayrılmıyor ki yazayım sahurda yazışırız artık ve pis pis kelimeler... Çok üzüldüm ama gerçekten rahatladım.. Akşam kavgadan sonra akşam ezanında ağlaya ağlaya Allaha dua ettim beni feraha erdir diye ÇOK ŞÜKÜR gerçekleri gördüm

Sonrada bunu inkar ediyor erkek arkadaşıymış biraz cıvık bi muhabbet olmuş yine yeminler kurana el basmalar.. Kulağıma duymuştum şimdi gözümle gördüm hala neyi inkar ediyorsun diyorum ben bişey yapmadım diyo hala

Erkek arkadaşının ismiyle messenger dan yazışıyormuş hemen hızlıca sildi bulamadım sonra

Ne duyduğunuzdan bile emin değilsiniz, fazla abartıyorsunuz sanki. Ben erkek bir iş arkadaşımın sabah telefonda bir diğer erkek iş arkadaşıma "günaydın canım, çok mu özledin beni gece, dayanamadın mı hasretime" dediğini kulaklarımla duydum. Yine temkinli olun tabi ama gündeme getirip huzurunuzu bozmayın. O kadını takip edin, sosyal medyası varsa fake hesaptan ekleyin bakın

Şimdi okudum son mesajlarınızı, pislik herif ya, çok geçmiş olsun. Keşke yazışmaları kendi telefonunuzdan çekseydiniz. Kopyasını aldınız mı bi şekilde?
Hayır yapamadım o anki şokla hemen yanına gidip gördüm işte buldum dedim elimden aldı panikle korktu oda yalvarmaya başladı bi dinle yanlış anlıyorsun dedi o ara silmiş aç beraber bakalım neyi yanlış dedim silmişim dedi keşke fotoğraf çekseydim öncesinde ama işte o an Allah kimseye yaşatmasın

EVET AKŞAM ALLAHIMIN YARDIMIYLA YAKALADIM... ALDATILIYORMUŞUM... Eve gelince konuyu açtım büyük bi kavga sonra özürler sonra barış. Ve sonunda lavobaya gireceğim derken unuttuğu tlf geçti elime... Hemen açtım ve Rabbim çok büyük ekranı yazışmalarını kapatmadan tuş kilidini kapatmış açar açmaz çıktı karşıma aşkım seni çok seviyorum çok özledim yazmıyorsun demiş orp. Hep yanımda bi ayrılmıyor ki yazayım sahurda yazışırız artık ve pis pis kelimeler... Çok üzüldüm ama gerçekten rahatladım.. Akşam kavgadan sonra akşam ezanında ağlaya ağlaya Allaha dua ettim beni feraha erdir diye ÇOK ŞÜKÜR gerçekleri gördüm
Öncelikle ortaya çıkmasına çok sevindim. Sizi daha fazla kandıramayacak. O gece diyafonu boşuna açmamışsınız, demek ki artık öğrenmeniz gerekiyormuş. Umuyorum yalvarmalarına kanmaz, boşanır ve çocuklarınızla mutlu bir hayat sürersiniz.
Bana çocuklarına çok düşkün her fırsatta beni çok beğendiğini çok mutlu olduğunu söyler ki gerçekten öyleyizde..Maaşını alır bana getirir ne istesek yapar bişey esirgemez araba desek genelde bende arada arkadaşları için alır çıkar o kadar
Şu forumda bu kadar mutlu evliliği, ailesi olup üstelik en ufak falso vermeden aldatan pislikleri okuyorum ya, ilişkilerden de evlilikten de ölesiye soğuyorum. Allah hepimizin karşısına kıymet bilen, dürüst, vicdanlı insanları çıkarsın. 🙏

Hayır yapamadım o anki şokla hemen yanına gidip gördüm işte buldum dedim elimden aldı panikle korktu oda yalvarmaya başladı bi dinle yanlış anlıyorsun dedi o ara silmiş aç beraber bakalım neyi yanlış dedim silmişim dedi keşke fotoğraf çekseydim öncesinde ama işte o an Allah kimseye yaşatmasın
Kesinlikle, o an insanın aklına gelmez tabi. Bugün nasıl geçti peki, tekrar konusu açılmıştır illa ki, ne yapmayı düşünüyorsunuz aklınızı toplayabildiniz mi

Ortaya çıkmasına sevindim..Gözünüz aydın diyesim var.

Çok iyi bir avukat tutun. Maddi manevi tazminat davası açın. Hatta sizi aldattığı o kadına da manevi tazminat davası açma hakkınız var die biliyorum. Elinizde şu an için delil yok sanırım ama burda tecrübeli arkadaşlar anlatıolardı.Misal ilerde mesajlaşırken sen beni aldattın falan yazınca eğer karşı taraf onaylarsa bu da kanıt oluomuş vs vs

Bu mübarek gecede yürekten diliyorum ki inşallah şu boşanma sürecini kuş kadar rahat atlatırsınız ve çocuklarınızla beraber sağlıklı,huzurlu,mutlu bir yaşantınız olur.Kocanızın da donuna kadar alın.Allah yardımcınız olsun.

Edit: olay ortaya çıkmış. Pardon ve geçmiş olsun.

Yazıldımı bilmiyorum ama beni kuşkulandıran tek şey bir aydır sürekli konuyu açıp tavır takınmanıza rağmen sizi ikna etmeye çalışması oldu. Yapmayan insan bu duruma kızıp bu kafar uzun süre yeminler edip trip çekmez sanki.

Kanma sakın. Eee noldu şimdi sen yakaladın diye o kadını arayıp '' beni karım yakaladı, onu kaybetmek istemiyorum ayrılalım'' mı diyecek? Diyelim dedi, kaç gün sürecek o ayrılık? Diyafonda kızımıza selam söyle falan diyormuş, belli çocuklu kadın. Senin herif kadının kızını bile baba gibi sahiplenmiş. Arada duygusal bağ var, hemen kopmaz o. Durumunuz iyiyse para bile yediriyordur. Barışmışsınız öyle kalın, ama gözlerin herifin üzerinde olsun.

Back
X