Aklınıza çok ihtiyacım var nolur yardım edin

konustugu kisinin uzerine olabilir, takip edilemez hatlar var onlardan olabilir acik hat deniyor, kullanan kisinin uzerine degil.. guvenmis gibi yapin. rahatlasin. tekrar hatasini yakalarsiniz.. yapabileceginiz baska bir sey yok..
Evet bende öyle düşünüyorum bi dönem i rahatlasın bakalım..

Ben bu ayakları yemem.yok dokumana bakalım bılmem ne.ona da kılıf bulur. Musterı der ıs ıcın der su der bu der.sonuna kadar ınkar... Bence bu olayın usfunde durun.duymussunuz işte daha ne olsun.

Son cümleye kadar karışıklık olduğunu düşündüm. Eşiniz kendinden emin davranmış ancak son birkaç cümle çok kötü. Dokümana baktınız mı? Güncelleme olursa ana konuya ekleyin

Ben bi suphelendim adamdan ya ..haklı olduğum konuda bir ay açıklama ispat peşine kosmam yani..resti çekerim. ..iki ayaklı gudulmez işte de gaipten ses gelmediyse doğrudur kadının duyduğu niye bunu zihin uydursun ve neden eve girmeden 2 dk önce ?

Eşiniz doğru mu yalan mı söylüyor bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz. Ama birisi özellikle eşim bana iftira atsa bir ay kendimi ispatlamak için uğraşmam + bu kadar sakin tepki vermem

Eşiniz doğru mu yalan mı söylüyor bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz. Ama birisi özellikle eşim bana iftira atsa bir ay kendimi ispatlamak için uğraşmam + bu kadar sakin tepki vermem

Eğer hic birşey yapmamış olsaydı 1 ay kendini aklamaya çalışmazdi. Kaldi ki eşiniz zaten sizden aylarca maaşının bir kısmını saklayıp yalan söyleyip ortaya cikinca küfürler yağdıran bir insan.
Yani masum olsa 1 ay size kendini anlatmaya çalışmaz, neye inaniyosan inan yeter der geçer. Ayrıca 2. Telefon ihtimali üzerinde durun bence. Ses kaydı fln diye kendinden emin konuşuyorsa ya whatsapp ya da 2. Telefon işin içinde.

insan panikle ne yapacagini sasiriyor iste.. sessiz kalip takipte kalmak lazim kiminle konusuyordun diye sormak yerine..

Esinin ikinci hatti ya da ikinci telefonu var mi?
Senin bildigin hattin dokumaninda o numara olmayabilir, baska hattan konusmus olamaz mi?
İşte bildiğim yok üzerine hatta yok ya birinin üzerine bi hat var ama 2 tlf nerede evde hiç öyle bi tlf saklama yok arabayıda genelde ben kullanırım ona cesaret edemez sanki iş yerinde olabilir belki.. Birde şöyle bişey var misal 1 aydır hep evden işe işten eve extra bi yere hiç gitmedi bi lafın varsa bu kadar bekler mi? İş yeri servisle götürüyor ve orası tutucu bi fabrikankaç kere anlattı en ufak bi sezişte işten çıkarma yapılıyormuş

İşte bildiğim yok üzerine hatta yok ya birinin üzerine bi hat var ama 2 tlf nerede evde hiç öyle bi tlf saklama yok arabayıda genelde ben kullanırım ona cesaret edemez sanki iş yerinde olabilir belki.. Birde şöyle bişey var misal 1 aydır hep evden işe işten eve extra bi yere hiç gitmedi bi lafın varsa bu kadar bekler mi? İş yeri servisle götürüyor ve orası tutucu bi fabrikankaç kere anlattı en ufak bi sezişte işten çıkarma yapılıyormuş
O diyafondan duydugunuz kayninizin sesi olabilir mi? Esiniz demis ya yanimda o vardi gibi birsey. Bilemedim. Kadinlar durup dururken pek suphe etmez ve suphe ediyorsa da genelde dogru cikiyor.

Eşiniz Yapmış olsaydı bukadar emin konuşmazdı. Kendinize vesvese vermeyin. Eğer güvenmiyorsanız iyice araştırın.

Eşiniz Yapmış olsaydı bukadar emin konuşmazdı. Kendinize vesvese vermeyin. Eğer güvenmiyorsanız iyice araştırın.
sadece 2.tlf olabilir diye düşünüyorum o konuşma onun sesi dendi çok eminim ama ispat edememek offfff

Dökümana güvenmeyin. Zibilyon tane program var online konuşma yapacağı. En basiti Whatsapp tan skype dan arasa bunlar dökümanda çıkmayacak ki. Kulaklarınıza güveniyor musunuz? Evetse o zaman araştırın derim.

sadece 2.tlf olabilir diye düşünüyorum o konuşma onun sesi dendi çok eminim ama ispat edememek offfff
İkinci telefon olabilir, benim eski eşin vardı. Gitmiş arkadaşının üzerine de hat almış. Yani ben o telefonu bulmasam hayatta yakalamazdım. Kendi telefonunda bir şey yoktu zaten hepsi ikinci telefondaydı. Ayrıca o telefonda da skype tan falan yapılan aramalar dökümana düşmediği gibi programı eve gelirken silerse aradığı kimseyi bulmak mümkün olmuyor şifreleri bilmedikçe

Ben esimi ikinci tlf nuyla yazismalariyla yakalamistim. Adam tam vaktinde evine gelirdi haftasonu yanimdaydi. Zerre suphem yoktu. Sadece bir ara gereksiz cok neseliydi. Malesef ki yakaladim pisligi. Siz cok eminsiniz sesine. Allah yardimciniz olsun.

Back
X