- 11 Aralık 2019
- 11
- 2
- 1
- 44
- Konu Sahibi Belirsizbelirgi
-
sağıra kulak açmaHepinize sevgiler kizlar oncelikle cok caresizim birine anlatmam gerek yoksa dusunmekden cildiricam esimke ayni yerde calisiyoruz uzun zamandir bizimle calisan bir bayan arkadasimiz var kendisi herkesle gereginden fazla samimi olan evli bir kadin kocasini daha once bir kac kere aldatmis bu biliniyor.babamin rahatsizligindan dolayi bi hafta memlekete gitmek zorunda kalicanla esimle bu kadin samimiyeti ilerletmisler bu durumdan rahatsiz oldugumu esime soykedim oda ben aptalmiyim boylr bisey yapacagim dedi.simdi adil konu su ben bu rahatsizligimi o kadina soylemelimiyim gereksiz samimiyetinden dolayi esimide uyardigim gibi onuda uyarmalimiyim lutfen yardimci olum
Samimiyeti ilerlettiklerini nerden öğrendiniz? Ne yapmışlar?Hepinize sevgiler kizlar oncelikle cok caresizim birine anlatmam gerek yoksa dusunmekden cildiricam esimke ayni yerde calisiyoruz uzun zamandir bizimle calisan bir bayan arkadasimiz var kendisi herkesle gereginden fazla samimi olan evli bir kadin kocasini daha once bir kac kere aldatmis bu biliniyor.babamin rahatsizligindan dolayi bi hafta memlekete gitmek zorunda kalicanla esimle bu kadin samimiyeti ilerletmisler bu durumdan rahatsiz oldugumu esime soykedim oda ben aptalmiyim boylr bisey yapacagim dedi.simdi adil konu su ben bu rahatsizligimi o kadina soylemelimiyim gereksiz samimiyetinden dolayi esimide uyardigim gibi onuda uyarmalimiyim lutfen yardimci olum
Nasıl bir samimiyet?
Memleketten gelince siz mı gördünüz samimi hallerini yoksa birinden mi duydunuz?
Yada kadın zaten mimli olduğu için mi içinize şüphe düştü?
Kadına söylemenize gerek yok bence tabiri caiz ise eşeğin aklına karpuz kabuğu da getirtmeyin
Bu nasil bir savunma ya. Birsey yapacak olsam ne demek? Esinde zaten tum suc. Adam olsun da yerini bilsin o zamsn. Herkesle mıç mıç olmasin.Esim bisey yapacak olsam gozunun onunde yapmam demisdi esimin bu saatten sonra davranislarina bakip karar vermem daha dogru olurmu sizce
Bir kaç kere eşini aldattığını gözünüz ile gördünüz mü?Bayana hangi hakla söylemeyi düşünüyorsunuz eşiniz uzak duruyorda bayan mı rahatsız ediyor?Yapmayın lütfen eşinize laf geçirin ilk baştaHepinize sevgiler kizlar oncelikle cok caresizim birine anlatmam gerek yoksa dusunmekden cildiricam esimke ayni yerde calisiyoruz uzun zamandir bizimle calisan bir bayan arkadasimiz var kendisi herkesle gereginden fazla samimi olan evli bir kadin kocasini daha once bir kac kere aldatmis bu biliniyor.babamin rahatsizligindan dolayi bi hafta memlekete gitmek zorunda kalicanla esimle bu kadin samimiyeti ilerletmisler bu durumdan rahatsiz oldugumu esime soykedim oda ben aptalmiyim boylr bisey yapacagim dedi.simdi adil konu su ben bu rahatsizligimi o kadina soylemelimiyim gereksiz samimiyetinden dolayi esimide uyardigim gibi onuda uyarmalimiyim lutfen yardimci olum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?