- 11 Aralık 2019
- 11
- 2
- 1
- 44
- Konu Sahibi Belirsizbelirgi
-
Beraber yanliSamimiyeti ilerlettiklerini nerden öğrendiniz? Ne yapmışlar?
Aslinda somut yaptiklari bisey yok normalde esim hic hoslanmazdi o kadindan gozle gordugum bir mesajlasma yada konusma yok sadece cok samimi halleri beni rahatsiz edici kadin zaten o ortamda butun erkeklerle samimi olan ve araya mesafe koyamayan bir kadinNe yapmışlar mesela somut olarak yazar mısınız
Esini aldattigini kendi soykemisdi bana bu sekilde bir iftira asla atamam bilmeseydimBir kaç kere eşini aldattığını gözünüz ile gördünüz mü?Bayana hangi hakla söylemeyi düşünüyorsunuz eşiniz uzak duruyorda bayan mı rahatsız ediyor?Yapmayın lütfen eşinize laf geçirin ilk başta
Esini aldattigini kendi soykemisdi bana bu sekilde bir iftira asla atamam bilmeseydim
Onu soykemeye calisiyorum utanmasi yokdur hic bir ortamda konusmalimiyim bilemiyorum esimle konusdum onun tutumuna bakicamSize eşini aldattığını mı anlattı patavatsız. Valla kocanızı uyarın takip edin herşeyini. Kadını uyarmanız birşeyi değiştirmez öyle bir insan inadına daha çok yapışır.
Böyle bir kadına ne deseniz boş eşiniz ile konuşun ve halledin bence daha sağlıklı olurEsini aldattigini kendi soykemisdi bana bu sekilde bir iftira asla atamam bilmeseydim
Telefonu zaten hep ortadadir saklama gibi huyu yokdur whatsap mesajlarina arama kayitlarina herseyine bakdim kadinin numarasi dahi yokTakibe al telefonu karıştır
Peki bu huzursuzlukdan nasil kurtulucam surekli onlarin hareketkerini takipmi edicem boylede yasanmaz kiKadına deme bişe kadın hırs yapabilir canım sana kıllık olsun diye
Sicak kanli bir yapiya sahip degilim kadinlarla da dahil herkesle samimiyet kurabilen biri degilim ama boyle konularda kendimi öteki kadinin kadinin yerine koyuyorum ve dusunuyorum bana birinin karisi "kocamdan uzak dur" diye gelse ne yaparim? Çok fena yaparim.
Sen önce kocanla çöz sorununu hadi canim. Adam seni sallamiyor sende baskalarina sariyorsun boyle diye baya cirkinleşirdim ben olsam.
Sicak kanli bir yapiya sahip degilim kadinlarla da dahil herkesle samimiyet kurabilen biri degilim ama boyle konularda kendimi öteki kadinin kadinin yerine koyuyorum ve dusunuyorum bana birinin karisi "kocamdan uzak dur" diye gelse ne yaparim? Çok fena yaparim.
Sen önce kocanla çöz sorununu hadi canim. Adam seni sallamiyor sende baskalarina sariyorsun boyle diye baya cirkinleşirdim ben olsam.
Telefonu zaten hep ortadadir saklama gibi huyu yokdur whatsap mesajlarina arama kayitlarina herseyine bakdim kadinin numarasi dahi yok
ben o....pyuum demiyorda senin kadınlığına laf söylüyor yılışıkZamanında eşimde beni aldattı ve öncesinde hep yapsam böyle mi yaparım şöyle mi yaparım derdi. Kadınla mesajlarını yakaladım ve o sosyal medya hesabının şifresini alıp kendi telefonumdan takip ettim. Kadına evli olduğunu söylemiş hatta kadında evliymiş. Ben bu yazışmaları takip ettim. Bir gün evde misin yazdı bende kendim yazdım hayır değilim diye, kadında yazdı aman karına yakalanma. Bende dedim sorun yok falan neyse artık yazışmalar iğrençleşmeye başlayınca dedim ben karısıyım ne hakla kocama böyle yazarsın. Kadın bana ne yazdı biliyor musun? Sen kadın olsaydın kocan benimle konuşmazdı, demek ki sende bir sorun var ki kocan benimle konuşuyor demişti. O an yerin dibine girseydim bu kadar utanmazdım elin kadınından.
Her şey kocanda bitiyor anlayacağın. Kocanın içinde varsa o olmazsa başka biri olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?