- 6 Mayıs 2022
- 36
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi Bulutlaraasik
Öncelikle merhaba 6 yıllık evliyiz eşimle severek evlendik. Birbirine saygı duyan insanlarız herşey çok güzeldi fakat bi anda çöküşe geçtik en azından ben çöktüm eşimin telefonu şifresiz ve sürekli ortada olan bi telefondu yaklaşık bi 7 8 ay öncesine kadar bi anda tuvalete duşa her yere telefonla gitmeye başladı. Biriyle konuşmasını veya msjlaşmasını yakalamadım hiç. Telefonunu kurcaladığımda herhangi bir msj resim absürt bişey görmedim. Operatörden arama geçmişine vs bakıyorum bilmediğimiz bi numara yok (eğer siliniyosa bilemem yada uygulamalardan konuşuyorsa) bana karşı belirgin bi değişimi vs bi hareketide yok arkadaşlarıyla çok vakit geçiriyor (onlarla olduğunu biliyorum) ama içimdede çok farklı bir his var sanki kurcalasam bişeyler çıkıcak gibi ama hiç bişey yok ya yapmıyor yada çok iyi gizleniyor bilemiyorum. WhatsApptan profiline giriyorum çevrimiçi fakat bana yazmıyor bunlar beni işgillendiriyor bu takıntı ve şüphe beni yiyip bitiriyor ister istemez herşeyden şüphe duyduğum için hep bi huzursuz ve tartışma çıkıyor bana yardımcı olun lütfen ne yapmalıyım?