Aldatılıyormuyum???

Bulutlaraasik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2022
36
5
1
33
Öncelikle merhaba 6 yıllık evliyiz eşimle severek evlendik. Birbirine saygı duyan insanlarız herşey çok güzeldi fakat bi anda çöküşe geçtik en azından ben çöktüm eşimin telefonu şifresiz ve sürekli ortada olan bi telefondu yaklaşık bi 7 8 ay öncesine kadar bi anda tuvalete duşa her yere telefonla gitmeye başladı. Biriyle konuşmasını veya msjlaşmasını yakalamadım hiç. Telefonunu kurcaladığımda herhangi bir msj resim absürt bişey görmedim. Operatörden arama geçmişine vs bakıyorum bilmediğimiz bi numara yok (eğer siliniyosa bilemem yada uygulamalardan konuşuyorsa) bana karşı belirgin bi değişimi vs bi hareketide yok arkadaşlarıyla çok vakit geçiriyor (onlarla olduğunu biliyorum) ama içimdede çok farklı bir his var sanki kurcalasam bişeyler çıkıcak gibi ama hiç bişey yok ya yapmıyor yada çok iyi gizleniyor bilemiyorum. WhatsApptan profiline giriyorum çevrimiçi fakat bana yazmıyor bunlar beni işgillendiriyor bu takıntı ve şüphe beni yiyip bitiriyor ister istemez herşeyden şüphe duyduğum için hep bi huzursuz ve tartışma çıkıyor bana yardımcı olun lütfen ne yapmalıyım?

Bu satten ne desek boş..
Seni inandırmak bizim işimiz değil ki.
Arıyorsun,bulamıyorsun,yine rahat etmiyorsun.
Sen esinden cok kendine olan güvenini yitirmissin.Bunu da kocan yansıtmak için cabaliyorsun bence.
Tartisirkin huysuzluk ederken yikacaksin yuvani.
Üstelik yok yere.
Elle tutulur bir şey bilsen ama yok yani.

Öncelikle merhaba 6 yıllık evliyiz eşimle severek evlendik. Birbirine saygı duyan insanlarız herşey çok güzeldi fakat bi anda çöküşe geçtik en azından ben çöktüm eşimin telefonu şifresiz ve sürekli ortada olan bi telefondu yaklaşık bi 7 8 ay öncesine kadar bi anda tuvalete duşa her yere telefonla gitmeye başladı. Biriyle konuşmasını veya msjlaşmasını yakalamadım hiç. Telefonunu kurcaladığımda herhangi bir msj resim absürt bişey görmedim. Operatörden arama geçmişine vs bakıyorum bilmediğimiz bi numara yok (eğer siliniyosa bilemem yada uygulamalardan konuşuyorsa) bana karşı belirgin bi değişimi vs bi hareketide yok arkadaşlarıyla çok vakit geçiriyor (onlarla olduğunu biliyorum) ama içimdede çok farklı bir his var sanki kurcalasam bişeyler çıkıcak gibi ama hiç bişey yok ya yapmıyor yada çok iyi gizleniyor bilemiyorum. WhatsApptan profiline giriyorum çevrimiçi fakat bana yazmıyor bunlar beni işgillendiriyor bu takıntı ve şüphe beni yiyip bitiriyor ister istemez herşeyden şüphe duyduğum için hep bi huzursuz ve tartışma çıkıyor bana yardımcı olun lütfen ne yapmalıyım?
Standartlarını değiştiriyorlarsa mutlaka bir sebebi vardır bana göre👍nedenini sordunuz mu neden hep telini yanında taşıyormuş🙄ben giyim stilini değiştirip,beni eleştirmeye başladığında basit şeyler için şüphelenmiştim😟tahminim doğru çıkıncada çok hayalkırıklığı yaşadım maalesef.inşallah yanlış yapmıyordur eşiniz🤲🤲

adam oyun oynuyordur.
illa bulmak istıyorsan bizzat kendısınden telefonu iste.
tepkisinden anlarsın belki.
birde yapacak olsa ayrı bir tel ve hat almak zor olmasa gerek

Neden bu kadar güvensizsiniz? Arıyorsunuz tarıyorsunuz birşey bulamıyorsunuz ama hala ikna olmuyorsunuz, wp de sadece sizinle konuşmak zorunda değil, iş yerinde tanıdıkları var arkadaşları vardır. Telefon bağımlılığı şu çağda çoğu kişi de olan bir hastalık zaten.

çalışmıyorsanız işe girin bir meşgale bulun kendinize. bu kadar düşmeyin üzerine hiç hoş değil gerçekten.
eşimin telefonu hep elinde bakıyorum ara ara çevrimiçi ama bana yazmıyor e bende ara ara çevrimiçiyim ona yazmıyorum arkadaşlarımla mesajlaşıyorum. keza benimde telefonum hep elinde sosyal medyada takılıyorum bişeyler izliyorum falan.. insanların eşleri de olsa kendilerine ait bir dünyası var ufakta olsa, adamın alanını daraltmak yerine kendinize de alan yaratın.

Biraz daha bakın izleyin kavgasiz ..ansizin elimde tlf varken alin bakalim tepkisi ne olacak sarjim bitti annemi aramam lazim diyin

Benim eşim de sürekli çevrimiçi 2 3 tane grubu var arkadaşlarıyla mesajlasiyor. Ya hiçbirşey olmasa bile insan durumlara falan bakıyo yani.
Kendi kendinizi doldurmayın gözle görülecek bisey yoksa.

Bi bayan olarak en korktuğum şey olduğu için bu kadar takılıyorum böyle bişey çıkarsa ne yaparım ne ederim nasıl hissederim bu tarz şeyler insanı yiyip bitiriyor belki kendi kendime kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama içimdeki bu hise engel olamıyorum

Standartlarını değiştiriyorlarsa mutlaka bir sebebi vardır bana göre👍nedenini sordunuz mu neden hep telini yanında taşıyormuş🙄ben giyim stilini değiştirip,beni eleştirmeye başladığında basit şeyler için şüphelenmiştim😟tahminim doğru çıkıncada çok hayalkırıklığı yaşadım maalesef.inşallah yanlış yapmıyordur eşiniz🤲🤲
Kendine göre bakımlı giyinmeyi seven biri evet giyime kuşama daha dikkat etmeye başladı ama nornaldede severdi zaten. Evet o hayal kırıklığını yaşamaktan korkuyorum belkide Allah sizinde yardımcınız olsun ☹️

ben de telefonumla birleşik yaşıyorum. tuvalete de telefonla giriyorum, eşim dışında arkadaşlarımla wpde konuşuyorum. geçen güne kadar şifrem yoktu, güncelleme gelince ayarların üstünde sürekli kırmızı 1 diye çıkınca girdim, face id ayarlayın gibi bir şey yazıyordu ayarladım şifre oldu kaldı bir daha da kapamadım. yani böyle böyle şeyler. tabi siz eşinizi daha iyi tanırsınız, işkillendiyseniz dikkat edin derim

Back
X