Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende tuvalete hep telefonla giderim. Banyoyada çünkü duştan önce biraz kendi kendime kalıp telefonda takılmak iyi geliyor. Eşimde öyle yapıyor. Bir şey yakalamadıysanız boş yere kuruntu yapmayın bence
Bi bayan olarak en korktuğum şey olduğu için bu kadar takılıyorum böyle bişey çıkarsa ne yaparım ne ederim nasıl hissederim bu tarz şeyler insanı yiyip bitiriyor belki kendi kendime kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama içimdeki bu hise engel olamıyorum
İçinize doğduysa bir problem olabilir. Muhakkak daha önce de çevrim içi görüp üzerinde durmamış olabilirsiniz. Telefondaki dosyaları kontrol etmenizi öneririm.
ortada aldatılma yok aldatılırsam ne yaparım nasıl başa çıkarım diye düşünüyorsunuz. sürekli de araştırma içerisindesiniz. sanki eşiniz aldatsa oh be hissettiklerim doğruymuş deyip rahatlayacak gibisiniz. bir şeyi zaten bu kadar düşünürseniz kendinize yaşatırsınız. sağlıklı bir psikolojide değilsiniz.
Telefonunu kendine yapıştırdıysa zaten 2 seçenek var. Ya şu borsa, kripto, kumar tarzı birşeye sardı yada aldatılıyorsunuz
Affedecekseniz kurcalamayın.
Ya ne alakası var? Ben YouTube açtım ona taktım bir ara mesela, bazen instagram bazen o ara ilgini çeken şey varsa tel elimde 24 saat. Eşim de oyun oynar her yerde telden. Dünya büyük ihtimaller çok Boşa vesvese vermeyelim hanfendiye… Ve kocanızı yormayın boşa, çok rahatsızsanız aldatma konusunda şüphelendiğimizi hissettirmeden tatlılıkla telefonla bu ara neden bu kadar çok ilgilendiğini sorabilirsiniz