ALDATILIYORMUYUM :(

fsymmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
47
7
32
merhabalar arkadaşlar yeni üye oldum canım çok sıkkın bu ara 3 yıllık evliym eşimin kendi işyeri var ve iş gereği orada bayan olması gerek :63: yanında kuzeninin kızı (18) çalışıyo ve birde 30 lu yaşlarda bi kadın 1 yıldr çlışıyolr bn bunu bi kaç ay öncesine kadr hiç sorun etmedim kız akraba sonuçta dedim öyle hobbala bi kız da değil ağr başlı gbi... nese bn ortada pek bşy de yok aslında eşim bi ara sıkca onlara gtti akrabalr (erkek grbu) glmiş bni de çğıyolr faln sesimi çıkrmadm gt dedim 1 değl 3 değl ister istemez huylandım acıkca sordum aranızda bşy mi var die (birbirimizi çoksevyoruz çok zorluklr atlaktık) saçmalama obenim kardesm dedi bn iknaolmadım baya gttm üstüne o daha çoçuk kızım gbi bnm kızım neyse o da öyle bnm için senden başkasıyla işim olmaz benm dedi bu arada eşim 26 yaşında biz hç böle bi konu yüzünden tartışmadık daha önce lafı bile geçmedi ama bn hiç bi şeklde ikna olmuyorum denemk içn o kızı iştn çıkırcaksn dedim onu geç diyo kızın ailesi bi ara borç faln vrrmişti borcumuz vardı bunu bahane edip bna iyilik eden inslra nasıl yapıyım bn şimdi bunu durduk yere diyo senn için raht olsun diyo tmm dedim ben hata yapıyorum die düşündüm bi ara susuyum diyorum ama olmuyo sonra yne baskı yptım çıkarcaksın işten die bana demez mi öbür kadını çıkar de çıkarıyım x i çıkaramam die:KK1: başımdan aşağı kaynar sular döküldü hiç huzurum yok onada huzur vemiyorum sizce ben mi yanlş düşünüyorum:KK43: söyledklerine inanmalımıyım :KK47:

merhabalar arkadaşlar yeni üye oldum canım çok sıkkın bu ara 3 yıllık evliym eşimin kendi işyeri var ve iş gereği orada bayan olması gerek :63: yanında kuzeninin kızı (18) çalışıyo ve birde 30 lu yaşlarda bi kadın 1 yıldr çlışıyolr bn bunu bi kaç ay öncesine kadr hiç sorun etmedim kız akraba sonuçta dedim öyle hobbala bi kız da değil ağr başlı gbi... nese bn ortada pek bşy de yok aslında eşim bi ara sıkca onlara gtti akrabalr (erkek grbu) glmiş bni de çğıyolr faln sesimi çıkrmadm gt dedim 1 değl 3 değl ister istemez huylandım acıkca sordum aranızda bşy mi var die (birbirimizi çoksevyoruz çok zorluklr atlaktık) saçmalama obenim kardesm dedi bn iknaolmadım baya gttm üstüne o daha çoçuk kızım gbi bnm kızım neyse o da öyle bnm için senden başkasıyla işim olmaz benm dedi bu arada eşim 26 yaşında biz hç böle bi konu yüzünden tartışmadık daha önce lafı bile geçmedi ama bn hiç bi şeklde ikna olmuyorum denemk içn o kızı iştn çıkırcaksn dedim onu geç diyo kızın ailesi bi ara borç faln vrrmişti borcumuz vardı bunu bahane edip bna iyilik eden inslra nasıl yapıyım bn şimdi bunu durduk yere diyo senn için raht olsun diyo tmm dedim ben hata yapıyorum die düşündüm bi ara susuyum diyorum ama olmuyo sonra yne baskı yptım çıkarcaksın işten die bana demez mi öbür kadını çıkar de çıkarıyım x i çıkaramam die:KK1: başımdan aşağı kaynar sular döküldü hiç huzurum yok onada huzur vemiyorum sizce ben mi yanlş düşünüyorum:KK43: söyledklerine inanmalımıyım :KK47:
Kuzeninin evine sık gitti diye mi aldatıldığınızı düşünüyorsunuz eğer böyleyse gerçekten çok tuhaf,ayrıca eşiniz haklı kızın ailesi yani esinin kuzeni size zamanında iyilik yapmış siz de bu iyiliğe karşı kızı işten mi çıkaracaksınız.

Elinizde somut bir şey yoksa sadece takip edin şüpheni varsa ama huzursuzluk çıkarmayın bence

Sakin bir şekilde güzelce anlatsaydınız keşke.
Erkek grubu ne, kim birbirini çok seviyor?
Eşinin kıza sulandığını kanıtlayacak başka bir şey var mı?

Kuzeninin evine sık gitti diye mi aldatıldığınızı düşünüyorsunuz eğer böyleyse gerçekten çok tuhaf,ayrıca eşiniz haklı kızın ailesi yani esinin kuzeni size zamanında iyilik yapmış siz de bu iyiliğe karşı kızı işten mi çıkaracaksınız.

ben de anlayamadım
kuzeninin kızı, ailesiyle yani eşinizin kuzeniyle yaşamıyor mu? neden onlara gitmesine takıldınız?
herhalde buyur gel, kızımızla flörtleş demiyorlardır!

bundan başka birşey var mı sizi işkillendiren?

Amacım kızı iştn çıkarttırmak değil verceği cevabı merk ettim sadece böyle düşünmemin sebebi eşim bana karşı kimseyi savunmazdı asla ama bu kıza laf söyletmiyo çok iyi die bahsediyo sürkli biyere kadar

Bu tavırlarınızla esinizi kendinizden sogutmakla kalmaz, tabiri yerindeyse esegin aklina karpuz kabugunu sokmus olursunuz. Ayrıca erkege karsı yapılan bu baskılar bana sacma geliyor nedense, o sizin köleniz degil ki her istediginizde birini isten cıkarsın.

Amacım kızı iştn çıkarttırmak değil verceği cevabı merk ettim sadece böyle düşünmemin sebebi eşim bana karşı kimseyi savunmazdı asla ama bu kıza laf söyletmiyo çok iyi die bahsediyo sürkli biyere kadar
Eşinizin yerinde olsam ben de aynı cevabı verirdim.

eşinizin kuzenin kızını mı kıskanıyorsunuz? nasıl bir mantık bu ben anlamadım ..ya cidden paranoyak olmalısınız yada eşinize hiç güveniniz yokki akrabasıyla sizi aldatabileceğini bile düşünüyorsunuz.. kuzen bunlar ya kardeş gibi yani olucak şeymi allah aşkına

Neden böyle bi şüpheye düştünki..bunu anlamalı başta.
Eğer kız gerçekten ağırbaşlı işinde gücünde biriyse eşin yok yere tamam çıkarayım diyemezki.
Ama bununla birlikte yazmadığın , hissettiğin bişeyler varsa bilemem.
Yoksa bu durumda üstelemen bile adama hiç olmayacak şeyi düşündürecek.
Ben evli değilim ama böyle bi durumda başka birinden bahsetmek bile olmayan şeyi oldurmak gibi geliyor...
Birde çalışan neden bayan olmak zorunda ?

sesli harfler olmadığı için bazı yerlerde zorlandım ama benim anladığım kadarıyla şüphe çekecek bir şey yok. aynı ortamda olması iş arkadaşı olmanın bir gereği. ayrıcada hakikaten hiç sebep yokken akrabasını nasıl kovsunki? ben mi yanlış anladım. 18 yaşındaki akrabayla aldattığını düşünüyorsunuz değil mi?

Yersiz bir suphe icinde oldugunuzu dusunuyorum. Birde keske mesaj yazarken nokta virgul kullansaydiniz ve harfleri eksiltmeseydiniz.

Ortada eşinin seni aldattığına dair delil yok canım, durduk yere kızı nasıl işten çıkarsın. Kızın da işi gücü yok evli adama bakacak değil herhalde. İşten çıkart diyeceğine kızla samimi olmayı ve eşini takibe almayı deneseydin keşke... Bu anlattıklarına bakılırsa haksız olan sensin canım...

Kuzeninin kızı diyorsunuz ya!18 yaşında çok yakın akraba bide.boyle birsey yapsa evliyken ve bukadar yakın akraba ve gencecik bir kıza. Kuzeni ve diger tüm akrabaları esinize hangi kelimeyi kullanıp nasıl tepkiler verir düşündünuzmu hiç. Esiniz bunları göze alacak kadar ahlak yoksunumu? Ozaman evliliğinizi sorgulayin bence .böyle biriyle...

Kuzeninin kızı diyorsunuz ya!18 yaşında çok yakın akraba bide.boyle birsey yapsa evliyken ve bukadar yakın akraba ve gencecik bir kıza. Kuzeni ve diger tüm akrabaları esinize hangi kelimeyi kullanıp nasıl tepkiler verir düşündünuzmu hiç. Esiniz bunları göze alacak kadar ahlak yoksunumu? Ozaman evliliğinizi sorgulayin bence .böyle biriyle...

:KK9:

X