merhabalar arkadaşlar yeni üye oldum canım çok sıkkın bu ara 3 yıllık evliym eşimin kendi işyeri var ve iş gereği orada bayan olması gerek yanında kuzeninin kızı (18) çalışıyo ve birde 30 lu yaşlarda bi kadın 1 yıldr çlışıyolr bn bunu bi kaç ay öncesine kadr hiç sorun etmedim kız akraba sonuçta dedim öyle hobbala bi kız da değil ağr başlı gbi... nese bn ortada pek bşy de yok aslında eşim bi ara sıkca onlara gtti akrabalr (erkek grbu) glmiş bni de çğıyolr faln sesimi çıkrmadm gt dedim 1 değl 3 değl ister istemez huylandım acıkca sordum aranızda bşy mi var die (birbirimizi çoksevyoruz çok zorluklr atlaktık) saçmalama obenim kardesm dedi bn iknaolmadım baya gttm üstüne o daha çoçuk kızım gbi bnm kızım neyse o da öyle bnm için senden başkasıyla işim olmaz benm dedi bu arada eşim 26 yaşında biz hç böle bi konu yüzünden tartışmadık daha önce lafı bile geçmedi ama bn hiç bi şeklde ikna olmuyorum denemk içn o kızı iştn çıkırcaksn dedim onu geç diyo kızın ailesi bi ara borç faln vrrmişti borcumuz vardı bunu bahane edip bna iyilik eden inslra nasıl yapıyım bn şimdi bunu durduk yere diyo senn için raht olsun diyo tmm dedim ben hata yapıyorum die düşündüm bi ara susuyum diyorum ama olmuyo sonra yne baskı yptım çıkarcaksın işten die bana demez mi öbür kadını çıkar de çıkarıyım x i çıkaramam die başımdan aşağı kaynar sular döküldü hiç huzurum yok onada huzur vemiyorum sizce ben mi yanlş düşünüyorum söyledklerine inanmalımıyım