Aldatılıyormuyum

Aldatıp aldatmaması bile şu aşamada mesele değil gibi; jöleli murat seni sevmiyo saygı duymuyo beğenmiyo ne yazık ki. Eminim ki sevilmeyi sayılmayı hak eden bir kadınsındır. Hani aldatsa ne aldatmasa ne... zaten sana kocalık yapamayan adam olamamış bir zavallı. Keşke durumun olsa, bu aşamada evet aldatıyosa kanıt toplayıp boşanabilsen keşke nafaka alabilsen. Daha önünde uzun yıllar var tekrar sevip sevilmek gerçek bir evliliği yaşayabilmek için. Adam size bağırdığında evde yemek istediğinde yapmasanız; sizi iyice sindirmiş. İsteklerini yapmayın ondan daha çok sesiniz çıksın diyecem ama muratı tanıyan da sizsiniz. Şiddet uygulama ihtimali korkuttu beni. Allah yardımcın olsun en azından artık ona yaranmaya çalışma beklentilerini sıfıra indir. Aynı evde olsan da kendinden güleryüzünden bi iki kelamından mahrum et onu. Hepsini okuyamadım ama başka bir ülkedesin galiba oranın kadınlara sağladığı imkanlardan yararlanmaya bak. Güvenebileceğin oranın dilini bilen bir arkadaş edin derim.

Zaten oyle kocalık yapmıyor evet eskiden şiddet yoktu artık oda çıktı ilgilenmiyorum hiç konuşmuyorumda artık oyle kendisi bilir salak kendisini bişey sannediyor birkeresinde geldi Dedi Alman bir kız beni aradı arkadaş olalım Dedi yok dedim diyor inanmadım tabi telefonunda onlarca isimsiz numara var geçen diyor sen Nasıl gizliden telimi kurcalıyorsan bende senin kini yapıyorum Dedi bende dedim benim senin gibi gizli birşeyim yok dedim gizli birşey olsaydı telim ortalıklArda olmazdı dedim

Cok uzuldum durumuna, cocuklarin hollandada mi dogdu, belediyeler az bir ucret karsiligi kurs veriyorlar, bulundugun sehirde turk kadin dernegi varmi bir arastir onlarda kurs veriyor hemde sana yardimci olup yol gosterirler
Bildigim kadariyla cocuklarin hollanda dogumluysa sen bosansanda hollandada kalabiliyorsun yada yine yanlis hatirlamiyorsam 10 yil yasayinca da oturum hakki kazaniyorsun
Ama en iyisi kursa gidip diplomani alip vatandasliga gecmen
Ve dayak isine gelince polise gitmendendemi korkmuyor bu adam sinirlerim bozuldu ya
Allah yardimcin olsun
Bende hollandada yasiyorum

Adam bu kadar saf mı yaa ,gözüne sokuyor aldattığını yada başka bir olduğunu ..bna dicwkki jöle al ..O jöle yi ona bir guzel yediririm

Muzikleri guzel dems ya orda koptum Sen bu Murat i takipte kal.Umarim hakli cikmazsin.Rahat birakma

Can'ım dünde odayı gittim yatakta uzanıyordu elinde birşey vardı sakladı hemen bende yalandan dedim burada bir damla vardı görmedinmi oralara baktım maksat sakladığı şeyi görüyim dedim görmedim neyse başkona gittim sigara içiyordum oda geldi içti dedim geçen milletin ortasında elime vuruşunu daha unutmadım dedim o son noktaydı dedim aramızda sevgi guven kalmamıştı bide saygıda gitmiş dedim güldü salak bişey demedi sabah ortalığı karıştırdım Çekmece'de bir dosyanın içinde büyük bir deste para vardı tekrar yerine koydum farkına varmasın diye çok sıkıldım vallaha bunaldım yakınımda bi akrabam olsa gidecem valla dayanma gücüm kalmamış artık

Bahçede derken

Bahcede kendi isimj kendim hallettim ne demek ya. İnsan hanimina bunu soylemeye utanir yani haksizmiyim kizlar. Bence gozunu dort ac. İlgilenmiyormus gibi yap ama surekli gozun ustunde olsun..

Bahcede kendi isimj kendim hallettim ne demek ya. İnsan hanimina bunu soylemeye utanir yani haksizmiyim kizlar. Bence gozunu dort ac. İlgilenmiyormus gibi yap ama surekli gozun ustunde olsun..
Ya bir kerede şakadan dedim sen hiç başka kadınla birlikte olduumu benden harıç saymaya başladı hemen dört defa gittim Dedi başka kadınla oldum bilmem bu kadar para verdim Dedi zaten oyle yapıyorum ilgilenmiyorum

Ya bir kerede şakadan dedim sen hiç başka kadınla birlikte olduumu benden harıç saymaya başladı hemen dört defa gittim Dedi başka kadınla oldum bilmem bu kadar para verdim Dedi zaten oyle yapıyorum ilgilenmiyorum

Evliyken mi
Siz de kabul mu ettiniz?
Yoksa evlilik oncesinden mi bahsediyorsunuz?

Jöleli Murat bir haltlar karıştırıyor,bahçede başka türlü kendini tatmin etmesi...
Murat yoldan çıkmış bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…