herkese merhaba,
daha önce arkadaş olduğum son 6 aydır sevgili olduğum biri var, daha öncesinde 2 sene arkadaştık. 6 aydır buluşamadık korona ve bazı imkansızlıklar yüzünden. ayrı şehirdeyiz. arkadaşken aynı şehirdeydik. gelecek ay buluşacaktık ama geleceğimiz de biraz belirsiz sürekli uzun mesafe ilişkisi yaşamak zorunda kalabiliriz birkaç aya herşey belli olacaktı. %70 uzak mesafe gibi görünüyordu. en yakın kız arkadaşım fake bir kız hesabından sevgilisine yazmıştı ve aldatılmıştı.
şeytan dürttü. bende inandırıcı bir şekilde yazdım. konuşma biraz ilerleyince ‘hayatında biri var mı’ dedim ‘yok’ dedi. bi sonraki günde yazdım, ‘başından beri fake olduğunu düşünüyorum bir kağıda adını soyadını yazıp atar mısın’ dedi. ‘atarsan birbirimizi tanıyabiliriz’ dedi.
bu konuşmalar 3 gün önce oldu ve ben hala ona bir şey belli etmedim, çok kötüyüm. arkadaşken de çok iyi arkadaştık, hayatımda ilk kez birinin beni anladığını ve gerçekten sevdiğini sanmıştım. bu akşam onun ben olduğumu söyleyeceğim ya da bir şey demeden ayrılacağım. artık sonsuza kadar yalnız ve mutsuz kalacağımı düşünmeye başladım, beni en çok dinleyen anlayan ilgi gösteren insan bile ihanet etti, ilk kez biriyle bu kadar uyumluydum