• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılıyorum 😢

Kocan değil nişanlın değil neden hemen küçük Emrah moduna girdin be canım.. Dünyada bekar erkek dolu bi erkek o mu var? Rabbim Hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Haklisiniz, onceki tecrubeler de kotu olunca karamsarlastim. Bir de onceden hayatimdaki kisi bir sekilde hayatima olumsuzluk da katiyordu ilk kez tamamen iyi gelen biriydi, gerci belki de baskalariyla da aldattigi icin vicdan yapip beni bu kadar alttan alip ilgileniyordu

Haklisiniz, onceki tecrubeler de kotu olunca karamsarlastim. Bir de onceden hayatimdaki kisi bir sekilde hayatima olumsuzluk da katiyordu ilk kez tamamen iyi gelen biriydi, gerci belki de baskalariyla da aldattigi icin vicdan yapip beni bu kadar alttan alip ilgileniyordu
Ben senin yerinde olsam hiç açıklama bile yapmam.. Sessizce uzaklaşır giderim Sorarsada sadece soğudum dersin..

herkese merhaba,
daha önce arkadaş olduğum son 6 aydır sevgili olduğum biri var, daha öncesinde 2 sene arkadaştık. 6 aydır buluşamadık korona ve bazı imkansızlıklar yüzünden. ayrı şehirdeyiz. arkadaşken aynı şehirdeydik. gelecek ay buluşacaktık ama geleceğimiz de biraz belirsiz sürekli uzun mesafe ilişkisi yaşamak zorunda kalabiliriz birkaç aya herşey belli olacaktı. %70 uzak mesafe gibi görünüyordu. en yakın kız arkadaşım fake bir kız hesabından sevgilisine yazmıştı ve aldatılmıştı.
şeytan dürttü. bende inandırıcı bir şekilde yazdım. konuşma biraz ilerleyince ‘hayatında biri var mı’ dedim ‘yok’ dedi. bi sonraki günde yazdım, ‘başından beri fake olduğunu düşünüyorum bir kağıda adını soyadını yazıp atar mısın’ dedi. ‘atarsan birbirimizi tanıyabiliriz’ dedi.
bu konuşmalar 3 gün önce oldu ve ben hala ona bir şey belli etmedim, çok kötüyüm. arkadaşken de çok iyi arkadaştık, hayatımda ilk kez birinin beni anladığını ve gerçekten sevdiğini sanmıştım. bu akşam onun ben olduğumu söyleyeceğim ya da bir şey demeden ayrılacağım. artık sonsuza kadar yalnız ve mutsuz kalacağımı düşünmeye başladım, beni en çok dinleyen anlayan ilgi gösteren insan bile ihanet etti, ilk kez biriyle bu kadar uyumluydum 😢
Cnm geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Benzer bi durum yaşadım ve şuan aynı duygulardayim
Çok uzulunce istah falan kalmaz bende. Bugun yine oyleyim
Cunku gerçekte düşündüğüm kadar değer vermedigini anladim
Belki aldattida bilmiyorum.. birbirimize dua edelim. Bende gelecek ile ilgili aynı umutsuzluktayim. Allah tan umut kesilmezde iste 😒

Cnm geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Benzer bi durum yaşadım ve şuan aynı duygulardayim
Çok uzulunce istah falan kalmaz bende. Bugun yine oyleyim
Cunku gerçekte düşündüğüm kadar değer vermedigini anladim
Belki aldattida bilmiyorum.. birbirimize dua edelim. Bende gelecek ile ilgili aynı umutsuzluktayim. Allah tan umut kesilmezde iste 😒

Bencede cunku bu ona daha cok koyar. Seninde için azda olsa soğur
Ederim tabi sana da gecmis olsun, sen de bana dua et 😔 oyle yapicam hic konusmak da gelmiyor icimden ayrilik icin bile olsa. Biraz daha soguk yapip mesafeler diyecegim

Ederim tabi sana da gecmis olsun, sen de bana dua et 😔 oyle yapicam hic konusmak da gelmiyor icimden ayrilik icin bile olsa. Biraz daha soguk yapip mesafeler diyecegim
Bencede oyle yap. Hakkında hayırlısı olsun

Fake oldugunu dusunup sevgilin varmi sorusuna yok diye cevap vermez bi insan madem fake evet var der gecersin neyi irdelemis yok kagida yaz yok goruntulu arayim hayir demekki fake olmasa goruntulu arasa rahat rahat konuscak besbelli. İsini saglama aliyo aklinca ha fake degil yururum moduna gircek.

Sakin siz oldugunu soylemeyin sorarsa dahi inkar edin cunku zeytinyagi gibi uste cikip bu kez sizi suclayacak ben ayriliyorum senden diyip gidecek.. O yuzden kestirip atin gercek yuzunu gormus oldunuz en azindan

herkese merhaba,
daha önce arkadaş olduğum son 6 aydır sevgili olduğum biri var, daha öncesinde 2 sene arkadaştık. 6 aydır buluşamadık korona ve bazı imkansızlıklar yüzünden. ayrı şehirdeyiz. arkadaşken aynı şehirdeydik. gelecek ay buluşacaktık ama geleceğimiz de biraz belirsiz sürekli uzun mesafe ilişkisi yaşamak zorunda kalabiliriz birkaç aya herşey belli olacaktı. %70 uzak mesafe gibi görünüyordu. en yakın kız arkadaşım fake bir kız hesabından sevgilisine yazmıştı ve aldatılmıştı.
şeytan dürttü. bende inandırıcı bir şekilde yazdım. konuşma biraz ilerleyince ‘hayatında biri var mı’ dedim ‘yok’ dedi. bi sonraki günde yazdım, ‘başından beri fake olduğunu düşünüyorum bir kağıda adını soyadını yazıp atar mısın’ dedi. ‘atarsan birbirimizi tanıyabiliriz’ dedi.
bu konuşmalar 3 gün önce oldu ve ben hala ona bir şey belli etmedim, çok kötüyüm. arkadaşken de çok iyi arkadaştık, hayatımda ilk kez birinin beni anladığını ve gerçekten sevdiğini sanmıştım. bu akşam onun ben olduğumu söyleyeceğim ya da bir şey demeden ayrılacağım. artık sonsuza kadar yalnız ve mutsuz kalacağımı düşünmeye başladım, beni en çok dinleyen anlayan ilgi gösteren insan bile ihanet etti, ilk kez biriyle bu kadar uyumluydum 😢
Seni seninlemi aldatmış oldu 😑

Fake oldugunu dusunup sevgilin varmi sorusuna yok diye cevap vermez bi insan madem fake evet var der gecersin neyi irdelemis yok kagida yaz yok goruntulu arayim hayir demekki fake olmasa goruntulu arasa rahat rahat konuscak besbelli. İsini saglama aliyo aklinca ha fake degil yururum moduna gircek.

Sakin siz oldugunu soylemeyin sorarsa dahi inkar edin cunku zeytinyagi gibi uste cikip bu kez sizi suclayacak ben ayriliyorum senden diyip gidecek.. O yuzden kestirip atin gercek yuzunu gormus oldunuz en azindan
aynen oyle bunlar boyle. bu sefer beni denemissin sen delisin takintilisin diyecek butun yuku sana yukleyip gidecek sen bi de ona uzuleceksin. soyluyosan da "kisa" bi mesajda anlat sonra blokla bence. peynir gibi sunerse seni suclar kandirabilir seni

herkese merhaba,
cnm bosver seni hak etseydi gerçekten sevseydi o fake hesaba cvp vermezdi bence sen direk hesapta yaz kim oldgunu engele yazma artio ona bitir gitsin dünyada o tek yok ilaki seni halledecek iyi biri çıkacak

Biz kadınların en büyük hatasını yapmışsın. Kedinin aklına karpuz kabuğunu sokmussun. Sen ona fakeden yazarak onu test etmek istedin ama o kendini önemli kızlar tarafından ilgi çekici olarak algilayacaktir ki algilamista olabilir. Ona direk kendini ifşa etsen hemen ben biliyordum sen olduğunu diyecektir. Hiçbir şey demeden de ayrilman doğru olmaz. Ben olsam herhalde birkaç gün bir şey yazmazdim o yazmadan ve izlerdim ben yazmadigim zaman fake hesaba yazıyor mu diye? Eğer yazıyorsa ayrıl gitsin. Dünya da sağlam erkekler kadar çürüklerde vardır. Belki önüne sağlamı çıkar bundan sonra

Kedi degil o.

herkesin karşı cins e ilgisi var normal duygular ama ülkemizde kadınlar çoğunluk ileriyi düşünüp ilişki kurarken erkekle ise bu çoğunluk biraz az olabiliyor ülkemizde erkek olmakta maddi anlamda zor sorumluluk daha fazla onlarda gönül eylendirip farklı çiçeklerden bal alıyor özellikle tip varsa ağzı laf yapıyorsa tabi hepsi için geçerli değil ama yani durum bu bence evlilik niyeti dışında görüşmek yanlış direk evlilik niyeti ile konuşulursa sıkıntı olmaz dyie düşüüyorum gerçek yüzünü gösterir .

Back
X