- 13 Mart 2015
- 284
- 51
- 18
- 35
- Konu Sahibi tazegelin22
-
Kesınlıkle teredutsuz ayrılırım hıc acımamÖğrenince ayrılacak mısın sen onu söyle bakalım....
İşlemlerini kontrol ediyorum demişsin.Oyun oynamaz telefonun da Yok ayrıca msj sesi gelıp duruyormus
Ben sordum napıyo dıye oda söylediEşinin elinde telefon ... sürekli mesajlaşıyor haberin olsun diyen kişi ; pek sağlam kişi değildir haberin olsun .
Olsa tel kapalı denk gelebılır elindeki tel kendi teli başka telden degıl sordumİşlemlerini kontrol ediyorum demişsin.
O zaman başka hattı var adamın.
Hayır canım o program Yok ındırmesi söz konusu degıl çünkü teli program ındırmıyoYa burda birisi kocasini kelimelik diye bir oyun vardi.ordan konusurken yakalamisti... eve gelince siliyor mu aceba. Watsuptan konusuyorsa isin kolay bi ark var o yardim eder.sapik58 di galiba nicki...
Guvenım yok tabi erkek sonuçta herşey beklenir msj gelıyomus dıyorum bende sordum bak nette takılıyordur vıdeo ızlıyordur falan hayır msjlasıyoSen herkesin dedigine karsit bi gorus soyluyorsun. resmen " surekli esinin elinde telefon var "diyen kisiye inanmissin. Bence senin zaten esine guvenin yok gibi geldi bana. Ayrica surekli elinde telefon olan aldaticak diye bi kaide yok.benim elimde surekli telefon var yolda yururken dahi kk'yi takip edip mesaj yaziyorum bazen. Telefon sirf aldatmak icin kullanilmiyor...
benkm aklıma gelen ya başka bi face uzerınden yada whatsap bunu nasıl ortaya cıkarabılırım dıye açtım konuyuSen herkesin dedigine karsit bi gorus soyluyorsun. resmen " surekli esinin elinde telefon var "diyen kisiye inanmissin. Bence senin zaten esine guvenin yok gibi geldi bana. Ayrica surekli elinde telefon olan aldaticak diye bi kaide yok.benim elimde surekli telefon var yolda yururken dahi kk'yi takip edip mesaj yaziyorum . Telefon sirf aldatmak icin kullanilmiyor yani...
Tamam bunu denicemesinin telefonunda whatsapp a gir whatsap menude whatsapp web diye bir sey var onu ac sonra bilgisayardan web whatsap. com adresine girip telefonla ekrandakikodu taratin sonra mesajlar bilgisayarinada duser
O zaman gece yatinca karistiricaksin telefonuGuvenım yok tabi erkek sonuçta herşey beklenir msj gelıyomus dıyorum bende sordum bak nette takılıyordur vıdeo ızlıyordur falan hayır msjlasıyo
benkm aklıma gelen ya başka bi face uzerınden yada whatsap bunu nasıl ortaya cıkarabılırım dıye açtım konuyu
Başka face uzerınden ise bunu nasıl ortaya cıkarabılrıımO zaman gece yatinca karistiricaksin telefonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?