- 17 Aralık 2015
- 27.121
- 49.577
- 598
- Konu Sahibi tazegelin22
-
esinin telefonundan googleye facebook yazip yukardaki menuden masa ustu sitesi iste orda girilmis adreslere bak bilmedigin bir adres varmiBaşka face uzerınden ise bunu nasıl ortaya cıkarabılrıım
bunu bilemicemBaşka face uzerınden ise bunu nasıl ortaya cıkarabılrıım
ozguven sorunun varmis daha ince aldatilmissin muhtemelen disarda kimse sunun kocasi gelsede ayartsak diye beklemiyo bu aradaMrb bayanlar ben bir buçuk yıllık evliyim .evliligimin ılk ayları Kv problemlerınden tartışmalı geçti Allah'a şükür sımdı mutluyuz ben eşimin degerını yeni yeni anladım onu daha cok sevmeye başladım. İçten içe cok kıskanıyorum yerı gelıyo aklıma biley düştükçe yeminler ıstıyorum ondan beni aldattın mı hıc aldatmıcagına yemin et falan hergün konusu gecıyo ve hiç yoktan eşim düzgün biri yapmadığına eminim ama ben ona sormaktan kendimi tutamıyorum ve korkum Ada'mın aklına sokmak lütfen ne yapmam lazım kendıme Nasıl engellemelıuım doktora bıle gıtmeyi düşünüyorum cok cıddı benım için rüyalarıma bıle giriyo eşimi ayartıyolar falan garıp garıp rüyalar--------------- ayrıca bu senin eski konun canım, bence sen zaten hep aldatıldığını düşünüyomuşsun ve maalesef sorun sende, tedavi olmalısın
Siz bana yorum yapmayın lütfenozguven sorunun varmis daha ince aldatilmissin muhtemelen disarda kimse sunun kocasi gelsede ayartsak diye beklemiyo bu arada
Kendı telimden deneyım dedım sımdı masaüstü sıtesını bulamadımesinin telefonundan googleye facebook yazip yukardaki menuden masa ustu sitesi iste orda girilmis adreslere bak bilmedigin bir adres varmi
Neden? Yada böyle bir hakkınız mi varSiz bana yorum yapmayın lütfen
Başka taraflara cekıyo konumu burda fıkır almak için konu açtım tartışma olmasın dıye ıstemıyoeumNeden? Yada böyle bir hakkınız mi var
Denedım çıkmadıBaşka face hesabı varsa Facebook un arama yerine gir eşinin telefon numarasını yaz hesaplar çıkar numara girdiyse tabi
yukarda sagda 3 noktami 3 cizgimi oyle bisey oluyo oraya tikla seceneklerde assagidaKendı telimden deneyım dedım sımdı masaüstü sıtesını bulamadım
benmi hem yorum yapma diyip hem soru soruyosun ?Siz bana yorum yapmayın lütfen
Denedım olmuuo kendı telımden onceyukarda sagda 3 noktami 3 cizgimi oyle bisey oluyo oraya tikla seceneklerde assagida
Ben suan çok sınırlıyım nicklere bakmadan kım yorum yaptıysa yazmaya çalıştım pardonbenmi hem yorum yapma diyip hem soru soruyosun ?
biz yapabilir miyiz peki?Siz bana yorum yapmayın lütfen
Tabıkıbiz yapabilir miyiz peki?
Ben sadece varmı yokmu öğrenmek ıstıyrorum inş gunahını alıyorumdur da öyle bişey yokturBelkide eşinin günahını alıyorsun herkesin dediğine inanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?