aldatılıyorum galiba

bende evliyim iş yerinde boş oldukça internette dolanıyorum işuan olduğu gibi :KK70:
3 gb internet 2 hafta gitmiyor. evde de internetten bağşlanmama rağmen.
bu eşimi aldattığım anlamına gelmez ama.
Video çok izliyosa kotadan yiyordur hep.
[canım işi yogun video izliorm demiyor kı foto atıolar ondan diyor yoksa benmkide cok gidior o vukaatlı hem

internet dökümüne nasıl bakılıyor bilmiyorm sadece kac gb kullanıyr teker teker onu goruyorm biraz acar mısın lutfen
Operatörlerin sitelerini inceleyin. İnternet dökümüne ulaşmanıza onlar daha yardımcı olur.
Vodafone , S yazıp 7000 gönderiyorsun gelen şifre ile internetten giriş yapıp kimle ne kadar görüşmüş vs. görebilirsin.

Kizlar soylediklerinizden yola cikarak whatsapp aramalarina baktm gelen cagri sayisi yaziyor 177 bugun sifirladm eve gelnce bakicm bklm daha sonra whatsap web yuklicem ordan takip edicem

nsıl bu kadar emin oluyorsun benim yapacaklarımdan dikkat edersen bu durumu ögreneblmk için napıcaamı sordm.bu durumdasenn verdiğn cevabaihtiyacım oldugunu sanmıyorm. fikrin buysa cevap yazmak zornda degildn.ben neyle ugrasıyorm sen diyorsn

yahu kadın bsy dememiş ki hıncını mılletten cıkarma.

Bem 1 ayda 1 gb interneti bitremiyorum surekli whatsaptan dosya gonderiyorum falan aliyorum hatta video gonderip aliyorum.

6 gb 20 gunde. Hic durmadan video izliyor demekki yada goruntulu konusma yapiyor.

Bem 1 ayda 1 gb interneti bitremiyorum surekli whatsaptan dosya gonderiyorum falan aliyorum hatta video gonderip aliyorum.

6 gb 20 gunde. Hic durmadan video izliyor demekki yada goruntulu konusma yapiyor.

şöyle de bir gerçek var , gerçekten internetten video ya da instagrama vb.sitelere girildiğinde çok fazla mb harcanıyor.
ben 8 gb interneti 2 haftada bitirdiğimi bilirim wifi ağı yokken. Daha önce aldatılmışsınız tekrar olmayacağının garantisi yok hiçbir şekilde ama yanlızca harcanan internet yüzünden böyle kuşkulara düşmeyin.
Aldatılsanız tepkiniz ne olacak peki ?

şöyle de bir gerçek var , gerçekten internetten video ya da instagrama vb.sitelere girildiğinde çok fazla mb harcanıyor.
ben 8 gb interneti 2 haftada bitirdiğimi bilirim wifi ağı yokken. Daha önce aldatılmışsınız tekrar olmayacağının garantisi yok hiçbir şekilde ama yanlızca harcanan internet yüzünden böyle kuşkulara düşmeyin.
Aldatılsanız tepkiniz ne olacak peki ?
Hakli olabilirsn suan whatsapp webden takip ediyorm gorunen bisy yok.tekrAr yasarsam hic suphesiz bosanirim.ailem destek olur bi isimde var.bebegim boyle bi adamla yasamasa daha iyi o bakmdanda dert etmiyorm.

Hakli olabilirsn suan whatsapp webden takip ediyorm gorunen bisy yok.tekrAr yasarsam hic suphesiz bosanirim.ailem destek olur bi isimde var.bebegim boyle bi adamla yasamasa daha iyi o bakmdanda dert etmiyorm.

Nihai kararı verirken sağlam deliller olsun elinde ,hiç yoktan bu evliliği yıkma. Gerçekten böyle bişeye şahit ol ondan sonra düşünürsün ayrılığı.

Back
X