- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
Hiç bir fikrim yok benimki samsungtamam bunu denicem tlf ıphone ondada vardr dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bir fikrim yok benimki samsungtamam bunu denicem tlf ıphone ondada vardr dimi
[canım işi yogun video izliorm demiyor kı foto atıolar ondan diyor yoksa benmkide cok gidior o vukaatlı hembende evliyim iş yerinde boş oldukça internette dolanıyorum işuan olduğu gibi
3 gb internet 2 hafta gitmiyor. evde de internetten bağşlanmama rağmen.
bu eşimi aldattığım anlamına gelmez ama.
Video çok izliyosa kotadan yiyordur hep.
Operatörlerin sitelerini inceleyin. İnternet dökümüne ulaşmanıza onlar daha yardımcı olur.internet dökümüne nasıl bakılıyor bilmiyorm sadece kac gb kullanıyr teker teker onu goruyorm biraz acar mısın lutfen
nsıl bu kadar emin oluyorsun benim yapacaklarımdan dikkat edersen bu durumu ögreneblmk için napıcaamı sordm.bu durumdasenn verdiğn cevabaihtiyacım oldugunu sanmıyorm. fikrin buysa cevap yazmak zornda degildn.ben neyle ugrasıyorm sen diyorsn
Sira sende mi bise demediyse bnde bise demedm ztnyahu kadın bsy dememiş ki hıncını mılletten cıkarma.
Bem 1 ayda 1 gb interneti bitremiyorum surekli whatsaptan dosya gonderiyorum falan aliyorum hatta video gonderip aliyorum.
6 gb 20 gunde. Hic durmadan video izliyor demekki yada goruntulu konusma yapiyor.
Hakli olabilirsn suan whatsapp webden takip ediyorm gorunen bisy yok.tekrAr yasarsam hic suphesiz bosanirim.ailem destek olur bi isimde var.bebegim boyle bi adamla yasamasa daha iyi o bakmdanda dert etmiyorm.şöyle de bir gerçek var , gerçekten internetten video ya da instagrama vb.sitelere girildiğinde çok fazla mb harcanıyor.
ben 8 gb interneti 2 haftada bitirdiğimi bilirim wifi ağı yokken. Daha önce aldatılmışsınız tekrar olmayacağının garantisi yok hiçbir şekilde ama yanlızca harcanan internet yüzünden böyle kuşkulara düşmeyin.
Aldatılsanız tepkiniz ne olacak peki ?
Hakli olabilirsn suan whatsapp webden takip ediyorm gorunen bisy yok.tekrAr yasarsam hic suphesiz bosanirim.ailem destek olur bi isimde var.bebegim boyle bi adamla yasamasa daha iyi o bakmdanda dert etmiyorm.