Aldatiliyorum kimseye anlatamadim

Bütün konuyu okudum.
Duruşunuza, asaletinize, naifliğinize ve güçlülüğünüze hayran kaldım.
Şu devirde sizin gibi bir kadın bulmuş ve kaybetmiş daha ala ceza olamaz zaten.
Sizin gibisini bulamaz, daha pişmanlıkla çok sürünür çok kıvranır.
Siz ise günden güne daha da hafifleyip, kendinizle her daim gurur duyacaksınız.
Yaşadığınız gül bahçesindeki zehirli sarmaşıkların temizlenmesi daha fazlası değil.

acınızı deşmek istemiyorum ama merak ettim
sevgisinin azaldığını hissetmemişsiniz ama daha önce 1 yıl kadar şüphelendiğinizi yazmıştınız
şüphelenmenize sebep olan şeyler nelerdi?

bir de ben de aldatılmayı ve şiddeti kabul etmeyip ayrılan bir annenin çocuğuyum. 24 yaşındaymış annem evi terkettiğinde, işi de yokmuş
annemle gurur duyuyorum bu konuda
susup otursaydı asla duymazdım, benim için yapmış demezdim, gözümde saygınlığı azalırdı
Evet süphelenmiştim. Içip içip Eve geç gelmeye başlamıştı, sarhoş olduğu için kanepede yatmaya başlamıştı. Ne bileyim değişik hal ve hareketleri vardi. Sonucta 20 senelik eşim, mutlaka bazı hareketleri değişik geliyordu. Ne bileyim hissetmek dedikleri bu olsa gerek, hissediyordum

Merhaba kardeşim benimde 3 evladım var yazınızı okudum benimde başımda buna benzer şeyler geçti ne mi oldu popomun üstüne oturdum mecbur tehdit etti evlatlarımla yapacak bişey yok ama şakın vazgeçip geri dönme şakın bir kere aldatan asla durmaz bi daha yapacaktır çünkü erkekler bu kadar zayıf karakterli o yüzden hayatına bak geri dönme güvenip asla! Elin kadınını düşünene kadar seni ne kadar incitti evlatlarını ne duruma soktu onu düşünseymiş ikinizede bakarım diyene kadar evlatlarına en güzel şekilde baksaymış bence aç davanı çocuklarına mecbur bakacak sende kendine bakabilirsin boyun eğme lütfen arkadaşım :(

Allah yardimcimiz. Olsun öncelikle çok zor bir durum. Hakkınızda hayırlısın olsun öncelikle !! Annelik BM'yle işte siz çocuklarınızı düşünüyorsunuz ama o şerefsiz kocanız düşünmeden 1.5 sene devam edebilmiş bu Adiliğe !!! İki hafta dağ istemiş 1.5 senedir bitirememişmide becerememişmi soğutmayı kendisinden ? Ya yine beceremezse soğumazsa kadın siz den ekstra haftalar isterse ne yapacaksınız ?

Bütün konuyu okudum.
Duruşunuza, asaletinize, naifliğinize ve güçlülüğünüze hayran kaldım.
Şu devirde sizin gibi bir kadın bulmuş ve kaybetmiş daha ala ceza olamaz zaten.
Sizin gibisini bulamaz, daha pişmanlıkla çok sürünür çok kıvranır.
Siz ise günden güne daha da hafifleyip, kendinizle her daim gurur duyacaksınız.
Yaşadığınız gül bahçesindeki zehirli sarmaşıkların temizlenmesi daha fazlası değil.
Evet ilk başta olayın şokundan napacağımı şaşırdım tabi. Aceba diğer kadının ekmeğine yağ sürmeyim diye onu bırakması için zaman vermeyi düşündüm. Sonra baktımki bu şekilde adamı ödüllendirmiş kendimi cezalandırmış olacaktım. Ayrılmaya karar verdim. Tabiki çok pisman olacak, naptım ben diye kafasini vuracak ama iş işten geçmiş olacak tabi. Ben onun hem eşi hemde her konuda ilk akıl danıştığı her konuda destek olan bir insandım. Bu olay beni Allaha daha çok yakınlaşmama, dualarıma daha sıkı sarılmama sebep oldu.

Merhaba kardeşim benimde 3 evladım var yazınızı okudum benimde başımda buna benzer şeyler geçti ne mi oldu popomun üstüne oturdum mecbur tehdit etti evlatlarımla yapacak bişey yok ama şakın vazgeçip geri dönme şakın bir kere aldatan asla durmaz bi daha yapacaktır çünkü erkekler bu kadar zayıf karakterli o yüzden hayatına bak geri dönme güvenip asla! Elin kadınını düşünene kadar seni ne kadar incitti evlatlarını ne duruma soktu onu düşünseymiş ikinizede bakarım diyene kadar evlatlarına en güzel şekilde baksaymış bence aç davanı çocuklarına mecbur bakacak sende kendine bakabilirsin boyun eğme lütfen arkadaşım :KK43:
Allah seninde yardımcın olsun kardeşim. Madem ayrilamadin, Allah eşine hidayet versin inşallah.

Evet ilk başta olayın şokundan napacağımı şaşırdım tabi. Aceba diğer kadının ekmeğine yağ sürmeyim diye onu bırakması için zaman vermeyi düşündüm. Sonra baktımki bu şekilde adamı ödüllendirmiş kendimi cezalandırmış olacaktım. Ayrılmaya karar verdim. Tabiki çok pisman olacak, naptım ben diye kafasini vuracak ama iş işten geçmiş olacak tabi. Ben onun hem eşi hemde her konuda ilk akıl danıştığı her konuda destek olan bir insandım. Bu olay beni Allaha daha çok yakınlaşmama, dualarıma daha sıkı sarılmama sebep oldu.
Allah yardımcınız olsun, size dua edicem inşallah. Çok zor bi karar, üzüldüm açıkçası güzel bir yuvanız varmış, hakkınızda hayırlısı olsun.

Bence bekleyin ikincii şahıstan ayrıldıktan sonra bir tekmede siz vurun o güne kadarda psikolojisini bozun sizin evlatlarınız yeter eminim çocuklarınızda yüzünü görmek istemez yeni evliyim ama inanın kimseye güven olmuyo o yüzden zorlamayın o sizi terkedicegine siz ataga geçin büyük konuşmamak gerekir böyle konularda ama yerinizde olsam kötü şeyler yapardım evlat olunca bilemiyorum inşallah hayatınızın geri kalanı mutlu huzurlu geçer

Sonuna kadar okumadim netice ne bilmiyorum ama vay be

Kendi kac yillik karisini dusunmuyor
Evlatlarini dusunmuyor ama
Elin uc gunluk karisi intihar eder diye aciyor
Gercekten cok esasli adammis(!)

Bi kere o yalan.
Senin birbsey yapmayacagini bildigi icin ikinizi de idare etme amacinda.

Seni yatistirmak icin bana iki hafta sure ver diyir yoksa birakacak insan birakir; hatta birakmak isteyen yanlis oldugunu zaten bilir ve yanlis oldugunu bildigi bir seye zaten baslamaz. Kisacasi cok fena kekleniyorsun.

Evet zor. Bosanmak sana bunca seneden sonra zor gelebilir. Aile kurmussunuz, evlatlarin var ama kendini keriz yerine de koydurma lutfen.

Hemen simdi herkese duyururum
O kizi arar bulur rezil ederim.
Mahkemede tazminat davasi acarim de.

Hatta yap.
En azindan saf olmadigini anlasin.

Şimdi burda pekçoğu size aldatıldıysan, madden bağlı değilsen durma. Kocan kadına acıyor, sana acımadı mı, gururun yok mu diye dönecek.
Ben biraz daha farklı düşünüyorum.
Yaşım belki sizin kızınıza daha yakındır. En kötü insanın bile, en kötü şeyi yaparken dahi içinde kendine ait bir iyi niyeti vardır.
Mesela biri bi şeyi çalarken (bunu onaylamıyorum sadece örnek) kendi cebine daha çok para koymayı düşünür faydası vardır.
Allah kimseye vermesin ama eşiniz de aldatırken o kadında kendine artı bir şey bulmuştur. Mesela diyelim ki cinsellik.
Sonra bu cinselliğin verdiği hoşşluğun ailesinin ona verdiklerinden daha önemsiz olduğunu anlayıp pişman olmuş olabilir.
Kazandığı kaybettiğine değmemiştir. Tabi bu demek değil ki bunu yapmak hakkıydı. Ben sadece sizi anlıyorum. Kurulu düzeniniz, aileniz, yetişkin kızınız, bebeğiniz, seneleriniz var. Her ne karar verirseniz verin bu olayı kapatıp devam edin ki size zarar vermesin. Konuşup bitirip ayrılın veya konuşup bitirip affedin.
Bu kabul edilemez bir şey diye kafanızda kendinizi doldurup kabul edilemezi ettim diye doldurmayın şayet affedecekseniz.
Hayat çok kısa, hatayı yapan o hayatı zehir olan siz olmayın.
Belli bir yaştan sonra karı koca kavramı arkadaşlaşıyor galiba birbirinize destek oluyorsanız ev düzeni dönüyorsa çocuklar mutlu ise bu yaşta belki düzen dağıtmamak için affedilebilir aranızdaki ilişki düzelir mi bilmem ama.
Eşiniz gerçekten pişmansa belki bir daha hiç yapmaz. Şu gerçek ki bir kere aldatan insanla hiç aldatmayan insanın 3 yıl sonra aldatma ihtimali aynıdır. Evet kötü tecrübe yaşatmış olabilir kocanız ama bu onun seneye tekrar aldatacağı anlamına gelmez bugün yeni bir sevgiliniz olsa belki bir yıl sonra o da aldatabilir.
Niye bu kadar ılımlı yazdım, burdan bakılınca evinizi dağıtmak istemiyor gibi gözüküyorsunuz o zaman sizin psikolojinizi iyileştirecek affetmeyi gururnuza yediremeyecek boyuta gelmeyin diye bu açıdan anlatmak istedim.
Her koşulda Allah yardımcınız olsun, içinize ferahlık versin, bir an önce de çözüm versin.
Sevgiler.

Şimdi burda pekçoğu size aldatıldıysan, madden bağlı değilsen durma. Kocan kadına acıyor, sana acımadı mı, gururun yok mu diye dönecek.
Yaşım belki sizin kızınıza daha yakındır. En kötü insanın bile, en kötü şeyi yaparken dahi içinde kendine ait bir iyi niyeti vardır.
Mesela biri bi şeyi çalarken (bunu onaylamıyorum sadece örnek) kendi cebine daha çok para koymayı düşünür faydası vardır.
Allah kimseye vermesin ama eşiniz de aldatırken o kadında kendine artı bir şey bulmuştur. Mesela diyelim ki cinsellik.
Sonra bu cinselliğin verdiği hoşşluğun ailesinin ona verdiklerinden daha önemsiz olduğunu anlayıp pişman olmuş olabilir.
Kazandığı kaybettiğine değmemiştir. Tabi bu demek değil ki bunu yapmak hakkıydı. Ben sadece sizi anlıyorum. Kurulu düzeniniz, aileniz, yetişkin kızınız, bebeğiniz, seneleriniz var. Her ne karar verirseniz verin bu olayı kapatıp devam edin ki size zarar vermesin. Konuşup bitirip ayrılın veya konuşup bitirip affedin.
Bu kabul edilemez bir şey diye kafanızda kendinizi doldurup kabul edilemezi ettim diye doldurmayın şayet affedecekseniz.
Belli bir yaştan sonra karı koca kavramı arkadaşlaşıyor galiba birbirinize destek oluyorsanız ev düzeni dönüyorsa çocuklar mutlu ise bu yaşta belki düzen dağıtmamak için affedilebilir aranızdaki ilişki düzelir mi bilmem ama.
Eşiniz gerçekten pişmansa belki bir daha hiç yapmaz. Şu gerçek ki bir kere aldatan insanla hiç aldatmayan insanın 3 yıl sonra aldatma ihtimali aynıdır. Evet kötü tecrübe yaşatmış olabilir kocanız ama bu onun seneye tekrar aldatacağı anlamına gelmez bugün yeni bir sevgiliniz olsa belki bir yıl sonra o da aldatabilir.
Niye bu kadar ılımlı yazdım, burdan bakılınca evinizi dağıtmak istemiyor gibi gözüküyorsunuz o zaman sizin psikolojinizi iyileştirecek affetmeyi gururnuza yediremeyecek boyuta gelmeyin diye bu açıdan anlatmak istedim.
Her koşulda Allah yardımcınız olsun, içinize ferahlık versin, bir an önce de çözüm versin.
Sevgiler.
Kuzum konu yeni değil o safhaları arkadaşımız atlattı hamdolsun;)

Sordum neden bana anlattin, neden duyurmadan birakmadin diye. Israr ettigim icin soylemek.zorunda kaldigini souledi..ben zaten son 1 senedir hep süpheleniyordum ve soruyordum ama hep inkar etti. En son gün kesin biliyormusum gibi israrla sordum birimi var diye, öyle anlatti. Ama ilk basta evde kalirim ailemede bakarim onada bakarim dedi. Ben o zaman derhal oraya gidiyorsun dedigim zaman, bana çok aşik bir kere ayrildim intihar teşebbüsünde bulundu, bana umut bağladi nasıl bırakayįm dedi. Sonrada bana 2..3 hafta müsade et kendimden soğutayim o beni biraksin dedi. Bilmiyorum kardeşlerim. Rabbim hidayet versin ona, ne diyeyim. Bilemiyorum. Elimi ayagimi kücük oglum bagliyor. Bu arada eğer dediği doģru ise kadına, eşimle ayrıyız ama çocuklar buyuyene kdr ayni evde kaliyoruz arkadas arkadas demis, oda nasil oluyorsa ayni evde arkadas arkadas

Karısını aldatan birçok erkek bunu söyler zaten karşı tarafa...
Bizim evliliğimiz zaten bitti.
Kardes gibiyiz arkadaş gibiyiz.
Çocuklar için aynı evde yaşıyoruz vs vs.

Ablacığım çok üzülerek söylüyorum ki eşin samimi gekmedi bana. Oraya gidip eşimle evliliğimiz zaten bitmişti diyo sana gelip kadın kendine birşey yapar diye korkuyorum diyo. İkinizi birden idare etmeye çalışıyor kendince.

Allah yardimcimiz. Olsun öncelikle çok zor bir durum. Hakkınızda hayırlısın olsun öncelikle !! Annelik BM'yle işte siz çocuklarınızı düşünüyorsunuz ama o şerefsiz kocanız düşünmeden 1.5 sene devam edebilmiş bu Adiliğe !!! İki hafta dağ istemiş 1.5 senedir bitirememişmide becerememişmi soğutmayı kendisinden ? Ya yine beceremezse soğumazsa kadın siz den ekstra haftalar isterse ne yapacaksınız ?

Bence bekleyin ikincii şahıstan ayrıldıktan sonra bir tekmede siz vurun o güne kadarda psikolojisini bozun sizin evlatlarınız yeter eminim çocuklarınızda yüzünü görmek istemez yeni evliyim ama inanın kimseye güven olmuyo o yüzden zorlamayın o sizi terkedicegine siz ataga geçin büyük konuşmamak gerekir böyle konularda ama yerinizde olsam kötü şeyler yapardım evlat olunca bilemiyorum inşallah hayatınızın geri kalanı mutlu huzurlu geçer

Sonuna kadar okumadim netice ne bilmiyorum ama vay be

Kendi kac yillik karisini dusunmuyor
Evlatlarini dusunmuyor ama
Elin uc gunluk karisi intihar eder diye aciyor
Gercekten cok esasli adammis(!)

Bi kere o yalan.
Senin birbsey yapmayacagini bildigi icin ikinizi de idare etme amacinda.

Seni yatistirmak icin bana iki hafta sure ver diyir yoksa birakacak insan birakir; hatta birakmak isteyen yanlis oldugunu zaten bilir ve yanlis oldugunu bildigi bir seye zaten baslamaz. Kisacasi cok fena kekleniyorsun.

Evet zor. Bosanmak sana bunca seneden sonra zor gelebilir. Aile kurmussunuz, evlatlarin var ama kendini keriz yerine de koydurma lutfen.

Hemen simdi herkese duyururum
O kizi arar bulur rezil ederim.
Mahkemede tazminat davasi acarim de.

Hatta yap.
En azindan saf olmadigini anlasin.

Sevgiler.

Karısını aldatan birçok erkek bunu söyler zaten karşı tarafa...
Bizim evliliğimiz zaten bitti.
Kardes gibiyiz arkadaş gibiyiz.
Çocuklar için aynı evde yaşıyoruz vs vs.

Ablacığım çok üzülerek söylüyorum ki eşin samimi gekmedi bana. Oraya gidip eşimle evliliğimiz zaten bitmişti diyo sana gelip kadın kendine birşey yapar diye korkuyorum diyo. İkinizi birden idare etmeye çalışıyor kendince.
Güzel kardeşlerim, hamd olsun atlattım. Çok üzüldüm çok acı çektim ama kabuk bağlamak üzere şu an yaram. Rabbim yardım etti de sineye çekmedim, yoksa daha çok yıpranacaktım. Şimdi o kadınla görüşmüyormuş, abimin söyledigine göre erkenden eve gidip alkol alip sızıyormuş. Çok özledim diye dert yanıyormuş. Işleride kötü gidiyormuş. Acıdım mı? Hayır. Saşırdı mi? Hayır. Haftalarca hiç aralıksız 24 saat agladığımı biliyorum. Çocuklara göstermeden, gördùklerinde başim agriyor ondan agliyorum diyerek gecirdim gunlerimi. O zamanlar o rahatim boyle diyordu. Vekilim Allah dedim sustum, teslimiyet gösterdim. Çabuk selamete çiktim hamd olsun.

Kuzum konu yeni değil o safhaları arkadaşımız atlattı hamdolsun:KK66:
Evet canım hamd olsun atlattım. Bu benim sınavımdı dedigime kizanlar oldu ama gene diyorum. Bu benim sınavımdı ve dualarla Allaha guvenerek sabrettim. O'da beni yolda bırakmadı. Paşamız per perişan ne b....yedim benn deyip duruyormuş. Ben sadece bu pismanlığı yaşadığını duymak istedim. Belki ondan daha cabuk toparlandim. Artik benden uzak Allaha yakin olsun. Sende konuyu bastan beri takip ettin. Allah herkesin yuvasini korusun insallah

Güzel kardeşlerim, hamd olsun atlattım. Çok üzüldüm çok acı çektim ama kabuk bağlamak üzere şu an yaram. Rabbim yardım etti de sineye çekmedim, yoksa daha çok yıpranacaktım. Şimdi o kadınla görüşmüyormuş, abimin söyledigine göre erkenden eve gidip alkol alip sızıyormuş. Çok özledim diye dert yanıyormuş. Işleride kötü gidiyormuş. Acıdım mı? Hayır. Saşırdı mi? Hayır. Haftalarca hiç aralıksız 24 saat agladığımı biliyorum. Çocuklara göstermeden, gördùklerinde başim agriyor ondan agliyorum diyerek gecirdim gunlerimi. O zamanlar o rahatim boyle diyordu. Vekilim Allah dedim sustum, teslimiyet gösterdim. Çabuk selamete çiktim hamd olsun.
Allah bı cuma gününün hürmetine senin yar ve yardımcın olsun bu dünyada hiçbirşey evladın önüne geçemez bir adam için ömrünü çürütmediğine ve aklının duygularını bastırdıgına çok sevindim kimse büyük konuşmasın burda gördüm affet pişman olur diye senin yerinde olmadan bilemeyiz sadece kadın olarak başımıza gelirse diye düşünüyoruz yuva zor yapılıyo ama yıkan sen degilsin pişman olmuyucaksın rabbim o günleri göstermesin :)

Evet canım hamd olsun atlattım. Bu benim sınavımdı dedigime kizanlar oldu ama gene diyorum. Bu benim sınavımdı ve dualarla Allaha guvenerek sabrettim. O'da beni yolda bırakmadı. Paşamız per perişan ne b....yedim benn deyip duruyormuş. Ben sadece bu pismanlığı yaşadığını duymak istedim. Belki ondan daha cabuk toparlandim. Artik benden uzak Allaha yakin olsun. Sende konuyu bastan beri takip ettin. Allah herkesin yuvasini korusun insallah
senin iyi gördüğüme sevimdim :68:

Back
X