Aldatiliyorum kimseye anlatamadim

Ben de konuyu kim tekrardan canlandırdı demiştim hatta en baştaki yazıyı okumaya koyuldum Allah Allah ben bu hikayeyi hatırlıyorum dedim bir an hatta o gün yola çıkmıştım şehir dışına, yoldayken konunuzu düşünmüştüm ayrılır mı barışır mı barışsa nasıl olur ki dile kolay 20 senelik yuva diye kafamda epey kurmuştum; o anlar aklıma geldi sonra baktım tarih eski tamam o konuymuş dedim
Allah yardımcınız olsun insanlardan gizlemeyin kusurlu olan siz değilsiniz ama psikolojik ve hukuki destek almanız şart bunu ertelemeyin ne diyeceğimi bilemedim kusura bakmayın yardımcı da olamıyoruz buradan :(

Su an o mutluyum memnunum saniyor ablacim. Sen o güzel canını üzme. Emin ol, paşa paşa ayaklarına kapanacak. Ama bu defa da sen mutluyum memnunum böyle hadi güle güle diyeceksin. Allah gösterecek bunları bak dediydi dersin ama inşallah bi an önce gösterir tez zamanda.

Sırf canını açıkmak için yapıyor :işsiz:

Bacım senin için hiç kolay değil sen aklımdan çıkardım desende pek öyle olmuyor . Az empati yapayım diyerek seni anlamaya çalışıyorum ...
20 sene kolay değil hemen unutmak ...

Çoçuklara gelince zaten etkileniyorlar Küçük evet belki şimdilik söylemeye bilirsin, ama senin şuçlayabilirler sonuçta ayrılma kararı senin ..
Çocuklara az çok durumu anlattım. Cok içiyor size kötü örnek oliyor, geç geliyor evimizle ilgilenmiyor. ya düzelirsin ya ayrılırız dedim, o ayrılığı seçti dedim. Bu arada babaları gurur yapmış olacakki evi ben terk ettim, ben istemiyorum diyormuş çevresine. teyzesi af dile barişin fln demiş yok ben böyle daha mutluyum diyormuş. evt kulağima gelince canimin yanacagini biliyor. yandi da canim. ama onin cani daha cok yanacak. ilahi adalete her zaman güvenmişimdir

Su an o mutluyum memnunum saniyor ablacim. Sen o güzel canını üzme. Emin ol, paşa paşa ayaklarına kapanacak. Ama bu defa da sen mutluyum memnunum böyle hadi güle güle diyeceksin. Allah gösterecek bunları bak dediydi dersin ama inşallah bi an önce gösterir tez zamanda.
inşallah canım inşallah..Rabbim o günleri bana gösterecek, hiç şaşmaz eminim. Vekilim Allah benim. tek o günleri göreyim başka birşey istemem

Merhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?
Sınav falan değil bu eşinin karaktersizligi evlilik çağında kızı olan adamın uğraştığı şeye bak her şeye böyle kader kısmet sınav derseniz eğer zaten boyun eğer kabul eder unutursunuz

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Aslında boşanmayı düşünmedim değil ama bilmiyorum, ani karar verirsem pisman olurum diye korkuyorum. Mutlulugadogru Allah seninde yardımcın olsum bacım. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. Insallah dua'larıma senide katacağım. Bizde hiç şiddet olmadı, ne bilim saygılıydi da bana karşı.
Ablacigim kurban olayim neyi bilmiyorsun? Bu adam 1,5 senelil baska kadinlayken sana neden hic acimamis? Cok üzüldüm .. eger ki ayaklarinin üzerinde durabiliyorsan ayril.. Allaha inanan birisisin sen atlatirsin bunu olmazsa da destek alirsin..kendine saygin olsun.. hayat cok güzel aldatilmayi hak etmedin sen ablam

Abla diyorum size kiziniz yaslarindayim tum mesajlari okudum bir yuva kolay kurulmuyor haklisiniz ama esiniz cok ahlaksiz ve srefsiz bir adammis
Iki cocugum var ve esime hep derimki aldatmaya kalkarsan ya da bir yanlisin olursa ceketini alip cikip gidersin bu evden senin parani da catir catir yer yasarim diye
Maddi olarak ihtiyaciniz olmasa bile nafaka, taZminat ne varsa alin ki o kadin da mutlu olamasin
Zaten cocuklarindan ayrilamayacagi icin o da problem olacaktir
aralari bundan sonra iyi olamaz hic merak etmeyin
Size evlatlarinizla mutluluklar Allah yar ve yardimciniz olsun

Zaman harcayıp cevap yazıyorsunuz, Allah razı olsun kızlar. Allah bu durumu düşmanımın başına vermesin. Başa gelmeden bilinmiyormuş acısı. Allah bu günleri unutturacak başka acılar vermesin. Iyiki inancım var, kullarını şikayet edebilecegim bir kapım var. Kılıcımda kalkanımda O'na olan dua'm. O ne güzel Vekildir. Her şeye rağmen içimde bir huzur var. Mutlu olmayacak, perişan olacak biliyorum. Çünkü ben onu en gereken yere şikayet ettim. Ayrılık çok koymuyor, bu kadar adi basit bir insanla aynı yastığa nasıl baş koymuşum, nasıl kandırılmışım, nasıl kocam demişim, bunun acısı ve gururumun bu kadar kırılması ağı geliyor. Evet zaman her şeyin ilacı. Hasbinallahi Ve ni'mel Vekil

Zaman harcayıp cevap yazıyorsunuz, Allah razı olsun kızlar. Allah bu durumu düşmanımın başına vermesin. Başa gelmeden bilinmiyormuş acısı. Allah bu günleri unutturacak başka acılar vermesin. Iyiki inancım var, kullarını şikayet edebilecegim bir kapım var. Kılıcımda kalkanımda O'na olan dua'm. O ne güzel Vekildir. Her şeye rağmen içimde bir huzur var. Mutlu olmayacak, perişan olacak biliyorum. Çünkü ben onu en gereken yere şikayet ettim. Ayrılık çok koymuyor, bu kadar adi basit bir insanla aynı yastığa nasıl baş koymuşum, nasıl kandırılmışım, nasıl kocam demişim, bunun acısı ve gururumun bu kadar kırılması ağı geliyor. Evet zaman her şeyin ilacı. Hasbinallahi Ve ni'mel Vekil
Siz de bu teslimiyet oldugu muddetce Rabbim zaten insallah halinizi iyi eyler. Su anda ayibinin ortaya cikmamis olmasindan sebep de onun rahatligiyla bu kadar rahat davraniyordur. Akrabalarina esine dostuna duyurmamaktaki sebebiniz ne bilmiyorum ama duyursaydiniz bence bir utanma yasayabilirdi, bu kadar rahat olmazdi belki. Hakkinizda hayirlisi olsun gonlunuze ferahlik versin Allah insallah

Ç..... kes sende kurtul oda kurtulsun :sinirli: kadın anca ozaman soğur ki bu tamamen hikaye
Bak nasıl sinirlendim

Neydi o söz ?
güven ruh gibidir , terkettigi bedene asla geri dönmez.
ilk olduğuna emin misiniz , son olduğuna emin olacaksınız ?
Ben biriyle 1.5 yıl ilişkisi olan bi adamın öncesine de bakardim , ne haltlar yemiş diye.
Lütfen kendinize gelin 1.5 yıl onun bunun koynundan çıkıp sizin koynunuza giren bi adamı def edin. Çünkü bu adamda ne allah korkusu ne de vicdan merhamet yoktur.

3.5 ay sonra tekrar durumumdan bahsedeceğim. 3.5 aydır yüzünü bile görmüyorum. Ilk zamanlar kendi kendimi yiyip 24 saat gözyaşı dökerken, onun rahat dolaşıyor olduğunu duymak o kadar zoruma gidiyordu ki. Birde ben rahatım diyordu iyice sinirlerim bozuluyordu. Bir iki haftadır toparlandım gibi, arada bir üzülüp ağladığım olsa da mutluyum. Güzellik uzmanlığı kursuna başladım. Bu arada eşim yakınımızda bir yerde oda kiralamış, orda kalıyor. Çocuklarla görüşüyor, küçük oğlumuda haftada bir gezdirmeye götürüyor. Aldatma olayından fazla bahsetmedik aileye, çocuklarım etkilenip babalarına düşman ol asınlar diye. Abimin dediğine göre erkenden eve gidiyor erkenden içmeye başlıyormuş. Çok pisman olduğunu ama karşıma çikmaya yüzü olmadığını söylüyormuş. Işleride bozulmaya başlamış. Bu daha başlangıç, daha beter olacak eminim. Ben onu gereken yere şikayet ettim, O'na havale ettim. Vekili Allah olanın derdimi olurmuş dedim. Erken toparlandığım. Biri bana bunu anlatsa yaşayamam, ölürüm derdim. Ama yaşıyorum, ölmedim. Acım dinmeyecek sonuçta nisanlilikla birlikte 22 sene canım bildiğim kişiden böyle bir darbe yedim. Bu arada boşanma davası açıldı, imza atmadığı için 3 ay sürecek ertelenme oldu. 3 ay sonra resmen boşanmış oluyoruz. Sadece Türkiyede hala evliyiz, orayada vrkalet verdim ama orda baya uzun sürermiş boşanmamız. Simdilik haberler bu kadar. Merak edenlere gelişmelerden bahsettim. Ahım kalmıyor yavaş yavaş çekecek bende size burdan bahsedeceğim inşallah. Benim durumumda olan kardeşlerimiz varsa belki onlarada bir rahatlama olur.

3.5 ay sonra tekrar durumumdan bahsedeceğim. 3.5 aydır yüzünü bile görmüyorum. Ilk zamanlar kendi kendimi yiyip 24 saat gözyaşı dökerken, onun rahat dolaşıyor olduğunu duymak o kadar zoruma gidiyordu ki. Birde ben rahatım diyordu iyice sinirlerim bozuluyordu. Bir iki haftadır toparlandım gibi, arada bir üzülüp ağladığım olsa da mutluyum. Güzellik uzmanlığı kursuna başladım. Bu arada eşim yakınımızda bir yerde oda kiralamış, orda kalıyor. Çocuklarla görüşüyor, küçük oğlumuda haftada bir gezdirmeye götürüyor. Aldatma olayından fazla bahsetmedik aileye, çocuklarım etkilenip babalarına düşman ol asınlar diye. Abimin dediğine göre erkenden eve gidiyor erkenden içmeye başlıyormuş. Çok pisman olduğunu ama karşıma çikmaya yüzü olmadığını söylüyormuş. Işleride bozulmaya başlamış. Bu daha başlangıç, daha beter olacak eminim. Ben onu gereken yere şikayet ettim, O'na havale ettim. Vekili Allah olanın derdimi olurmuş dedim. Erken toparlandığım. Biri bana bunu anlatsa yaşayamam, ölürüm derdim. Ama yaşıyorum, ölmedim. Acım dinmeyecek sonuçta nisanlilikla birlikte 22 sene canım bildiğim kişiden böyle bir darbe yedim. Bu arada boşanma davası açıldı, imza atmadığı için 3 ay sürecek ertelenme oldu. 3 ay sonra resmen boşanmış oluyoruz. Sadece Türkiyede hala evliyiz, orayada vrkalet verdim ama orda baya uzun sürermiş boşanmamız. Simdilik haberler bu kadar. Merak edenlere gelişmelerden bahsettim. Ahım kalmıyor yavaş yavaş çekecek bende size burdan bahsedeceğim inşallah. Benim durumumda olan kardeşlerimiz varsa belki onlarada bir rahatlama olur.
Bulunduğunuz ülkede boşandığınızda ve karar kesinleştiğinde, Türkiyede tanıma tenfiz davası açmalı avukatınız. Sıfırdan boşanma davası açmayacaktır sanırım. Eşiniz Türkiyede avukat atarsa kendine, çok çok kısa sürer burada boşanmanız.

Beter olsun...siz zaten adamla onun en güzel çağlarında güzel bir birliktelik yaşamışsınız anladığım kadarıyla. 3 evlat da yanınıza kalan kar. Öldü farzedin.

Artık 50 sinden sonra daha da çok ev sıcaklığına ihtiyaç duyacağı zaman, metresinden medet umsun bakalım.

Allah yardımcınız olsun bende aldatılarak boşanmış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum çok üzücü bir durum ama lütfen üzülmeyin sağlınıza dikkat edin çünkü ben kendime yaptım sağlığım bozuldu ve çok pişmanım. Hayatımı yaşamam gerekirken sağlık sorunlarım ile uğraşıyorum ne yazık ki :(

Ben yapmanız gerektiğine bence kendiniz karar verin
20 yıllık evli bir arkadaşım var kocam sapık değilse aldatsada boşamam demişti küserim kavga çıkarırım burnundan getiririm ama barışırım demişti
Başka bir arkadaşım var boşandı bitirdi
Herkesin kabullenişleri düşünceleri farklı oyüzden hayatınızı nasıl yönlendireceğinize kendiniz karar verin

Back
X