- Konu Sahibi sessizbiri
Bu yorumunuzdan sonra eşinizle ilgili hiç iyi şeyler düşünmedim ve size üzüldüm. Yerinizde olsam bu konuşmaları kesinlikle kaldıramam da beni kandırmasına izin de vermem. Eşiniz yeterincce pişkin ve güvenilmez biri(bu konuda). Nasılsa kabul ettiniz olarak algılayacak ve ayrılmayacaktır, ayrılsa da başkasını bulma ihtimali de çok yüksek.Sordum neden bana anlattin, neden duyurmadan birakmadin diye. Israr ettigim icin soylemek.zorunda kaldigini souledi..ben zaten son 1 senedir hep süpheleniyordum ve soruyordum ama hep inkar etti. En son gün kesin biliyormusum gibi israrla sordum birimi var diye, öyle anlatti. Ama ilk basta evde kalirim ailemede bakarim onada bakarim dedi. Ben o zaman derhal oraya gidiyorsun dedigim zaman, bana çok aşik bir kere ayrildim intihar teşebbüsünde bulundu, bana umut bağladi nasıl bırakayįm dedi. Sonrada bana 2..3 hafta müsade et kendimden soğutayim o beni biraksin dedi. Bilmiyorum kardeşlerim. Rabbim hidayet versin ona, ne diyeyim. Bilemiyorum. Elimi ayagimi kücük oglum bagliyor. Bu arada eğer dediği doģru ise kadına, eşimle ayrıyız ama çocuklar buyuyene kdr ayni evde kaliyoruz arkadas arkadas demis, oda nasil oluyorsa ayni evde arkadas arkadas
10yıllık evli 2çocuk annesiyim. Bu durumda evden gönderirdim o adamı NET.