- 11 Kasım 2017
- 57
- 137
- 23
- Konu Sahibi sessizbiri
Merhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?
Son düzenleme: