Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kondomdan iki tane götürmüş ve siz soramıyorsunuz çünkü cvp belli. Buna rağmen ne yapmalıyım bana bir fikir verin miMerhaba arkadaşlar ben bir cocuk annesi 2 senelik evliyim severek evlendik ama eşim çok değişmeye başladı yada özü boyleydide ben gormemisim bilmiyorum içkisi sigarası gezip tozmasi yok işine gidip gelen biri ama hep telefonda kızlarla mesajlaşıyor özellikle bizimle aynı yerde yaşayan kızlarla belki dışarıdada gorusuyodur hiç bilmiyorum bekarım diyor kızlara kendini yuzyue konuştuk boşanmak istedim çok yalvardı bir daha yapmam diye ama 3 hafta sürdü..3 gündür durup duruken şifreler değiştirdi bir telefon saklamaya başladı akşam yine sen git ben gelecem diye salonda kaldi gitmedim kapıdaydim yine kızlarla konuştu çok canım yanıyor uyku uyumadım bütün gece sadece telefonda değil gercektende aldattigini düşünüyorum evdeki kondomdan iki tane götürmüş..bunu sormaya bile cesaretim yok ..ne yapmalıyım bana bir fikir verin
Evet öyle yapmak istiyorum yüzüme gülüp arkamdan iş çevirmesi çok uzuyo beni ama evime gidemem yabancıyım da ne yapacağımı bilmiyorum bebegim daha 4 aylikBoşanırım demişiniz yine devam etmiş demek vazgeçemiyor böyle devam edicek
Böyle olursa evlilikte olmuyacak
Yapacağınız belli boşanın
Onu kızlarla başbaşa bırakın rahat rahat pisliğine devam etsinler
Valal ne desen haklısın ya akılmi kaldıkiKondomdan iki tane götürmüş ve siz soramıyorsunuz çünkü cvp belli. Buna rağmen ne yapmalıyım bana bir fikir verin miolur öyle şeyler kardeşşş bozma yuvanı, tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı, bırak azıcık dolansın.
Onu evden kovun ta ki kendinize bir düzen Kurana kadar.Evet öyle yapmak istiyorum yüzüme gülüp arkamdan iş çevirmesi çok uzuyo beni ama evime gidemem yabancıyım da ne yapacağımı bilmiyorum bebegim daha 4 aylikağlamaktan başka birsey gelmiyor içimden...
Onu evden kovun ta ki kendinize bir düzen Kurana kadar.
Basamaktan başka mantıklı bir karar görmüyorum artıkGerçekten üzücü bir durum. Daha önce şans vermiş ve affetmişsiniz ama yapmaya devam ediyor..
her gün bu süphe ile yaşamaya değermi?
Yine yakalar ve affederseniz hayatınız hep böyle devam edicek.
Yapar özür diler. Yeminler eder, hop gizliden devam.
Hata 1 kere olur.
2–3-4 artık isteyerek olur.
Mantıklı karar verin
Insan tabiki üzülür ama böyle üzülmek sana ve bebeğine zararEvet öyle yapmak istiyorum yüzüme gülüp arkamdan iş çevirmesi çok uzuyo beni ama evime gidemem yabancıyım da ne yapacağımı bilmiyorum bebegim daha 4 aylikağlamaktan başka birsey gelmiyor içimden...
Çok hakliisnnEvdeki kondomlarin hepsini ona verin ve deyin ki artık benimle kullanamayacaksın götür kimle bitirirsen bitir. Bir daha bu eve adımını atmayacaksin mahkemenin sana belirlediği günler çocuğunu görürsün sadece o kadar. Karaktersiz ( bu kısımda yüzüne tüketebilirsiniz belki).
Ben bu şekilde yapardım.
Ancak siz bir daha yapmiycam söz dediğinde ikinci kez ikna olacaksaniz affedecekseniz hiç bu toplara girmeyin tabi.
Ben kazakistanliyim istanbulda ailem var ama gidemem eve.. çalışma durumum var atama bekliyorum ilahiyat mezunuyumInsan tabiki üzülür ama böyle üzülmek sana ve bebeğine zarar
Bu üzülmeni esin görüyor mu umrunda mı değil o yüzden dik dur kararlı ol ve ayrıl
Yabancıyım evime gidemem kismini anlamadım
Çalışıyor musunuz iş bulma durumunuz çalışma imkanınız olur mu
Bu adamın yanın da ne vakit kaybet ne.omrunu ye
Ayrıl hayatına bak
Ne güzel ataman belki olur atama bekleyene kadar başka ise bakarsın ayakların üstünde durursunBen kazakistanliyim istanbulda ailem var ama gidemem eve.. çalışma durumum var atama bekliyorum ilahiyat mezunuyum