• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatiliyorum ne yapmaliyim

Ne güzel ataman belki olur atama bekleyene kadar başka ise bakarsın ayakların üstünde durursun
Ailen gelebilir biraz destek olur

Istanbula niye gelemiyorsun sanırım bazı prosedürler var izinler falan filan sen kendi başının çaresine bak
İnşallah olur atmam ben gidiyorum kızlar hepinize teşekkür ederim kararımı netleştirdim olmadı sığınma evine giderim sokakta kalmam

Aldatmanın da bir usulü vardır insan zahmet edip gizler. Adam açıktan açığa dalga geçiyor sizle ve sizin yaptığınız tek şey üzülmek. Aynısını siz yapsananız adamı başka odaya gönderip erkeklerle konuşsanız kocanıx bak üzülüyorum mu diycek? Üzülmek emmson şey olmalı böyle bir durumda. Sabrınıza hayran kaldım.

Bu konu da size boşan demekten başka bir şey yazamam açıkçası. Düpedüz, açık açık aldatılıyorsunuz, bu kadarı çok çok fazla.

Bosanacakmis gibi gelmediniz bana. Aldatilmaya alisin kurcalamayin madem bosanamicaksiniz.

Merhaba arkadaşlar ben bir cocuk annesi 2 senelik evliyim severek evlendik ama eşim çok değişmeye başladı yada özü boyleydide ben gormemisim bilmiyorum içkisi sigarası gezip tozmasi yok işine gidip gelen biri ama hep telefonda kızlarla mesajlaşıyor özellikle bizimle aynı yerde yaşayan kızlarla belki dışarıdada gorusuyodur hiç bilmiyorum bekarım diyor kızlara kendini yuzyue konuştuk boşanmak istedim çok yalvardı bir daha yapmam diye ama 3 hafta sürdü..3 gündür durup duruken şifreler değiştirdi bir telefon saklamaya başladı akşam yine sen git ben gelecem diye salonda kaldi gitmedim kapıdaydim yine kızlarla konuştu çok canım yanıyor uyku uyumadım bütün gece sadece telefonda değil gercektende aldattigini düşünüyorum evdeki kondomdan iki tane götürmüş.. 😔😔bunu sormaya bile cesaretim yok ..ne yapmalıyım bana bir fikir verin
Boşanacak mısın boşanmayacak mısın? Adam bu, aldatıyor da çatır çatır kim bilir kaç kişiyle aldattı bu zamana kadar da. Boşanmayacaksan hastalık kapmamaya çalış. Bu durumda tabiki de kapının önüne koyulur zampara

Umarım sizin için en kolay şekilde çözülür çok üzücü bir durum.Sizin için Allah sabır versin ki kolayca icraate dökebilin

Boşanacaksaniz aldatildiginizi ispatlayip kanit toplayin . Çocugunuz rol modeli bu baba mi olmali. Erkekse demek ki boyle ,kizsa aldatilsan da sus gormezden gel. Kendinizden once onu dusunun . Istedigi kadar condom gotursun kac kisiyle ne yapiyor . Size cocugunuza hastalik gecme riskini dusundunuz mu ? Kadinlik gururunuza , iliski dinamiginize hic karismam ki azcik sizi kaybetme korkusu olsa en azindan condomu disardan temin ederdi caktirmamaya bile calismiyor. KK da kocan adam degil defet dediklerimiz 4 sayfa sonra ozunde iyi, iyi baba , Allah belanizi versine ceviriyor. Ha bide bu haysiyetsizden bir cocuk daha yapmayin ki eliniz kolunuz iyice baglanmasin .

Ç*KÜ KOPSUN İNŞŞŞAALLLAH .
Boşan böyle bir yaratıkla yaşanmaz evladına yazık sana yazık....

Ben kazakistanliyim istanbulda ailem var ama gidemem eve.. çalışma durumum var atama bekliyorum ilahiyat mezunuyum

O zaman sana şunu söyleyim de kararın kesinleşsin.
Zina eden erkeklere zina eden kadınlar, zina eden kadınlara zina eden erkekler....
Sen onun dengi değilsin. Adam tövbe edip geri gelmemiş bile. Hep yapmaya devam ediyor. Onun kirli ruhunun da bedeninşn de senşn yanında işi yok. Yol ver gitsin. Davayı aç eve alma.

Hay kondomu çükünde paralansın inşallah ne diyeyim!
Gelip pisliğini size de bulaştırır böylesi.
Boşanmak istiyor musun paşam demeyin siz de,boşanacaksanız gidin davayı açın gelin pturun evinize. Boşanmak istiyorum deyip de kocadan yalvar yakar ilgi bekleyen kadınlar gibi davranmayın lütfen yaa

Merhaba arkadaşlar ben bir cocuk annesi 2 senelik evliyim severek evlendik ama eşim çok değişmeye başladı yada özü boyleydide ben gormemisim bilmiyorum içkisi sigarası gezip tozmasi yok işine gidip gelen biri ama hep telefonda kızlarla mesajlaşıyor özellikle bizimle aynı yerde yaşayan kızlarla belki dışarıdada gorusuyodur hiç bilmiyorum bekarım diyor kızlara kendini yuzyue konuştuk boşanmak istedim çok yalvardı bir daha yapmam diye ama 3 hafta sürdü..3 gündür durup duruken şifreler değiştirdi bir telefon saklamaya başladı akşam yine sen git ben gelecem diye salonda kaldi gitmedim kapıdaydim yine kızlarla konuştu çok canım yanıyor uyku uyumadım bütün gece sadece telefonda değil gercektende aldattigini düşünüyorum evdeki kondomdan iki tane götürmüş.. 😔😔bunu sormaya bile cesaretim yok ..ne yapmalıyım bana bir fikir verin
Hemen de cocuk yapmissiniz yahu. Ne desem gol

Merhaba, öncelikle yaşadığınız durum çok ağır. Sizi anlıyorum. Size tavsiyem boşanma sürecinizi hızlandıracak ve mağduriyetinizi kanıtlayabileceğiniz delilleri toplamanız olacaktır. Şu an zor ancak bundan sonra hayat sizin için çok daha güzel olacak. Evladınıza bu hayatı sunmalısınız. Güçlü olmalısınız.. Siz yola çıkın, yol size görünecektir...

Ben kazakistanliyim istanbulda ailem var ama gidemem eve.. çalışma durumum var atama bekliyorum ilahiyat mezunuyum
O zaman dişinizi sıkacaksınız, ilişkiye girmek isterse bahane bulup kaçmaya bakın, hastalık getirir, ben partner seçiminde çok seçici davranmadığını düşündüm eşinizin.

Ne yapmalıyım....Bence eşinize ev yapımı mantı yapın, kızlarla mesajlaşırken bi yandan da yer. Güzel olur.

Yani, sizce ne yapmalısınız? Konuşmuşsunuz zaten anlamamış, alışkanlık olmuş. Sizin de böyle pasif olduğunuzu görmüş, aldattıkça devam ediyor. Boşanmak diye bi şey var düşünür müsünüz??

Bebeğim bu adamdan bi b.. olmaz sürekli tedirgin olmaktansa ayrıl ya sen mecbur msn bunu çekmeye bir kere geliyorsun bu dünyaya onda da zehir mi edeceksin hayatını

Aldatan hep aldatacak sizin tek çareniz boşanmak, bi sosyal medya fenomeni gibi ‘ sevdiği için aldatıyor sevmese terkederdi’ diyemeyiz sonuçta. Adam alışmış hep aldatır 2. Cocuğu asla asla yapmayın

Delil topla. Affetme. Daha ne diyelim bebişim. Üzülme çoğu böyle çünkü. Üzülüp ağlamana,uykusuz gecelerine değmez.

Back
X