• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatiliyorum ne yapmaliyim

Merhaba arkadaşlar ben bir cocuk annesi 2 senelik evliyim severek evlendik ama eşim çok değişmeye başladı yada özü boyleydide ben gormemisim bilmiyorum içkisi sigarası gezip tozmasi yok işine gidip gelen biri ama hep telefonda kızlarla mesajlaşıyor özellikle bizimle aynı yerde yaşayan kızlarla belki dışarıdada gorusuyodur hiç bilmiyorum bekarım diyor kızlara kendini yuzyue konuştuk boşanmak istedim çok yalvardı bir daha yapmam diye ama 3 hafta sürdü..3 gündür durup duruken şifreler değiştirdi bir telefon saklamaya başladı akşam yine sen git ben gelecem diye salonda kaldi gitmedim kapıdaydim yine kızlarla konuştu çok canım yanıyor uyku uyumadım bütün gece sadece telefonda değil gercektende aldattigini düşünüyorum evdeki kondomdan iki tane götürmüş.. 😔😔bunu sormaya bile cesaretim yok ..ne yapmalıyım bana bir fikir verin
Boşanmaktan başka çareniz yok maalesef.

Merhaba arkadaşlar ben bir cocuk annesi 2 senelik evliyim severek evlendik ama eşim çok değişmeye başladı yada özü boyleydide ben gormemisim bilmiyorum içkisi sigarası gezip tozmasi yok işine gidip gelen biri ama hep telefonda kızlarla mesajlaşıyor özellikle bizimle aynı yerde yaşayan kızlarla belki dışarıdada gorusuyodur hiç bilmiyorum bekarım diyor kızlara kendini yuzyue konuştuk boşanmak istedim çok yalvardı bir daha yapmam diye ama 3 hafta sürdü..3 gündür durup duruken şifreler değiştirdi bir telefon saklamaya başladı akşam yine sen git ben gelecem diye salonda kaldi gitmedim kapıdaydim yine kızlarla konuştu çok canım yanıyor uyku uyumadım bütün gece sadece telefonda değil gercektende aldattigini düşünüyorum evdeki kondomdan iki tane götürmüş.. 😔😔bunu sormaya bile cesaretim yok ..ne yapmalıyım bana bir fikir verin
Eşiniz de yabancı mi? O nereli ona göre yorum yapacağım.

Yanlış anlamayın ama boşanacak gücünüz varsa maddi manevi, boşanın. Yoksa boşanamayacaksanız kurcalamayın yüz göz olmayın söyleyip, yaşamınıza onu yok sayarak devam edin. İster bu sürede maddi manevi hazırlık içine girin boşanmak için, diğer türlü de bu sürede tamamen yok sayıp hayata devam etmek için çelik gibi sinir lazım insana

Ya bu nasil bir seymis boyle.yakalanmis af dilemis ama huyundan vaz gecmemis.eger boyle birseye devam ettiginden ve aldatildiginizdan eminseniz bosanin askinizdan olseniz bile.boyle omur gecmez..

Boşanmalısın. Aldatmadan daha da kötü boşanılması gereken bir konu yok. Zaten aldatmak bir karaktersizlik meselesidir ve de değişmez. (Ben de boşandım)

Evet öyle yapmak istiyorum yüzüme gülüp arkamdan iş çevirmesi çok uzuyo beni ama evime gidemem yabancıyım da ne yapacağımı bilmiyorum bebegim daha 4 aylik😭😭ağlamaktan başka birsey gelmiyor içimden...
Cocuga yazik, sütün kesilir, bebegin suçu ne...
Haklisin, hayat yeni baslamisken cocugunuz da olup mutlu bir aile olmaya baslayacakken boşanmayı konusuyor oluşunuz cok uzucu..
Ama bu adam duzelmez !!

Yada git ailesine rezil et? Kanit topla, ses kaydi al, resim al.. oglunuz bunu bunu yapti...
Kulagini saglam ceksinler veyahut , sizden korkusu olmadigi gibi cocugundan da utanmiyor belli ki.

Ayrica, aldatan adamı (kanitım varsa) mahkemeye verip coluk cocuk da gostertmem ben. Hak ediyor mu ki baba olmayi, cocugunu?
Karaktersiz insan. Insan cocugundan utanir yahu, baba olmussun kafan uçkurunda hala!

Sabır diliyorum size, iyi dusunun ve ona gore konusun. Fevri davranmayin, sakın onun kelime oyunlarina gelmeyin.
Affedersen daha cok guçlenecek, iyice yuzsuzlesecek.
Boşanmasan bile boşanmaktan beter et, akli basina gelsin.. ailesine soyle, yetistirdiginiz evlat buyurun iste de.. belki rezil olup utanir da kendine ceki duzen verir... !

Kızlar sizinle aynı yerde yaşıyorsa bu adam nasıl bekar olduğu konusunda yalan söyleyebiliyor..
Bu kızlar zeka yoksunu mu Ayni yerde yaşayan adamın evli olduğunu bilmesinler ?
Konunuzda bir tezatlik var sanki.
Ayrıca mesajlastigi kişilerin sizin çevrenizdeki kızlar oldugu ne malum ?
Gördünüz mü mesajları ?

Kızlar sizinle aynı yerde yaşıyorsa bu adam nasıl bekar olduğu konusunda yalan söyleyebiliyor..
Bu kızlar zeka yoksunu mu Ayni yerde yaşayan adamın evli olduğunu bilmesinler ?
Konunuzda bir tezatlik var sanki.
Ayrıca mesajlastigi kişilerin sizin çevrenizdeki kızlar oldugu ne malum ?
Gördünüz mü mesajları ?
Yooo bazi kizlar bile istiye evli erkeklerle beraber oluyo hatta yeri geliyo adamin ( sozde adamin) karisini arayip catir catir utanmadan kavga bile ediyolar kocanla sunu yaptik bana su kadar para verdi diye hatta boyle bi s...siz taniyorum eski enistem ( şükürki ablam vurdu tekmeyi )

Yooo bazi kizlar bile istiye evli erkeklerle beraber oluyo hatta yeri geliyo adamin ( sozde adamin) karisini arayip catir catir utanmadan kavga bile ediyolar kocanla sunu yaptik bana su kadar para verdi diye hatta boyle bi s...siz taniyorum eski enistem ( şükürki ablam vurdu tekmeyi )
O tamam da, kocasi kızlara bekarım diyormuş..
Zaten sözde kızlar evli bekar ayırt etmiyorsa ; adam neden bekarım diyerek yalan söylesin ki ?
Mantiksizlik orada zaten.

Zaten sözde kızlar evli bekar ayırt etmiyorsa ; adam neden bekarım diyerek yalan söylesin ki ?
Demek istediğim benim tanıdığım kızlar değil ama yakın cevrelerdeki yani görüşme imkanı olsun diye öyle galiba neyse artık beni ilgilendirmiyor istediği boku yiyebilir😁

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar boşanma dilekcemi verdim inşallah uzun sürmez ve evi terk ettim kötü güne sakladığım param vardı ev tuttum çok şükür hepinize Allaha emanet bana dua ederseniz sevinirim 🌹
Aaa birden bu kadar hızlı karar almanıza şaşırdım doğrusu. Ne yapacağımı bilemiyorum diye ağlıyordunuz. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar boşanma dilekcemi verdim inşallah uzun sürmez ve evi terk ettim kötü güne sakladığım param vardı ev tuttum çok şükür hepinize Allaha emanet bana dua ederseniz sevinirim 🌹
Şimdi neredesiniz ailenizin yanına mı gittiniz ?Allah yardımcınız olsun

Belki icinden bitanesi bekar
Aldatmada mantik aramak 😏
Belki daha fantastik oluyodur

Konuşmak aldatmak değil mi ? Bekarım diyerek konuşmak? Cidden ne tür bir akıl bekliyorsunuz sabret düzelir falan filan mı

Bu arada nasıl ev buldunuz çıktınız? Nereye çıktınız? Eğer arkadaşın yanına ise evde erkek olmasın. Sakın bakın siz yabancısınız diye kimse sizi kullanmasın

En doğrusunu yapmışsın, taviz tavizi doğurur! Dik dur ve geleceğe odakla kendini, Allah yolunu açık etsin :dua::dua::dua::dua::dua:

Size tavsiyem. Boşanma. Bu erkekler ne zaman akıllanır o gittiği kadınlar onu aldatırsa. yazışmalarından kesin eminmisin. Hemen paniğe kapılma,iyice araştır, tüm işlerimden bilgi topla. telefonundakileri silse bile çöp kutusunda mutlaka kalır. Eğer ki başka birisi ile beraber olduğundan eminsa,gördün,smsleri yakaladın. Sen de başka bir bayanla sanki biri ile çıkıyormuş gibi mesajlaş(Buna ters ayna tepkisi derler) bakalım seni de başkası ile yazışırken kıskanıyor mu? sende telefonuna şifre koy,Kendini süsle kendine başkası bakıyormuş gibi yap. Parası ile istediğini al hiç acıma. Yemiyenın malını başkası yer unutma. sen harcamazsan o gider başkası ile yer. aha benim ki de öyle yaptı. bende 22 senelik evliyim. 5 sene arkadaştık diyor ama öyle görünmüyor. Ben de boşanmayı düşündüm ama sonra vazgeçtim. niye ben meyvesini ektim meyve vermeye gelince ona yedirsin diye mı bırakacağım.

Back
X