• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatiliyorum ne yapmaliyim

Size tavsiyem. Boşanma. Bu erkekler ne zaman akıllanır o gittiği kadınlar onu aldatırsa. yazışmalarından kesin eminmisin. Hemen paniğe kapılma,iyice araştır, tüm işlerimden bilgi topla. telefonundakileri silse bile çöp kutusunda mutlaka kalır. Eğer ki başka birisi ile beraber olduğundan eminsa,gördün,smsleri yakaladın. Sen de başka bir bayanla sanki biri ile çıkıyormuş gibi mesajlaş(Buna ters ayna tepkisi derler) bakalım seni de başkası ile yazışırken kıskanıyor mu? sende telefonuna şifre koy,Kendini süsle kendine başkası bakıyormuş gibi yap. Parası ile istediğini al hiç acıma. Yemiyenın malını başkası yer unutma. sen harcamazsan o gider başkası ile yer. aha benim ki de öyle yaptı. bende 22 senelik evliyim. 5 sene arkadaştık diyor ama öyle görünmüyor. Ben de boşanmayı düşündüm ama sonra vazgeçtim. niye ben meyvesini ektim meyve vermeye gelince ona yedirsin diye mı bırakacağım.
Bosaniyomus dilekce vermis

Sizin ayrılacağınızı hiç sanmıyorum.

Adam elden ayaktan düşüp, altı bezlendiğinde size tam olarak döner. Böyledir bu tipler.

Sanki affetmiş gibi geldi bilemedim tabi. Bu benim hissim.
Valla icimdekini soylediniz bencede affetti ama burda millet ona sitem etmesin diye boyle yazmis gibi geldi. Hayat onun ister affeder ister affetmez kendi bilir zaten kendi cevap verdigi konuda niye birilerine danisirlar bilmem burdakiler seni tanimaz hayatini bilmez bosa dese bosiyacakmiydin yoo, yada affet deseler affedecekmiydin yoo...

Merhaba arkadaşlar ben bir cocuk annesi 2 senelik evliyim severek evlendik ama eşim çok değişmeye başladı yada özü boyleydide ben gormemisim bilmiyorum içkisi sigarası gezip tozmasi yok işine gidip gelen biri ama hep telefonda kızlarla mesajlaşıyor özellikle bizimle aynı yerde yaşayan kızlarla belki dışarıdada gorusuyodur hiç bilmiyorum bekarım diyor kızlara kendini yuzyue konuştuk boşanmak istedim çok yalvardı bir daha yapmam diye ama 3 hafta sürdü..3 gündür durup duruken şifreler değiştirdi bir telefon saklamaya başladı akşam yine sen git ben gelecem diye salonda kaldi gitmedim kapıdaydim yine kızlarla konuştu çok canım yanıyor uyku uyumadım bütün gece sadece telefonda değil gercektende aldattigini düşünüyorum evdeki kondomdan iki tane götürmüş.. 😔😔bunu sormaya bile cesaretim yok ..ne yapmalıyım bana bir fikir verin
Ne igrenc bisey okudum ben ya ıkı tane kondom alıp goturmus ne.. Bosanma davası ac durma oncesınde kanıtlanman gerek ama

Boşanmaya cesaret edemeyecekseniz bizi yormayın. Burda ne olaylarda kadınlara destek oluyoruz doğru yolu anlatıyoruz gidiyorlar affediyorlar iki söze kanıp hadi sonra baştan konular açılıyor. Yok dizlerime kapanmıştı asla olmaz demişti affetmiştim yine yapıyormuş bla bla bla. Ya herif ortada bu konuda da utanmaz arlanmaz burda yazılamayacak pek çok kelimenin vücut bulmuş hali. Boşayacaksınız yani. Siz aldatılan ne ilk kadınsınız ne son kadın olacaksınız. Onurunuza bu küfrü edenle anca evde oturup kalan kondomları sayar ağlarsınız
İkizlere hamileymiş. 3 bebekle oturup ağlayacak 21 yaşında...

Merhaba arkadaşlar ben bir cocuk annesi 2 senelik evliyim severek evlendik ama eşim çok değişmeye başladı yada özü boyleydide ben gormemisim bilmiyorum içkisi sigarası gezip tozmasi yok işine gidip gelen biri ama hep telefonda kızlarla mesajlaşıyor özellikle bizimle aynı yerde yaşayan kızlarla belki dışarıdada gorusuyodur hiç bilmiyorum bekarım diyor kızlara kendini yuzyue konuştuk boşanmak istedim çok yalvardı bir daha yapmam diye ama 3 hafta sürdü..3 gündür durup duruken şifreler değiştirdi bir telefon saklamaya başladı akşam yine sen git ben gelecem diye salonda kaldi gitmedim kapıdaydim yine kızlarla konuştu çok canım yanıyor uyku uyumadım bütün gece sadece telefonda değil gercektende aldattigini düşünüyorum evdeki kondomdan iki tane götürmüş.. 😔😔bunu sormaya bile cesaretim yok ..ne yapmalıyım bana bir fikir verin
Cvbini bildiginiz sorulari sormakla vakit kaybetmeyin.Siz de biliyorsunuzdur neyin ne oldugunu.Harekete gecin.

Sormaya cesaretiniz yoksa bisanmazsınız da siz. Salin gitsin o nedenle aldatsın siz de evde hizmetini yapın.

Back
X