aldatiliyorum sanirim

ya evli bi adamın bnece face i olmaması lazım çünkü facebook zaten sevgili aşk yuvası bi site. Cnm yani büyük ihtimal aldatıyor seni facei kapattırmalısın ona
hahah bu yoruma harbi güldüm :)
Facebook ne alaka aşk yuvası sitesi ? kullanmayı bilmeyenlerin cahilliği

hahah bu yoruma harbi güldüm :)
Facebook ne alaka aşk yuvası sitesi ? kullanmayı bilmeyenlerin cahilliği

valla biz de kullanıyoruz gözümüz var kulagımız var herşeyi görüyoruz ki zaten çoğu kullanıcı da bu amaçla kullanıyor. Üstelik aşktan daha ötesi çok kötü içerikli şeyler e var gerçekleri göz ardı etmeyelim lütfen

valla biz de kullanıyoruz gözümüz var kulagımız var herşeyi görüyoruz ki zaten çoğu kullanıcı da bu amaçla kullanıyor. Üstelik aşktan daha ötesi çok kötü içerikli şeyler e var gerçekleri göz ardı etmeyelim lütfen

bence siz facenizde ekli arkadaşlarınızı bir sorgulayın.kötü içerik paylaştıklarına göre sıkıntı onlarda.ama şöyle de bir söz var ''bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim'' diye.facebook aşk yuvası sitesi değildir kişi kendinden bilir işi siz sevgili yada koca bulmaya giriyorsunuz demekki. çok ayıp cık cık cıkkkk

madem eşin senden saklıyor, bence kesın bir iş var bu işte... halt yıyen ınsan saklar ve göstermez çünkü. klasık yöntem olarak sen de bır hesap al ve 5-6 foto ekle, sürekli paylaşımlar yap ve sonra eşine istek gönder. hatta turk ismi olara alma ki inandırıcı olsun :) o zaman anlayacagını sanmam. diğer türlü akıllı davranma ıhtımalı yuksek. bunun dısında konussan da anlamaz..
Bu yöntem milli denetleme yöntemimiz yasalar arasına girmeli yani :D Bende bu yönteme katılıyorum ama güzel yabancı kız profillerine gir , baya foto al oradan :eek::D bir kaç paylaşımda bulun hemen yazma anlar yani 1-2 gün geçsin profili açalı böyle biraz kikirdek bir tip gibi paylaşımlar yap sonra ekle bakalım ne yapacak :mad:

geçen benimkinin 18 haneli şifresini kırdım :D:D:D:Dallahtan tüm geçmişi duruyo baktım asayiş berkemal....pointer kopoy keklik bıldırcın tavşan av secere ferma muhabbetler bundan ibaret.....ama akşamına söledim....verdiği cevap"sana kim yardım ediyo..." oldu....:cool: bende hacher tuttum dedim:cool::cool::cool:......bu adam beni bişi sanmıyo herhal...:mad::mad:

ona bakarsanız bıçakla adamda öldürülür ekmekte kesilir.
Yani , neşterle doktor can verirken başkası can alır bdv dekilerin şanssızlığı o yaşananlar , bizim bizim başımıza gelir mi gelebilir olabilir ama 'facebook daki herkes aldatır' lafı çok saçma .Yani kaç kere gördün geçirdin de bu lafı ortaya attın okuduklarının çoğu ' bana göre' tek taraflı durumlar kimisi arkadaşlarından biri bayan olsa bile onunla kırıştırıyor sanır . Yani kıssadan hisse , 5 parmağın 5 ide bir değil , güven önemli bizde facebook twitter instagram kullanıyoruz , ben arkadaşım sadece facebook kullanır güvenim %95. %5 ihtimal hep vardır elbette ;)

bence siz facenizde ekli arkadaşlarınızı bir sorgulayın.kötü içerik paylaştıklarına göre sıkıntı onlarda.ama şöyle de bir söz var ''bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim'' diye.facebook aşk yuvası sitesi değildir kişi kendinden bilir işi siz sevgili yada koca bulmaya giriyorsunuz demekki. çok ayıp cık cık cıkkkk

bnmki donuk zararlı oldugu için kullanmıyorum.Ama üniv. miz ile ilgili duyurular facebookta bi sayfadan yapılıyor onları takip etmek için ayda bir fln bakar tekrar dondururum alakasız ve saçma bi ironi olmuş yani;))

arama geçmişine bakabilirsin facede geçmişle alakalı hareket dökümü al ve bak

gizli saklı iş çevirmekten bahsetmiyorum. herşey şeffaf olursa bence mahsuru yok. benim faceim var diye eşimi aldatmam...

ama bunu yapan sadece erkekler mi ne kadınlarda var eşini aldatan....

Alın karşınıza konuşun tereddüt ederse kızarsa vs. o zaman şüphelenirsiniz bide anlamadığım aktif olarak mı kullanıyor yani hesabı açıp başka şeylere bakıyor olabilir eğer faceden hiç çıkmıyorsa bişeyler vardır. Giriyorsun sayfaya biraz bakıyorsun hadi yorum falanda yaptın diyelim bi süre sonra sıkılıyorsun zaten eşiniz sürekli ordaysa yani çok ilginç

senden gizliyorsa şifreyi ve bakmanı engelliyorsa şüphelen ama hemen konuşup kavga çıkarma.
ya masumdur boşuna ortamı gerersin yada suçludur öyle bir konuşur ki kendini suçlu hissedersin.tecrübeyle konuşuyorum emin ol.
takip et her hareketini ,telefonunu da aramalarda çok fazla "mahmut" varmı diye bak.
dedikleri gibi sahte hesap aç vs. ama konuşup sormayla cevap alsanda doğru söylese bile hep aklın takılı olacaktır.
bu sebeple emin olmadan huzurunuzu bozma benim gibi de çok güvenip kek olma...

ben uzun uzun basıma gelenı yazıyordum ama vazgectım ..sana sunu dıyeyım ki sakın ama sakın oyun dısında bılgısayar basında bulunmasına musade etme..esımın facebook gıbı durumu yok sevmez neyseki ... ailelelr dagılıyor cunkı buyuzden...benım sıkıntım oyun oynuyodu saatlerce hıc kalkmazdı bır yılda ögrendı artık oyunun zarar verdıgını bıze..ve azalttı cok sukur .. cogu erkek vazgecmez de oyundan..ben surat asardım dahada fazlası bagrıp cagrıp kavgalar...hatta bırseylerı kırmalar...baktıkı artık boyle gıtmez. bir degıstıkı uzun zmandır kavga bıle etmıyoruz.ve cok az oynuyor... yanı vardır bır zaafı onu bul kullan

kac yıllık evlisin bılmıyorum ama internet ve sen dıye secım sun. evlilik bu yanı flort degıl... internet zarar verıyor sevgililere veriyor kı evlilerin bosanmasına yol acıyor... internetle bagını koparmalısın senı sevıyorsa düzeltir kendini...

Back
X