- Konu Sahibi eferolum09096666
pc face messenger yükle konuşmalar pc kayıt oluyoo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah bu yoruma harbi güldüm :)ya evli bi adamın bnece face i olmaması lazım çünkü facebook zaten sevgili aşk yuvası bi site. Cnm yani büyük ihtimal aldatıyor seni facei kapattırmalısın ona
hahah bu yoruma harbi güldüm :)
Facebook ne alaka aşk yuvası sitesi ? kullanmayı bilmeyenlerin cahilliği
valla biz de kullanıyoruz gözümüz var kulagımız var herşeyi görüyoruz ki zaten çoğu kullanıcı da bu amaçla kullanıyor. Üstelik aşktan daha ötesi çok kötü içerikli şeyler e var gerçekleri göz ardı etmeyelim lütfen
Bu yöntem milli denetleme yöntemimiz yasalar arasına girmeli yanimadem eşin senden saklıyor, bence kesın bir iş var bu işte... halt yıyen ınsan saklar ve göstermez çünkü. klasık yöntem olarak sen de bır hesap al ve 5-6 foto ekle, sürekli paylaşımlar yap ve sonra eşine istek gönder. hatta turk ismi olara alma ki inandırıcı olsun :) o zaman anlayacagını sanmam. diğer türlü akıllı davranma ıhtımalı yuksek. bunun dısında konussan da anlamaz..
Facete yakalnmasi kolay cunkuönyargı değil etrafta çevremizde bunları görüyoruz her gün facete bi aldatma olayı haberlerde...İsterseniz bu sitenin bi derdim var adındaki forumunu inceleyin orda da bi çok örneği var bu durumun
ya evli bi adamın bnece face i olmaması lazım çünkü facebook zaten sevgili aşk yuvası bi site. Cnm yani büyük ihtimal aldatıyor seni facei kapattırmalısın ona
Yani , neşterle doktor can verirken başkası can alır bdv dekilerin şanssızlığı o yaşananlar , bizim bizim başımıza gelir mi gelebilir olabilir ama 'facebook daki herkes aldatır' lafı çok saçma .Yani kaç kere gördün geçirdin de bu lafı ortaya attın okuduklarının çoğu ' bana göre' tek taraflı durumlar kimisi arkadaşlarından biri bayan olsa bile onunla kırıştırıyor sanır . Yani kıssadan hisse , 5 parmağın 5 ide bir değil , güven önemli bizde facebook twitter instagram kullanıyoruz , ben arkadaşım sadece facebook kullanır güvenim %95. %5 ihtimal hep vardır elbetteona bakarsanız bıçakla adamda öldürülür ekmekte kesilir.
bence siz facenizde ekli arkadaşlarınızı bir sorgulayın.kötü içerik paylaştıklarına göre sıkıntı onlarda.ama şöyle de bir söz var ''bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim'' diye.facebook aşk yuvası sitesi değildir kişi kendinden bilir işi siz sevgili yada koca bulmaya giriyorsunuz demekki. çok ayıp cık cık cıkkkk
ona bakarsanız bıçakla adamda öldürülür ekmekte kesilir.