aldatiliyorum sanirim

Bence şifresini sana verme zorunluluğu yok,senin de ona verme zorunluluğun yok bu kadar özele girmenin alemi yok ,bazı şeyler özel kalmalı ..Şifre vermemesi onun birşey yaptığı anlamına gelmez..Kendine face al ve bol bol fotoğraflarınızı koy etıketle ..

ya evli bi adamın bnece face i olmaması lazım çünkü facebook zaten sevgili aşk yuvası bi site. Cnm yani büyük ihtimal aldatıyor seni facei kapattırmalısın ona
Gözünü seveyim sen hangi kafayı yaşıyorsun böyle ya? Sinirlensem mi gülsem mi bilemedim. Evli olan insanların Facebook hesabı olunca eşini aldatıyor oluyorsa vay halimize.

Esim sürekli face de ve ben ne şifresini biliyorum nede kimlerle gorustugune bakabiliyorum lütfen yardim edin
Benim esimde facede takilir, sifresini bilmem, takip etmem..ama huylanmiyorumda..sizneden suphe ettiniz ki size karsi davranislarinda mi degisiklik var?

Son düzenleme:
bi facebook aşk yuvası 180 arkadaşımla aşk içindeyim evlilik resimlerini aşla beğeniyorum, çocukları doğmuş miniğin eesmini koymuşlar şehvetle Allah analı babalı büyütsün yazıyorum. Hee birde siyaset konuşulan sayfaları gorunce aşktan başım dönüyor artık
:))) Vallaha bu forumda beni gulduren tek sey bu konuda ki yanitlar oldu cok yasayin emi : ))

: ))) Bence de.. Esimle benim boynuzlarimizin Tekirdag dan gorunuyor olmasi lazim o zaman : ))
Ya belli ki konu sahibinin aklı karışmış. Geliyor bir üye de sadece Facebook hesabı var diye böyle yorum yapıyor. Ayıp yani. Facebook kullanım amacını arkadaş açıklamış zaten aşk meşk-miş. :KK14:

Esim sürekli face de ve ben ne şifresini biliyorum nede kimlerle gorustugune bakabiliyorum lütfen yardim edin
Srekli facede diye aldatti olmuyo ki
Ben nisanlimla facemiz ortak
Ortak degilken de ayriken yani o benim ben onun sifremizi bilirdik
Bu face cok.yuva yikiyo malesef ama bi sakin olun....

Sifreyi vermiyo diye Aldatiyor anlamina gelmez , Ben esimin sifresini bugune kadar ne sordum nede acaba kimlerle yazisiyor diye sorguladim , ki bazen saatlerce takilir facebook'a yazisir hicc sormam bile kimle yazisiyosun diye...

Ama eger seni bu durum cok rahatsiz ediyorsa esine sor veya anlat ...

Cunku benim dusunsem bir Erkek aldatmak isterse , her turlude aldatir ilaki facebookta yapmasi gerekmiyor .

Bence kafani hic bunlarla yorma ve sogutma kendini esinden.

bence siz facenizde ekli arkadaşlarınızı bir sorgulayın.kötü içerik paylaştıklarına göre sıkıntı onlarda.ama şöyle de bir söz var ''bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim'' diye.facebook aşk yuvası sitesi değildir kişi kendinden bilir işi siz sevgili yada koca bulmaya giriyorsunuz demekki. çok ayıp cık cık cıkkkk
Hatunun kullanici adi SERIATCI nasil bi yorum beklenir ki. Cuk oturmus orumceklesmis kafasina.

Bence sen de eşine söyle ben de facebook açmak istiyorum diye kabul ederse gerçekten onda bi sıkıntı yok .. ama kabul etmezse niye neden gbi üst üste soruları sorabilirsin..
ben evlenmeden önce facebook kullanıyordum ama evlenince eşim istemedi kendi de kapattı ben de kapattım karşılıklı kullanmıyoruz.. ama ben Tweeter açmak istedim tamam dedi sonra bi baktım o da açmış bi tek onu kullanıyoruz.. dediğim gibi sen de Facebook a üye olmak istediğini söyle belki adam gerçekten seviyor arkadaşlarını görmeyi veya onlarla sohbet etmeyi bunda abes bi durum yok suçlama hemen kocanı

işi iyice tartışma ve şarlatanlığa çeviriyosunuz konular o kadar basitleşiyor ki ağzım açık kalıyor...serıatcı ilk mesajında saçmaladın artık kabul et kardeş..gerizekalının biride gelmiş nicke bak serıatçi örümcekleşmiş demiş..sensin örümcek böyle zeka her önüne gelen üye oluyor bir de yeni üye oluyor kendini göstericem derdinde iyice saçmalıyor bu ne ya..senin bi tarafı açık arkadaşlarının çoğuda facebooku serıatçı nickli arkadaş gibi görüyor..saçma mı saçma bir yorum ama insanların zihniyetlerine hakaret etme hakkı vermez sana..böyle saçma üyeler yüzünden biz ban yiyoz sonra sen sabır ver Allahım..

madem eşin senden saklıyor, bence kesın bir iş var bu işte... halt yıyen ınsan saklar ve göstermez çünkü. klasık yöntem olarak sen de bır hesap al ve 5-6 foto ekle, sürekli paylaşımlar yap ve sonra eşine istek gönder. hatta turk ismi olara alma ki inandırıcı olsun :) o zaman anlayacagını sanmam. diğer türlü akıllı davranma ıhtımalı yuksek. bunun dısında konussan da anlamaz..
1999 taktiği dimi bu

Back
X