Özel alana giriyor malesef suçlu siz olursunuz hemde oyle bi program yok olursa anda ebebeyin tarzı olabilir oda çocuk için. Onu ispatlayom derken kendiniz suçlu duruma düşmeyinEşimin aldattığndan şüpheleniyorum lütfen yardımcı olun takip edebilecegim program onerirmisiniz lutfennn kendime yediremiyorum bunu ispatlayamiyorum
Bence de aldatılıyorsunuz. Whatsapp mesajlarını yedekliyorsa uygulamayı silip tekrar yükleyin.Telefonu kacirmalar uçak moduna almalar eve geç gelmeler telefonuna mesaj gelince hemen alıp silmeler suphelendiriyor
Konuşmak daha iyi değil mi program yerine denediniz mi hiç konuşmayı varsa bilmek istiyorum siz karşı tavrı nasıl peki konuşması davranışı yaklaşımıTelefonu kacirmalar uçak moduna almalar eve geç gelmeler telefonuna mesaj gelince hemen alıp silmeler suphelendiriyor
Yedeklenir fakat biri pc de biri tlefonda olması gerekir anca oyle yedeklesen bile yeni telefondan eski drive veya nereye yedekledigine bağlı olarak oraya yedekler tek yöntem bir ihtimal pc tablet tarzı şeylerle olabilir silip yuklesen bile dediğin gibi yedekleme haftalık aylık günlük şeklindedir hangisi secili ona göre bakılır aslındaBence de aldatılıyorsunuz. Whatsapp mesajlarını yedekliyorsa uygulamayı silip tekrar yükleyin.
Eşi olunca da mı suçlu oluyor?Özel alana giriyor malesef suçlu siz olursunuz hemde oyle bi program yok olursa anda ebebeyin tarzı olabilir oda çocuk için. Onu ispatlayom derken kendiniz suçlu duruma düşmeyin
Neyinden şüphe ediyorsunuz
Birini tut gün boyu takip etsin. Bende ayni durumu yasadim ucak modu,telefonu tuvalete goturmeler. Bunlar telefonuna bisey yukletmez anlarlar. Birini tut gun boyu nerdeyse oraya gitsin sadece telefondan yurutmuyosa bu isi ortaya cikarEşimin aldattığndan şüpheleniyorum lütfen yardımcı olun takip edebilecegim program onerirmisiniz lutfennn kendime yediremiyorum bunu ispatlayamiyorum
Takip programına ihtiyacınız yok gibi bu anlattıklarınıza bakılırsa.Telefonu kacirmalar uçak moduna almalar eve geç gelmeler telefonuna mesaj gelince hemen alıp silmeler suphelendiriyor
Konuşma bence artik,konusursan daha da gizler biseyleriÜste çıkıyor öyle birşey yok diyor konuştum kaç kere
Çok ihtiyacım var aslında bunları görüyorum ama bana ispatla hadi diyor mesajmi konuşmamı gördün diyorTakip programına ihtiyacınız yok gibi bu anlattıklarınıza bakılırsa.
Yapan kişi suçlu oluyor mahkemede özel hakları ihlal etti için yapan senden eğer nafaka tazminat ta alamiyosunEşi olunca da mı suçlu oluyor?
Yani eşim telefonumu kurcalamak istese rahatsız olurdum bende.Telefonu kacirmalar uçak moduna almalar eve geç gelmeler telefonuna mesaj gelince hemen alıp silmeler suphelendiriyor
Keşke konuşmadan önce şüphelendiğinizi belli etmeden iyice pusuya yatsaydınız.Çok ihtiyacım var aslında bunları görüyorum ama bana ispatla hadi diyor
Canım ispatlaman için program filan derdine dusersen bu seferde belki dolandirilcanÇok ihtiyacım var aslında bunları görüyorum ama bana ispatla hadi diyor mesajmi konuşmamı gördün diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?