Aldatiliyorum takip program

Ceren0123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2022
7
0
1
28
Eşimin aldattığndan şüpheleniyorum lütfen yardımcı olun takip edebilecegim program onerirmisiniz lutfennn kendime yediremiyorum bunu ispatlayamiyorum

Eşimin aldattığndan şüpheleniyorum lütfen yardımcı olun takip edebilecegim program onerirmisiniz lutfennn kendime yediremiyorum bunu ispatlayamiyorum
Özel alana giriyor malesef suçlu siz olursunuz hemde oyle bi program yok olursa anda ebebeyin tarzı olabilir oda çocuk için. Onu ispatlayom derken kendiniz suçlu duruma düşmeyin

Neyinden şüphe ediyorsunuz

Telefonu kacirmalar uçak moduna almalar eve geç gelmeler telefonuna mesaj gelince hemen alıp silmeler suphelendiriyor
Konuşmak daha iyi değil mi program yerine denediniz mi hiç konuşmayı varsa bilmek istiyorum siz karşı tavrı nasıl peki konuşması davranışı yaklaşımı

Bence de aldatılıyorsunuz. Whatsapp mesajlarını yedekliyorsa uygulamayı silip tekrar yükleyin.
Yedeklenir fakat biri pc de biri tlefonda olması gerekir anca oyle yedeklesen bile yeni telefondan eski drive veya nereye yedekledigine bağlı olarak oraya yedekler tek yöntem bir ihtimal pc tablet tarzı şeylerle olabilir silip yuklesen bile dediğin gibi yedekleme haftalık aylık günlük şeklindedir hangisi secili ona göre bakılır aslında

Özel alana giriyor malesef suçlu siz olursunuz hemde oyle bi program yok olursa anda ebebeyin tarzı olabilir oda çocuk için. Onu ispatlayom derken kendiniz suçlu duruma düşmeyin

Neyinden şüphe ediyorsunuz
Eşi olunca da mı suçlu oluyor?

Birini tut gün boyu takip etsin. Bende ayni durumu yasadim ucak modu,telefonu tuvalete goturmeler. Bunlar telefonuna bisey yukletmez anlarlar. Birini tut gun boyu nerdeyse oraya gitsin sadece telefondan yurutmuyosa bu isi ortaya cikar

Telefonu kacirmalar uçak moduna almalar eve geç gelmeler telefonuna mesaj gelince hemen alıp silmeler suphelendiriyor
Yani eşim telefonumu kurcalamak istese rahatsız olurdum bende.
Evli olmak kocanizin telefonuna kurcalama hakkını vermez.
Ancak bu rahatsızlıklarınizi dile getirdiğinizde ; sizi tatmin eden cevaplar alamıyorsanız bunu eşinize belirtin.
Böyle bir şey yok deyip kestirip atıyorsa da ayrılmak istediğinizi söyleyin.
Supeheyle yaşanmaz.

Çok ihtiyacım var aslında bunları görüyorum ama bana ispatla hadi diyor mesajmi konuşmamı gördün diyor
Canım ispatlaman için program filan derdine dusersen bu seferde belki dolandirilcan

Gmail drive yada hotmail filan biliyomusun esinin şifresini filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…