- Emoji Skoru
- 7.470
- Puanlar
- 158
Suç.Eşimin aldattığndan şüpheleniyorum lütfen yardımcı olun takip edebilecegim program onerirmisiniz lutfennn kendime yediremiyorum bunu ispatlayamiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suç.Eşimin aldattığndan şüpheleniyorum lütfen yardımcı olun takip edebilecegim program onerirmisiniz lutfennn kendime yediremiyorum bunu ispatlayamiyorum
Erkekleri biriyle alt alta üst üste görseniz onu bile kabul etmezlerKonuşmak daha iyi değil mi program yerine denediniz mi hiç konuşmayı varsa bilmek istiyorum siz karşı tavrı nasıl peki konuşması davranışı yaklaşımı
Diğer kadından foto ve konuşmalar isteyecekE bu kadınlar nasıl ispatlicak aldatildigini
Msj falan gosteriyorlar mahkemede ya
Konuşsa ne olacak ki, adamlar yatakta basılınca bile inkar ediyor.Konuşmak daha iyi değil mi program yerine denediniz mi hiç konuşmayı varsa bilmek istiyorum siz karşı tavrı nasıl peki konuşması davranışı yaklaşımı
WhatsApp Web çağrı kaydediciEşimin aldattığndan şüpheleniyorum lütfen yardımcı olun takip edebilecegim program onerirmisiniz lutfennn kendime yediremiyorum bunu ispatlayamiyorum
O nasıl oluyor kiBence de aldatılıyorsunuz. Whatsapp mesajlarını yedekliyorsa uygulamayı silip tekrar yükleyin.