Aldatiliyorum takip program

Konuşmak daha iyi değil mi program yerine denediniz mi hiç konuşmayı varsa bilmek istiyorum siz karşı tavrı nasıl peki konuşması davranışı yaklaşımı
Erkekleri biriyle alt alta üst üste görseniz onu bile kabul etmezler😀 söyleyecek insan aldatmaz zaten. Daha dikkatli olmasını sağlar bence konuşmak.
 
Hepsi inkar ediyor.Ben kanitladim yine inkar etti.Pesine tanımadığı birini takin 2 gün uzaktan izlesin foto çeksin.whats app mesaji vs zor.
Izleyen kişi anlar zaten yanında bir kadın olursa arar sizi hemen gidersiniz.
 
Snapchat kullaniyomu esin? Eğer kullanıyorsa çaktırmadan konumu aç. Nereye gittiğini görebilirsin.Bana da oğlum gösterdi.Arkadaslar birbirlerinin nerde hangi parkta oynadıklarını takip ediyolar.yakinlastirma yaparak adres bile çıkarılabilir. Tabi her iki telefonda da olup takiplesilmesi gerekiyo.
 
Back
X