Aldatılıyorum

Allah yardimciniz olsun insallah tez zamanda kurtulursun o pislikten.

Böyle okuyunca elimdekinin kiymetini daha cok anliyorum

Cok uzuldum ama bir okadar da direnclisin kendinle gurur duy. Ve kendinden eminsin bazi bayanlar bunu yapamiyor. Benim fikrim once avukatla danis. Ve once yerini hazir yap. Baska Yere sehire gidicem demissin, once o sehirden is bul. Gizli kapakli once Herseyi hal et. Birde Yasal olarak gecerli degildir O telefon konusmalari. Elinde Iyi bir delil elde et ki bosanmada zorluk cekme. Allah yar ve yardimcin olsun

Senin fotolarını çekip mi atmış? Ki bu zihniyetteki adam yapar yani.
Bir şey sormak istiyorum eşlerinizi hiç tanımıyor musunuz? Cidden bu kadar iğrenç insanları nasıl tanımıyorsunuz?
Dünya aleme bu konuşmaları dinletin de yaşayacak yeri kalmasın pezevengin!

Maalesef bu adamla büyürse oğlunuz da böyle bir tip olup çıkabilir. Boşanma konusunu çok sık söylemem ama boşanmanız hayırlı gibi görünüyor

Benim annem de babamdan ayri ve annem ne caba harcarsa harcarsin babam hic duzelmedi daha da kotu olmaya basladi bu noktadan sonra yapacagim seyi cok iyi biliyorum o yuzden cok sukur direncli olmaya calisiyorum Allah sonumuzu hayir etsin tesekkur ederimm

Is yerimin karsisinda a101 var onunde de taksi duragi var konusan sahis taksici ben is yerimden a101e giderken arkamdan fotografimi cekmis anladigim kadariyla pislik herif (devamina cevap vermemisim pardon) nisanliligimizda evliligimizde bana o kadar farkli davrandiki oscar a aday bence kesinlikle. Bazen millette ne kocalar var benim kocamin en azindan capkinligi yok diye sukretmisligim var gercekten

Son düzenleme:
Bu yazdiklarin gerçekse eğer inanmak istemiyorum. Bu nasıl karaktersiz arsız adam be. Böyle adamdan herşey beklenir.boşa adî adamı iğrenç yaratık daha sayarım da ban yiyecem diye korkuyom

Bu yazdiklarin gerçekse eğer inanmak istemiyorum. Bu nasıl karaktersiz arsız adam be. Böyle adamdan herşey beklenir.boşa adî adamı iğrenç yaratık daha sayarım da ban yiyecem diye korkuyom
Valla ben de bu kadarini beklemiyordum bir gecede ogrenince tabi bide hepsini hos olmadi. Davranislari konusmalari o kadar farkliydi ki nisanliligimizda evlendigimizde bazen kocam capkin degil diye sukrederdim o derece diyebilirim

Valla ben de bu kadarini beklemiyordum bir gecede ogrenince tabi bide hepsini hos olmadi. Davranislari konusmalari o kadar farkliydi ki nisanliligimizda evlendigimizde bazen kocam capkin degil diye sukrederdim o derece diyebilirim
zaten ne çıkıyorsa melek yüzlü şeytanlardan çıkıyor. Evde nasıl davranıyor sana

Yok artık! İnanamıyorum Allah belasını versin biran önce mahkemeye çıkın ve bunu da söyleyin. Lanet olsun. İfşa edin bir yerlere atın. Böylelerinin hapiste çürümesi lazım. Allah belalarını versin. Namus yoksunları.

zaten ne çıkıyorsa melek yüzlü şeytanlardan çıkıyor. Evde nasıl davranıyor sana
Cok romantik birisi degildir ama ozellikle ailesinin yakinlarinin yaninda bana o kadar duskun olurdu ki hosuma giderdi degerli hissederdim anasi babasi demez utanmaz askim bitanem balim yavrum hic bu kelimeleri esirgemez arada ben bunu uyarirdim sakayla falan bir yanlis yapiyim deme asla affetmem diye cok nadir tabi bu igneleme seklinde degil o da ne isim olur benim oyle bir sey yapma luksum yok yapacak olsam evlenmezdim falan diyodu binbir turlu yalan ben de diyodum ki yapmaz heralde :)))))

Boşanma kararınızı desteklemekle birlikte bizden önce bi avukata danısmanızda fayda var.

Zira ögrendikleriniz her ne kadar son derece çirkin şeyler olsa da ögrenme şekliniz başınızı ağrıtabilecek cinsten.

Özel hayatın gizliliğinden dem vurup adam sizden tazminat istemeye kalkmasın ondan sonra. Hem suçlu hem güclüye dönmesin durum.

Bu konusan bu haltlari heriflerin hepsi de evli cocuklu onlarin karilarina da dinletmek lazim da iste bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…