Aldatılıyorum

Korksun kadınlardan :) Davranışlarından hiç belli olmuyordu diyorsunuz ne yalan söyleyim insanın gözü korkuyor, evlilik erkeğin doğasında yok sanırım, olan bize oluyor yine. Bir arkadaşım da daha yeni evliyken evde bir flash bellek bulup açmış bakmış, meğersem kocası hep gizlice çekip saklamış özel görüntülerini, ve sadece o değil eski sevgililerinin de görüntüleri varmış. Çok kavgalar etti ama boşanmadı. Arkadaşlarıyla olan lakayt muhabbetine sizi karıştırmasaymış ne derdim bilmiyorum ama bu durum zor gerçekten kabullenmek de zor, ilerisi için de ürkütücü. Allah yardımcınız olsun.

Nasıl iğrenç bir adam ya, cidden kavun değil ki kıçını koklayıp alalım bunları. Allah onu onun gibiler ile karşılaştırsın pezevenk.

Ben şüphelenmediğim için hasta paranoyak gibi davranıp her şeyini didik didik etmemiştim. Arada uyurken kurcalardım yine ama arama kayıtlarını dinlemeyi düşünmemiştim. Biraz saf sandı beni arkadaş eski sevgilisiyle konuştuğunu yakalayınca saf olmadığımı anlamıştır diyodum ama hala devam ettiğine göre kendine çok güveniyor sanırım :) Ben ona demiştim istersem her yediğin haltı yakalarım diye ama napalım uyarmak benden gerisi kendisinden:)))

Nasıl iğrenç bir adam ya, cidden kavun değil ki kıçını koklayıp alalım bunları. Allah onu onun gibiler ile karşılaştırsın pezevenk.
Amiin. Bu benim sınavım sanırım başka bir şey diyemiyorum. Burdan genç arkadaşlara tavsiyem: Hayatınızda yolunun kıyısından geçmediğiniz küçük ilçelerden memleketlerden birisiyle evlenecekseniz mutlaka iyice araştırın evli kadınlarla görüşün kim nedir nasıldır ne yapmaktan hoşlanırlar vs. Çünkü hepsi aynı haltın peşine gidiyor. Buradaki hobi içki içmek, pavyona gitmek, böyle karı kız üzerinden makara yapmak. Ve küçük ilçelerde herkes herkesin ne halt olduğunu bilir ve birbirini kollar. Kimseden bir laf gelmedi kulağıma ilginçtir ki.

Allah sabır versin, tez zamanda kurtulursun inşallah o şerefsizden oda köpek gibi sürünür inşallah rezil olur herkese karaktersiz. O kadar sinirlendim ki ağzım açık kaldı. Bir de böyle tipler 'ben adamım, ben erkeğim' diye dolaşır etrafta.

Amiin insallah....

Yasadiginiz duruma hic şaşirmadim cünkü benimde basimdan gecti ayni şeyler hatta daha fazlasi.bunun gibileri cezasini en ağir şekilde buluyor hic kafaniza takmayin.....

Hayretler içerisinde kaldım adi yaratık! Tez vakitte kurtulun inşallah bu mahluktan

Biraz zaman gecti uzerinden ama o olayi hatirladim: bir kadin kocasi kendisini pazarlamak isteyince onu öldürmüş ve namus benim kimseye birakmam hâkim bey diye çok da guzel savunmasını yapmıştı. Her ne kadar şiddete karsida olsam adam olan erkek karısının fotografini ceken insanin kafasini ezer. Ama sizinki maşallah meze yapmış. Allah korumuş ki öğrenmişsiniz hersey beklenir kendisinden.

Cok sukur ya insan kocasina guvenemiyor ne yapacagiz biz bilmiyorum. Melek gorunen adam icinden ne planlar yapiyo goremiyosun. Neyseki Allah goruyor en buyuk sekilde cezalandiracagina sonsuz inaniyorum

allah yardimciniz olsun ...okurken dehsete kapildim ...allah hayirli insanlarla karsilastırsın ... ben olsam saniye beklemem acıgını yakalayım diye ...fotonuzu ceker gonderir tehdit eder bosanma diye ...

Allah yardımcınız olsun.o kaydı nasıl yüklediniz acaba

allah yardimciniz olsun ...okurken dehsete kapildim ...allah hayirli insanlarla karsilastırsın ... ben olsam saniye beklemem acıgını yakalayım diye ...fotonuzu ceker gonderir tehdit eder bosanma diye ...
O kadar adilesirse is farkli boyutlara tasinir biraz pusuda bekleyip belli etmeyecegim

Çok zor bir durum. Iyi bir avukatla donuna kadar alırsınız. Dedektif de tutmanız gerekebikir

Eşinizin konuşmaları artık aldatmanın da ötesine geçmiş, ahlaksız herif ya sinirlerimi bozdu. Fevri hareket etmeyin, öncelikle mutlaka iyi ve güvenilir bir avukatla görüşün. Neler yapabileceğiniz konusunda ve süreç hakkında iyice bilgi edinin. İş durumlarınızı da şimdiden araştırın. Böyle bir insanla şuanda tek başınıza yüzleşmenizi önermem. Her şeyi ayarlayıp dava açılacağı zaman konuşun. Ayrıca size ait başka herhangi bir kayıt, görüntü vs var mı bunu da araştırmanız iyi olur.

Fotoğrafınızı çekip tehdit etmeye kalkarsa hiç korkmayın hemen suç duyurusunda bulunun.

Karısı hakkında böyle konuşturabiliyor, midem bulundı.
Kocan muhtemel g.v.t olma yolunda ilerlemiş. Olay farklı boyut almadan yol ver adi pisliğe.

Öyle diyenden korkacaksın. Demekki göz boyuyormus. Dünyanın en iğrenç şeyleri eşlerini aldatan kişiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…