Korksun kadınlardan :) Davranışlarından hiç belli olmuyordu diyorsunuz ne yalan söyleyim insanın gözü korkuyor, evlilik erkeğin doğasında yok sanırım, olan bize oluyor yine. Bir arkadaşım da daha yeni evliyken evde bir flash bellek bulup açmış bakmış, meğersem kocası hep gizlice çekip saklamış özel görüntülerini, ve sadece o değil eski sevgililerinin de görüntüleri varmış. Çok kavgalar etti ama boşanmadı. Arkadaşlarıyla olan lakayt muhabbetine sizi karıştırmasaymış ne derdim bilmiyorum ama bu durum zor gerçekten kabullenmek de zor, ilerisi için de ürkütücü. Allah yardımcınız olsun.ACR Görüşme Kayıt diye bir uygulama. Eşim telefondan pek anlamaz. (Reelden götürüyor işini:)) Uygulamayı yükledim bütün bildirimlerini kapattım. Google uygulamalarının en altına attım klasöre gözükmüyor. Bir de şifre koydum. Ruhu duymuyor. Telefoncuya sorarsa anlar. Ya da telefondan anlayan birisi hafızam doldu gereksiz uygulamaları sileyim derse uygulamayı görüp silebilir.
Ben şüphelenmediğim için hasta paranoyak gibi davranıp her şeyini didik didik etmemiştim. Arada uyurken kurcalardım yine ama arama kayıtlarını dinlemeyi düşünmemiştim. Biraz saf sandı beni arkadaş eski sevgilisiyle konuştuğunu yakalayınca saf olmadığımı anlamıştır diyodum ama hala devam ettiğine göre kendine çok güveniyor sanırım :) Ben ona demiştim istersem her yediğin haltı yakalarım diye ama napalım uyarmak benden gerisi kendisinden:)))Korksun kadınlardan :) Davranışlarından hiç belli olmuyordu diyorsunuz ne yalan söyleyim insanın gözü korkuyor, evlilik erkeğin doğasında yok sanırım, olan bize oluyor yine. Bir arkadaşım da daha yeni evliyken evde bir flash bellek bulup açmış bakmış, meğersem kocası hep gizlice çekip saklamış özel görüntülerini, ve sadece o değil eski sevgililerinin de görüntüleri varmış. Çok kavgalar etti ama boşanmadı. Arkadaşlarıyla olan lakayt muhabbetine sizi karıştırmasaymış ne derdim bilmiyorum ama bu durum zor gerçekten kabullenmek de zor, ilerisi için de ürkütücü. Allah yardımcınız olsun.
Amiin. Bu benim sınavım sanırım başka bir şey diyemiyorum. Burdan genç arkadaşlara tavsiyem: Hayatınızda yolunun kıyısından geçmediğiniz küçük ilçelerden memleketlerden birisiyle evlenecekseniz mutlaka iyice araştırın evli kadınlarla görüşün kim nedir nasıldır ne yapmaktan hoşlanırlar vs. Çünkü hepsi aynı haltın peşine gidiyor. Buradaki hobi içki içmek, pavyona gitmek, böyle karı kız üzerinden makara yapmak. Ve küçük ilçelerde herkes herkesin ne halt olduğunu bilir ve birbirini kollar. Kimseden bir laf gelmedi kulağıma ilginçtir ki.Nasıl iğrenç bir adam ya, cidden kavun değil ki kıçını koklayıp alalım bunları. Allah onu onun gibiler ile karşılaştırsın pezevenk.
Amiin. Bu benim sınavım sanırım başka bir şey diyemiyorum. Burdan genç arkadaşlara tavsiyem: Hayatınızda yolunun kıyısından geçmediğiniz küçük ilçelerden memleketlerden birisiyle evlenecekseniz mutlaka iyice araştırın evli kadınlarla görüşün kim nedir nasıldır ne yapmaktan hoşlanırlar vs. Çünkü hepsi aynı haltın peşine gidiyor. Buradaki hobi içki içmek, pavyona gitmek, böyle karı kız üzerinden makara yapmak. Ve küçük ilçelerde herkes herkesin ne halt olduğunu bilir ve birbirini kollar. Kimseden bir laf gelmedi kulağıma ilginçtir ki.
Amiin insallah....Allah sabır versin, tez zamanda kurtulursun inşallah o şerefsizden oda köpek gibi sürünür inşallah rezil olur herkese karaktersiz. O kadar sinirlendim ki ağzım açık kaldı. Bir de böyle tipler 'ben adamım, ben erkeğim' diye dolaşır etrafta.
Cok sukur ya insan kocasina guvenemiyor ne yapacagiz biz bilmiyorum. Melek gorunen adam icinden ne planlar yapiyo goremiyosun. Neyseki Allah goruyor en buyuk sekilde cezalandiracagina sonsuz inaniyorumBiraz zaman gecti uzerinden ama o olayi hatirladim: bir kadin kocasi kendisini pazarlamak isteyince onu öldürmüş ve namus benim kimseye birakmam hâkim bey diye çok da guzel savunmasını yapmıştı. Her ne kadar şiddete karsida olsam adam olan erkek karısının fotografini ceken insanin kafasini ezer. Ama sizinki maşallah meze yapmış. Allah korumuş ki öğrenmişsiniz hersey beklenir kendisinden.
Siz ne yaptiniz pekiYasadiginiz duruma hic şaşirmadim cünkü benimde basimdan gecti ayni şeyler hatta daha fazlasi.bunun gibileri cezasini en ağir şekilde buluyor hic kafaniza takmayin.....
Allah yardımcınız olsun.o kaydı nasıl yüklediniz acabaEşimin yalanlari diye bir konu acmistim 15 gun once. Esimin cok fazla yalan soylediginden vs. bahsetmistim. Eski sevgilisini aradigini yakalamistim o zamandir telefonuna arama kaydi yukledim her seyini dinliyorum. Burada bir cok arkadas demisti beni aldatmaya yatkin oldugunu. Aynen de oyleymis. Dun gece dinledigim konusmalarda beynimden asagi kaynar sular bosaldi diyebilirim. Bir arkadasinla konusuyor erkek arkadaslarinin yaninda. Arkadasina iyi manita yok mu diye sormusmus da bilmem ne of ne kiz geciyomus falan pislik pislik konusmalar. Bir baska konusmada yine baska arkadasiyla bir kadin hakkinda igrenc igrenc konusmalar. Sonra bir baska arkadasi telefonu almis diyoki telefondakine edaya soyleyelim de kader diye bir kiz varmis onu da ceme getirsin. Bir baska telefonda samsundan birisi demis kizlar varmis gorusecekmis esim bi heyecan ne zaman gidiyoz diyo. Haftasonu pavyonu aramis kac tane "karı" var diye. Harem kuracakti heralde serefsiz. Bunlarin yaninda bir de sevgililer gununde bana cicek ve parfum vs hediye almisti kalpli bir kutunun icinde. Arkadasina diyoki gelmiyon mu neyse ben de kariya hediye aldiydim onu goturup veriyim diyo. Arkadasi da gotur ver tabi olum (cok afedersiniz) seninki zaten g*tü buyutmus bu ara diyo. Ve esim ne yapiyo dersiniz. Karisinin adini soyleyerek ona demessem seni o.c.um diyecem benim karinin resmini cekmis bana atmis diye silmedim resmi de diyo ve GULUYOR......... Ben bu kadar igrenc bir adamla nasil evlenmisim. Suan 3 aylik bir oglumuz var ve bosanacagim. Henuz dun gece ogrendjm kimse bilmiyor. Nasil bir yol izlemeliyim?
Bir kac mesaj geride bahsettim canim ama tedbirli olmak gerekiyor daha detayli istersen buna ihtiyacin varsa ozelden anlatabilirimAllah yardımcınız olsun.o kaydı nasıl yüklediniz acaba
O kadar adilesirse is farkli boyutlara tasinir biraz pusuda bekleyip belli etmeyecegimallah yardimciniz olsun ...okurken dehsete kapildim ...allah hayirli insanlarla karsilastırsın ... ben olsam saniye beklemem acıgını yakalayım diye ...fotonuzu ceker gonderir tehdit eder bosanma diye ...
Öyle diyenden korkacaksın. Demekki göz boyuyormus. Dünyanın en iğrenç şeyleri eşlerini aldatan kişiler.Cok romantik birisi degildir ama ozellikle ailesinin yakinlarinin yaninda bana o kadar duskun olurdu ki hosuma giderdi degerli hissederdim anasi babasi demez utanmaz askim bitanem balim yavrum hic bu kelimeleri esirgemez arada ben bunu uyarirdim sakayla falan bir yanlis yapiyim deme asla affetmem diye cok nadir tabi bu igneleme seklinde degil o da ne isim olur benim oyle bir sey yapma luksum yok yapacak olsam evlenmezdim falan diyodu binbir turlu yalan ben de diyodum ki yapmaz heralde :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?